Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe

ABS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niech mnie pies zezrnie swym duzym wy na serio zrobicie serwa ja cie pierdole o moj wielki powiedz przecie czy bedzie serwer od tych koksow to oni go zrobia bo maja to cos w sobie te malutkiego fujary oooooooooo daj mi te noc z metinem bierz mnie tera

FREE 99LVL

Baby, you're all that I want

When you're lying here in my arms

I'm finding it hard to believe

We're in heaven

And love is all that I need

And I found it there in your heart

It isn't too hard to see

We're in heaven

Najlepsza Piosenka

Opublikowano

Zauważyłem ,że większość userów sekcji Metina to dzieci , które umieją tylko bluzgać. To wcale nie jest śmieszne tylko żałosne....

Opublikowano

all odrazu mowie nie napalajcie sie tak na tego serva bo to nie takie latwe.... a jesli przeczytacie posta ja mpostawie serva czy cos to odrazu to olejcie....

Opublikowano

raczej narazie niktnie pomoze dopoki nikt niema plikow serverowych ale watpie by ktos mial.... chyba ze skladka ? pliki serverowe kosztuja 950zl xD

bo sie pytalem potem chyba oplacasz czy cos tam co miesiac

Opublikowano

Za pliki serwerowe płaci się raz ,a nie abonamentem miesięcznym. Od twórców serwerów takich jak US , PL wykupuje się licencje na te pliki i stawia się serwer.

Opublikowano
MetinPL nie sprzedaje plików pod prywaciaka.. tylko USA i DE

Między DE i PL nie ma różnicy. To i to GF.

Opublikowano

Skoro sa ludzie ktorzy dadza 4200 zł za zbroje w grze ktorej sobie nawet w dupe nie mozesz wsadzic to znajda sie i tacy ktorzy kupia pliki serverowe

2q1cbxx.gif

brown.png

Opublikowano

zal cie kurwa kamilos wczesniej w jakims temacie mowilem ze nie latwo zrobic priva a ty odpowiedziales ze bardzo latwo ... a tera pierdolisz ze trudno itp itd juz mnie wkurwiasz powoli

Opublikowano

jakbys mieszkal w arabi saudyjskiej to co innego, tam kase bys skonbinowal(koles dal za zbroje do WoW 10tys$ heh i dostal bana) ale to nie polska rzeczywistosc

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

LoL.... pliki serverowe kupujesz. masz tam juz instrukcje w takim jezyku skad jestes i launchera a dedyka chyba odrazu daja nie wiem.... a ty mentOr jak taki cwaniak to zaloz serva..... i nie klnji bo jestes jeszcze malym dzieckiem ktore ma 11 lat O-O

Opublikowano

kamlis kox sam masy 12lat i sie nie wypieraj w Katologu GG widze:)

Mam na Sell Konto Wojownika 70lvl Mental z Koniem Bojowym Żywym :) Postać bez eq all skile na 17 weszły czyli juz 4skile na m(tąpniencie,silne,walniencie i Duchowe 1 Ku do m3 :) reszta m1 PISAĆ PW na forum(Newlongju2)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...