Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Need For Speed World BOT v3.7 i Pursuit Loader

Pitch_Black

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiam ulepszoną wersję BOT'a od Live Down ver.3.7.Hack ten zawiera wiele funkcji lecz one są nieaktywne - musimy posiadać VIP,a - więcej info na stronie Live Down.Po prostu musimy zapłacić za niego.Sam BOT i Pursuit Hack działają świetnie i nie ma problemów.Działa tak samo jak zBOT+ i Pursuit Hack,tylko że mamy to w jednym pliku.

NFSW BOT v3.7/Pursuit Hack by Live Down

post-331713-0-91531300-1312821523_thumb.jpg

Instrukcja:

1.Uruchamiamy grę,logujemy się i wciskamy graj - czekamy na załadowanie się gry.

2.Ustawiamy rozdzielczość na 800x600 i grę w oknie.W przypadku słabego kompa wyłączamy jeszcze synchronizację pionową.

3.Włączamy hacka i wciskamy F1,F2,F3 i F4

4.Teleportujemy się to bezpiecznego miejsca i wjeżdżamy w miejsce cooldown'u

5.Wybieramy wyścig i wciskamy w Hacku START BOT

To by było na tyle,bot sam skończy pościg i rozpocznie następny,przy czym wybierze za nas kartę.

Link do Hacka:

http://www.mediafire.com/?y97k5f19md47619

Skan:

https://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=6bf9c2485c7dc697c8a33f59c9be1b38dacee5ad9801e0b933d7ceae029ea427-1312807037

Jeżeli masz problem z Bot'em - nie rozpoczyna następnego pościgu,to wtedy musimy ustawić układ klawiatury na angielski.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Witam, mam taki problem ze bot zaczyna ale nie konczy mi wyscigu, wszyscy zawodnicy przejada a nic sie nie dzieje i czas wyscigu dalej leci, pomoze ktos?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Witam, mam taki problem ze bot zaczyna ale nie konczy mi wyscigu, wszyscy zawodnicy przejada a nic sie nie dzieje i czas wyscigu dalej leci, pomoze ktos?

Bo bot'a używamy do pościgów z policją a nie do wyścigów z innymi graczami!

Chyba że Tobie chodzi o pościgi - musisz ustawić wszystko tak jak napisałem wyżej.

Opublikowano
jakwlaczyc te przypieszenie czyli f9 ???

Napisałem wcześniej że ta funkcja(jak i Wall hack,pursuit time,durability,stop tafic) to funkcje VIP - tylko dla tych którzy zapłacą.

Opublikowano

Bocik DZIAŁA jak ta lala . Szkoda że tak po mału to idzie . Aha... i taka moja rada , kiedyś do takich botów dawali key'e więc nie radziłbym podczas chodzenia bota wchodzić na przegladarke i wpisywać hasła na stronach . Ale róbcie jak chcecie . Najlepiej jak będę ostrożny , bo cheat o cheat, my chcemy na tym zyskać a i stwórcy też muszą mieć w tym jakiś zysk ... Nie zawsze tak jest ale przeważnie . Pozdrawiam :)

Opublikowano
a jak pisze wlacacie wyscig to mam kliknac prywatny, to z botami czy wieloosobowy

Jak włączasz pursuit loader'a to masz tylko do wyboru jeden gracz.Pokazuje Ci się napis Unocalized String(czy jakoś tak) zamiast nazwy wyścigu.

Opublikowano

Siemanko, spotykam się z botem do NFS World pierwszy raz i mam parę pytań. Ustawiłem wszystko do punktu 3. Potem przeniosłem się na stadion i wjechałem tam pod daszek i dalej nie wiem co zrobić. Nie wiem jak mam wybrać wyścig (punkt 5) i czy w dobrym miejscu stoję.

Proszę o pomoc

Pozdrawiam

Opublikowano

"Romsonek" , "SciemaPl" :

4.Teleportujemy się to bezpiecznego miejsca i wjeżdżamy w miejsce cooldown'u - Czyli znajdujecie jakieś dobre miejsce Cooldown'u , gdzie nawet blisko przebywająca policja nas nie złapie i oczywiście muszą być włączone funkcje F1, F2, F3, F4

5.Wybieramy wyścig i wciskamy w Hacku START BOT - Teraz gdy bedziemy chcieli wejść na jaki kolwiek wyścig to zawsze będzie nas prowadzić do jednego. Klikamy na dołączanie do wyścigu (czy co to tam pisze) i zaczyna się poscig. Wtedy wciskacie START na bocie i sam nabija wszystko i wybiera karty.

Mam nadzieję że pomogłem :) .

Opublikowano

mam jszcze 1 problem jak juz włacze hacka i wcisne f1 f2 f3 f4 to po jakis 4 sekundach program mi znika i wylacza nawet nie zdaze kliknac start i sie wylacza wiecie dlaczego ?

Opublikowano

ja dołączam się do pytania czy wogle działa coś z hackow na chwilę obecną ?

Edit

Sprawidziłem działa ładnie tylko reputacji i kasy się mało zarabia ;/

Lubie kotlety z jajkiem.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

mam pytanie wciskam f1 dziala wciskam f2 f3 f4 a jak wciskam f2 i f4 to wyskakuje takie cos Location Not Found Yet. Please Be Patient

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...