Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe

ABS

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

jesli ktoś takowe ma prosze o info francuzi turcy włosi niemcy mają juz swoje priwy czas na polaków

gm1yc8.th.jpg
  • Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmm, nie ośmieszajcie się..

treść z lastchaos.jun - psrawa PLIKI pod własny serwer

Ciao tutti vedete io sono un palo, e in nessun modo .. So che la lingua italiana

Ho una questione qualcuno potrebbe condividere il file server per portare il proprio server di Metin2? e molto importante che mi e stato il primo che ha privato Metin polacco server. Se qualcuno ha informazioni su questo argomento, si prega di scrivere su questo argomento e di scrivere a tutti se è possibile mettere il proprio server di Metin2 ..

Grazie e acclamazioni dal polacco

to na górze pisał xxf. Administrator lastchaosjun.pl

chcecie link do tematu? piszcie tutaj to wam dam ale uprzedzam strona jest włoska.. trzeba znać włoski...

a tu odpowiedź

od D4n13Le

Chcesz mieć swój Pierwszy Polski Prywatny Serwer?
Musisz wysłać zamówienie do np Metin2 "USA" bo "PL" nie chcą mieć rywalizacji
Całość Plików waży ok 450 MB a koszt wynosi + 450 zł na POLSKIE.
Mają takie WARUNKI.
Dajesz im swoje IP oraz host serwera i adres www pod żadnym POZOREM nie wolno ci jest
umieszczać pliczki na aukcjach/forach/www SUROWO ZABRONIONE inaczej twój serwer wygaśnie. masz 7 Dni na założenie Serwera gdy założysz serwer łączycie się przez FTP i pliki serwerowe (instalki usuwają ci PLIKI fazowe która utrzymują serwer zostają)
Nie da się ich oszukać są bardzo inteligentni  i etc..a bym zapomniał pliki serwerowe oraz FAZOWE dają ci w języku chin/jap.

www.lastchaos.jun.pl zobaczcie sami.. tu odpowiedz znawcy który bardzo dużo się zna i piszę trafił na forum wg czytajcie..

a tu kto to D4n13Le

Otóż kim ja jestem?
Dla ciebie jestem D4n13le dla innych programista, serfuje po różnych stronach www
dużo moim cheatów wpinam na różne zagraniczne www.

Czy Jestem Polakiem?
Jedno znacznie TAK, nie jestem prawdziwym D4n13le z VB, effordu czy cheating-x
ale dużo piszemy ze sobą... znam programistów którzy polaków kładą na O.
bo wiadomo Polska chyba ma jeden team z lepszych który tworzył bardzo dużo
cheatów/skryptów/packów Counter-Strike Cs-hacked/cs-scripts

Czemu mam nick D4n13le
Nazywam się Daniel dużo gadam z D4n13le, mam pozwolenie na nick?, nie wierzysz?
kieruj się do niego na maila [email protected] lub na VB.NET

Czy tworzę 'SAM' Cheaty?
Trudne pytanie jak sam to jakiś badziew bo wiadomo do dobrego cheata trzeba robić ekipą
w zasadzie to cheatów nie robię lecz dużo rzeczy robię żeby były jak najlepszy będę starał się tłumaczyć i dodawać dużo dużo cheatów w miare moich możliwośći.

Jak tu trafiłem?
uu,xxf. zauważył mnie na pewnym forum i zaproponował mi tu pracę jako 'TESTER'MODERATOR, oraz ADMINISTRATOR zgodziłem się gdy zobaczyłem jak że piękny darmowy STYL;D

*CIEKAWOSTKI*
Czy wiecie ile liczy osób EKIPA "bonjo1-marcopolo-D4n13le" dokładnie 64 członków + ich 3 czyli 67. ogólnie większość to testerzy.

czy marcopolo to francuz? wiele czytam i smieję się z tego że są po głoski że marcopolo to czysty francuz, otóż nie marcopolo pochodzi z USA

CHYBA TYLE.

ZAZNACZAM. # D4n13le z cheating-x,VB i innych portali to nie JA! ja jestem że tak ujmę sztucznym DANIELEM.! także proszę o tym pamiętać

Uczeń
Opublikowano

nie ośmieszamy się a po 2 niektórzy też są prgramistami nie tylko niemcy etc my polacy tez ludzie i umiemy kombinować wiec rules number one:dołożę wszelkich starań by nasz servwer powstał kto chce sie przyłączyć do poszukiwań i tworzenia z góry dziękuje. To jest na poważnie nie tak ze mam plik serwerowe gram z kolegami jestesmy gmami a jak pytasz o pliki to zaczynają sie schody bo uszkodziły mu się i juz nie gra

Hosting mam swój jak coś

pozdrawiam

gm1yc8.th.jpg
Opublikowano

Zaraz wam wrzuce ze skanem..

sygnatura0006.gif

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Newlongju !!!

Klasa: wojownik mental

Lvl: 81

Skille:

Silne: m4

Duchowe: m5

Uderzenie miecza: 11pkt

Walniecie: m6

Tapniecie: m4

Jinno

Uczeń
Opublikowano

ja od tygodnia tak jade chiny japonia niemcy włochy translate się grzeje a a te co niemcy i włosi mają pliki to wersja beta wiec bety szukajcie

gm1yc8.th.jpg
Opublikowano

Ej macie wielkie palny i wierze w nie ale kto będzie hostował serwer?

Przecież jak gra się spodoba, np.30 osobom i powiedzą następnym itp. to uzbieracie z 1000 użytkowników to przymuśmy wasz internet 1.5MB/s(przypuszczalnie taki)nie da rady co najwyżej 50 z hakiem i w dodatku będą lagi...

Opublikowano

Bedzie musiał być jakiś GM wypierdalać hakerów i żeby jakiś Gm był cały czas w grze dostępny

Yyyy.... Po co to czytasz ?:O

signreclusa.gif Dawaj Minusaa ^^

Uczeń
Opublikowano

będą GMi ci najaktywniesi i co bedą mieli jakiś wkład w tworzenie i poszukiwania co do hostingu firmowy

gm1yc8.th.jpg
Opublikowano

Jeżeli coś znajdziecie. Bo jakoś dopiero się ocknęliście z polskim privem. Sugerował bym nie wybierać ekipy wśród aktywnych 12 latków itp.

Opublikowano

ABS ->> linka wyslalem ci na pw. Mozesz sobie sprawdzic i pokombinowac:)

sygnatura0006.gif

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Newlongju !!!

Klasa: wojownik mental

Lvl: 81

Skille:

Silne: m4

Duchowe: m5

Uderzenie miecza: 11pkt

Walniecie: m6

Tapniecie: m4

Jinno

Uczeń
Opublikowano

sprawdzam UP a co jak co nawet 12latek może coś umieć i sie na czymś znać ale to rzadkość wkład w poszukiwania i koniguracje bedą takowo nagradzane

gm1yc8.th.jpg
Opublikowano

Może coś potrafić np. założyć sobie konto lolz . Serwery gier takich jak l2 ,wow ,tibia(tutaj każdy robi, ale przetrwają tylko te z dobrą ekipą), silkroad prowadza dorosłe osoby. Tu nie mam miejsca na 12 latków. Później w grze taki 12 latek gm rozdaje itemy kolegom bo jest fajny i może.Do takiego stanowiska też trzeba doronąć...

Uczeń
Opublikowano

nie bój to fun server bedą SGM którzy będą sprawować nad nimi pieczę oni bedą juz dobrani perfekcyjnie a te plik które przesłałeś mi mixmix to są od JXonline

gm1yc8.th.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...