Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Bardzo szybki exp !

mikollek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy ktoś zauważył,że w ten sposób samochód się psuje,trzeba go naprawiać .A czy istnieje może automatycznie naprawianie samochodu ?

Nie ma potrzeby ciągłęgo naprawiania ponieważ jest to nieopłacalne. Jak pasek zejdzie do zera a potem naprawisz autko to nic się nie stanie.

A co do problemu łapania przez policję trzeba znależć odpowiednie miejsce, z doświadczenia wiem że na stadionie cześciej będą Cię łapać nić uciekniesz gliniarzom.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma potrzeby ciągłęgo naprawiania ponieważ jest to nieopłacalne. Jak pasek zejdzie do zera a potem naprawisz autko to nic się nie stanie.

A co do problemu łapania przez policję trzeba znależć odpowiednie miejsce, z doświadczenia wiem że na stadionie cześciej będą Cię łapać nić uciekniesz gliniarzom.

Ostatnio na forum pojawiła się odpowiedź:Gdy miernik stanu auta spadnie do zera to wtedy traci się samochód

Hmm to jak to w końcu jest z tym autem i jego naprawianiem ?

Jak spadnie miernik stanu auta to co wtedy się dzieje ? dalej będzie można brać wyścigi czy jednak traci się samochód ?

Opublikowano

Ja już mialem 0 wiele razy.

Nic sie nie dzieje, tylko osiągi spadają tak jakbyś nie miał Tuningu :) Naprawisz i wszystko śmiga jak należy :-)

Opublikowano

Dzięki za info.

Jeszcze sprawdzę i dam znać co i jak dla potwierdzenia.

Edit:

Sprawdzone samochodu nie tracimy

Opublikowano

Jeżeli komuś się przytrafi, że straci auto (1% prawdopodobieństwa) to proszę tu napisać, żeby ostrzec userów :)

Mi się osobiście jeszcze nie przytrafiło :) A wiele razy już mialem 0 wytrzymałości auta :>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dobra ja spróbuję dokładniej objaśnić co trzeba zrobić. Postępujcie zgodnie z tymi krokami:

1. Uruchamiamy Pursuit Hack.

2. Uruchamiamy Cheat Engine.

3. Odpalamy Need For Speed World.

4. Logujemy się.

5. Gdy włączy się gra wychodzimy z kryjówki.

6. Uruchamiamy Mapę.

7. Najeżdżamy myszką na stadion i wybieramy opcję Teleportuj.

8. Podjeżdżamy pod ścianę tak aby nie być zbytnio na widoku.

9. Minimalizujemy grę.

10. Wchodzimy do Cheat Engine.

11. Wybieramy Kolorowy komputerek w lewym górnym rogu.

12. Szukamy Procesu nfsw.exe i klikamy dwa razy.

13. Zaznaczamy ptaszkiem opcję Enable Speedhack.

14. W okienku Speed wpisujemy 20,0 (Max gdy dasz więcej pościg się nie uruchamia, nie wiem dlaczego)

15. Klikamy Apply.

16. Wchodzimy do gry.

17. Naciskamy F1,F2,F3 i F4.

18. Wchodzimy na Mapę i najeżdżamy myszką na obojętnie jaki wyścig.

19. Wybieramy Dołącz.

20. Pojawia nam się okienko po prawej stronie "Jeden Gracz" (Naciskacie)

21. Pościg się zaczął i nie ruszając się czekacie aż pasek oczekiwania dojdzie do końca i zgubicie pościg.

22. Odbieracie kasę i nagrodę.

23. Powtarzacie od pkt 18 ( i tak cały czas)

Bardziej się już nie da wyjaśnić

wszyskto pięknie tylko 21. jaki pasek??

Opublikowano
wszyskto pięknie tylko 21. jaki pasek??

Czyli ten który się ładuje gdy uciekasz - czerwony i niebieski , niebieski to ucieczka a czerwony złapanie, gdy niebieski się załaduje to gubisz pościg.

7033945cf0d09cd50787bfca5633e026.gif
Opublikowano

ej no dziadostwo jakieś daje mi tylko po 26 repa. i nie całe 100 kasy <_< jest jakiś sposób??

Opublikowano

ej no dziadostwo jakieś daje mi tylko po 26 repa. i nie całe 100 kasy <_< jest jakiś sposób??

A ile ty chciałeś za kilka sekund pościgu? Nie, nie ma sposobu.

2rc8k5i.png

Opublikowano

Wszystko jest bezpieczne. Ogółem wszystko działa tylko po ostatnich 2 updatach nie ma działającego Pursuit hacka. Więc pozostaje nam tylko czekać na update hacków i dalej będzie można bocić kasę i repkę. Dziękuję za uwagę.;)

RdLc.jpg

Opublikowano

Kobu właśnie zamieścił działającego Pursuit hacka więc wydaje mi się że można pozmieniać linki w wątku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...