Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Bardzo szybki exp !

mikollek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema !

Dziś chciałbym wam pokazać tutorial jak bardzo szybko expic i zdobywać kase za pomoca load pursuit (update 03.07.2011 było wrzucone przed chwilą na mpc forum przez barabaszek5).

PS. Prócz tego, bardzo dużo części można w krótkim czasie zdobyc :-)

ETAP I : Ściąganie.

PKT.1 Ściągamy Pursuit Hack

Link do tematu.

PKT.2 Ściągamy Cheat Engine (najlepiej 5.6) ze strony producenta

www.cheatengine.org

PKT.3 Ściąganie mamy za sobą :)

ETAP II : Aktywowanie.

1). Kiedy wszystko ściągniemy odpalamy Pursuit Hack, później Nfsa. Logujemy się na naszego kierowce.

2). Gdy się już zalogujemy, teleportujemy się najlepiej na jakiś stadion(włączamy mapę (m) i szukamy zielonej ikony naciskamy na nią i dajemy teleportuj).

3). Nic nie robimy, stoimy na środku.

4). Minimalizujemy Nfsa, włączamy cheat engine.

5). Naciskamy mały komputerek w górnym lewym rogu, następnie zjeżdzamy na sam dół i szukamy procesu nfsw.exe. Naciskamy dwa razy.

6). Zaznaczamy CheckBoxa(ten mały kwadracik^^) "Enable speedhack" I przesuwamy suwakiem na liczbę najlepiej 10,0. Lub wpisujemy liczbę jaką chcemy.

7). Wchodzimy spowrotem do Nfsa, naciskamy f4.

8). Teraz jedziemy w miejsce, w którym nie znajdzie nas policja

9). Otwieramy mapę i naciskamy na obojętnie którą ikonkę pościgu bądź wyścigu naciskamy lewym przyciskiem myszy, następnie naciskamy dołącz.

10). Wyświetli nam się okno włączania pościgu.

11). Teraz naciskamy przycisk ] lub klikamy na Jeden Gracz.

12). Kiedy pościg się zacznie, naciskamy F3, aby włączyć 5 lvl pościgu.

13). Za to, że mamy 5 lvl pościgu dostajemy sporo kasy i repa.

14). Gotowe! Teraz wystarczy tylko od nowa nacisnąć ikonkę i ponownie nacisnąć Jeden Gracz!

15). Cieszymy się dużą ilością kasy, dużym lvlem i wieloma częściami ! :-)

UWAGA!! TUTAJ LINK DO BOTA, KTÓRY ROBI POŚCIGI ZA NAS !

Myślę, że pomogłem. Jeżeli tak to nie obraże się, jeżeli dostanę parę Plus'ików :) ( + )

Pozdrawiam!

mikollek:)

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja niestety nie rozumiem tego poradnika. Mógłbyś zrobić demo (nagrać) całą operację? Myślę, że wtedy nikt by nie miał problemów.

faceplus_banner_728_90.png

Dzięki tej stronie mam ponad 5.000 fanów na fanpage'u!

Opublikowano

Przykro mi, nie dam rady.

Mam zbyt wolny komputer i po prostu nie odpale programu do nagrywania jednoczesnie z hackami.

Opublikowano

Przykro mi, nie dam rady.

Mam zbyt wolny komputer i po prostu nie odpale programu do nagrywania jednoczesnie z hackami.

A ktoś inny by pomógł? Ja niestety jak klikam F4 i daje dołącz to mi nie dołącza do wyścigu i jak daje F2 i F3 to sie nic nie dzieje. I wtedy mogę nawet stuknąć w policje a i tak nie będzie pościgu

Opublikowano

A może ktoś skusiłby się o napisanie bardzo dokładnego poradnika? Sam teraz próbowałem, chciałem dołączyć do ucieczki drużynowej z kumplem i za każdym razem mnie z niej wyrzucało.

Opublikowano

Uff udało mi sie to zrobić, ale jak robię ten pościg to 2 razy mi ucieknie a potem już mnie łapią ! Wiecie dlaczego?

Opublikowano

Też tak mam. Po kilku ucieczkach nagle raz mnie łapią, ale i tak tracę na tym tylko kilka dolarów. Świetny poradnik ; ).

Tylko ze ja po 2 ucieczkach juz dostaje na - dolarki i tak do końca jak nie włącze od nowa gry

Opublikowano

Dzieje się tak, ponieważ przy stadionie masz takie bramki, jeżeli gracz przez nie przejedzie, policja możę już przez nie przez jakiś czas wjeżdzać, a wtedy Cie łapią :/

@EDIT

Wyedytowałem instrukcję od nowa. Myślę, że jest ona teraz bardziej czytelna i zrozumiała. :)

Opublikowano

Dobra ja spróbuję dokładniej objaśnić co trzeba zrobić. Postępujcie zgodnie z tymi krokami:

1. Uruchamiamy Pursuit Hack.

2. Uruchamiamy Cheat Engine.

3. Odpalamy Need For Speed World.

4. Logujemy się.

5. Gdy włączy się gra wychodzimy z kryjówki.

6. Uruchamiamy Mapę.

7. Najeżdżamy myszką na stadion i wybieramy opcję Teleportuj.

8. Podjeżdżamy pod ścianę tak aby nie być zbytnio na widoku.

9. Minimalizujemy grę.

10. Wchodzimy do Cheat Engine.

11. Wybieramy Kolorowy komputerek w lewym górnym rogu.

12. Szukamy Procesu nfsw.exe i klikamy dwa razy.

13. Zaznaczamy ptaszkiem opcję Enable Speedhack.

14. W okienku Speed wpisujemy 20,0 (Max gdy dasz więcej pościg się nie uruchamia, nie wiem dlaczego)

15. Klikamy Apply.

16. Wchodzimy do gry.

17. Naciskamy F1,F2,F3 i F4.

18. Wchodzimy na Mapę i najeżdżamy myszką na obojętnie jaki wyścig.

19. Wybieramy Dołącz.

20. Pojawia nam się okienko po prawej stronie "Jeden Gracz" (Naciskacie)

21. Pościg się zaczął i nie ruszając się czekacie aż pasek oczekiwania dojdzie do końca i zgubicie pościg.

22. Odbieracie kasę i nagrodę.

23. Powtarzacie od pkt 18 ( i tak cały czas)

Bardziej się już nie da wyjaśnić :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Postępuje zgodnie ze wskazówkami, lecz 2 wyścigi przebiegą pomyślnie, a następne się "walą". Tzn. policja mnie łapie. Wszystko zrobiłem w takim tempie, że nie było szans na to, aby policja mnie zobaczyła... Proszę o pomoc, gdyż widzę, że nie tylko ja mam taki problem :|

Z góry dziękuję, pozdrawiam, Aforex :)

aforex.png

Opublikowano

@ Up

Hmm, nie wiem dlaczego się tak dzieje. Jeżeli Cie złapią, spróbuj może schowac sie na chwile gdzieś indziej i potem znowu wrócić tam gdzie byłeś jak Cie znowu złapią.

@ 2xUp

Ja niestety nie umiem się bawić taskerem :( Jeżeli jest ktoś chętny to to jest naprawde dobry pomysł :)

Opublikowano

A czy ktoś zauważył,że w ten sposób samochód się psuje,trzeba go naprawiać .A czy istnieje może automatycznie naprawianie samochodu ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...