Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do Pursuit Loadera !

mikollek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Mam dziś do przedstawienia bota do Need For Speed World by LiveDown!

Bot po prostu sam robi pościgi(przy pomocy pursuit loadera) , sam naciska dalej, sam wybiera środkową kartę po pościgu, sam zaczyna następny pościg!

Rzeczy które nam będa potrzebne :

1. Pursuit Loader

2. Bot by LiveDown :

64bit :

32bit :

SKAN :

ew. Cheat Engine (Żeby było szybciej :) Strona producenta :

cheatengine.org

Sciąganie mamy już za sobą :)

INSTRUKCJA :

1. Włącz pursuit hacka, następnie Need For Speed World.

2. Zaloguj się do gry i wejdź do jazdy dowolnej.

3. Naćiśnij F4.

4. Pojedź w miejsce, w którym policja Cie nie znajdzie!

5. Zminimalizuj NFSa.

6. Włącz Cheat Engine.

7. Naciśnij w maly komputerek w górnym lewym rogu.

8. Z listy wybierz proces nfsw.exe (powinien być na dole).

9. Zaznacz CheckBoxa(tj. ten mały kwadracik) "Enable Speedhack".

10. Ustaw suwakiem na 10,0-20,0.

11. Włącz bota. Powinien się u góry pojawić pasek informacji o bocie. TJ. Który przycisk co robi, a później ile już razy bot skończył pościg. I ile bot jest włączony.

12. Znowu wchodzimy w nfsa.

13. Włączamy mapę (m).

14. Naciskamy F8 (żeby włączyć bota).

15. Cieszymy się botem.

BOT BY LIVEDOWN !

INFORMACJE : GRA POWINNA BYĆ WŁĄCZONA W GRAFICE 800X600 Z USTAWIENIEM SZCZEGOŁOW NA MINIMALNIE!

BOT DZIAŁA NA ZMINIMALIZOWANYM NFSIE !

NIEKTÓRE ANTYWIRUSY WYKRYWAJĄ W BOCIE WIRUSA. NIE MA SIĘ CZYM MARTWIĆ, WYŁĄCZAMY FIREWALLA/ANTYWIRUSA. (JEŻELI SIE BOISZ, TO NIE ŚCIĄGAJ, TWOJA STRATA!)

LICZE NA PLUSY ! ++++++

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrob tak : Jak masz opcje grafiki w grze, odznacz synchronizacje pionowa. Wylacz nfsa. Włącz nfsa od nowa. Wejdz w opcje grafiki. Teraz zmien na 800x600 :)

Opublikowano

Cholera... To za nic nie chce działać. Zrobione wszystko tak jak w tutku, a pościg nawet się nie włącza. Po prostu nie reaguje. Na tym pasku tylko jest napisane (pomijając opcje) "Run #[nr pościgu] - Money: ~[nr pościgu -1] - Time running: [tutaj czas... jedyne co działa prawidłowo]". Grafika i cała reszta ustawione tak jak jest napisane. Dlaczego to mi nie działa?!

Opublikowano

2xUp

Napewno masz włączonego pursuit loadera? Jak tak to nie wiem dlaczego nie dziala.

@Up

Mam rozumiec, ze wszystko działa, tak?

Opublikowano

Ja mam taki problem, co "typiecosiegapisz" ale odznaczyłem synchronizacje pionową, reset NFs i nadal nie moge zmienić grafy ;/ tzn. rodzielczości

3066.jpg
Opublikowano

@mikollek

Pursuit Loader jest włączony. Cheat Engine działa prawidłowo. Właściwie, to tylko ten hack nie działa najlepiej. Btw. nie wiem, czy to cos specjalnie zmieni, ale używam wersji 32 bit.

Opublikowano

@Up

Również używam wersji 32 bit. Masz grafike napewno na 800x600? Napewno masz szczegoly ustawione na minimalnie ?

Opublikowano

No tak. Za każdym razem sprawdzam, czy oby na pewno. O co tu w ogóle chodzi?! Dlaczego innym działa, a mi nie?! Ciżbym miał tak boskiego kompa xD

Opublikowano

@Up

Nie mam pojecia... hmm firewall Ci nie blokuje bota napewno? spróbuj wyłaczyc antywirusa i sprobowac jeszcze raz.

Opublikowano

Firewall sprawdzony, dodane do wyjątku na samym początku.

Btw. to włącza jakiś konkretny wyścig? Jeśli tak, to który to jest, na jaki lv?

Opublikowano

CZLOWIEKU , uruchamiasz pursuit loader , pozniej nfs , klikasz F1,F2,F3,F4 jak sie zalogujesz na konto, wlaczasz cheat engine, wlacz sobie speedhacka na 20 , wlaczasz bota do expa , wchodzisz do nfs wlaczasz mape klikasz na jakis wyscig i dolacz , nastepnie klikasz F8.

Wyjasnione wystarczajaco idiotycznie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...