Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe

ABS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nom widze że się coś zaczyna rozkręcać i tak przydał by się gm ale tak 1-3 bo więcej chyba nie będzie potrzeba.

Jak bym mógł pomóc??

edit: Wiem że raczej byście mnie nie wzieli ale mógłbym być gm'em na privie mam 14lat a wiedza o grze też jest duża a haxy bym wyłapyał 1 po 2, nie rozdawał itemow itp. jestem dojrzały.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

przypominam jeżeli pozwolisz ABS, tu rozmawiamy o "silniku" do priv metin2. a podejrzewam że nabory gm (etc)

będą puźniej. co do silnika pobrać chinola i przerobić?

Opublikowano

OK. Ja tez mam pliki serverowe uruchomilem serva;> ale .......... ale niemam launhcera wiec ktos kto umie zrobic launhcera mi pomoze to mozemy w pare osob pograc pisac na GG jakby cos 11330528

Opublikowano

#up.

Czyli silnik działa, ale nie możesz na nim grać? Jakby się udało zrobić pliki serw z launcherem to mozesz dla 4-5 osób zrobić konta i dać pograć dla zabawy. ;p

Uczeń
Opublikowano

jeśli coś macie wstawjajcie linki ewentualnie pm lub cztbox na moim nowym forum o pcetach oczywiście

gm1yc8.th.jpg
Opublikowano

Narzekacie ze jest tak malo priwow i nikt nie daje plikow serwerowych a sami je macie i niechcecie linka udostepnic omg, stajecie sie tacy jak oni pod wplywem rzeczy ktorej inni nie maja -.- i wstydze sie za was...

crazyrabbit128x160.gif
Opublikowano

tak silnik jest uruchomiony znaczy sie uruchamia lecz niemoge zrobic klienta slyszalem ze trzeba przez Hexa EDitora zmienic IP klienta metka na swoje przekierowac go na hamachi i cos tam cos tam i grac to jest trudne....

Uczeń
Opublikowano

roboty bedzie troche ale jak znajdziemy dobre podzielimy sie i kazdy bedzie robił co innego co umie a co do lunchera ja zrobie konta w pliku tez sie zrobi wiec jak wrzucimy juz na serva zacznie sie faza testów

gm1yc8.th.jpg
Opublikowano

zrobic spolszczenie to banal dla mnie wystarczy ip servera ip do hamachi i tyle launcher do polskiego metka juz gotowy

jezeli macie te 250 mb pliki systemowe co jets w folderze JXonline to jest od gry JXonline nie od metka

narutocenter3.jpgZbiram + daj jednego
Opublikowano

Serwery ogólnodostępne nie robi się przez hamachi. Wy myślicie ,że to wszystko jest takie łatwe raz ciach jest serwer gramy.

Opublikowano

moj kolega z neta huj mial pliki postawil tego POlandMT2 bylem GM ale wylaczyl serva i niema go na GG zal go kurva...

PS.Wie ktos moze skad sciagnac tego all_2009longju???????????? upnijcie albo powiedzcie PLS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...