Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podział serwerów EU

SurkiPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

30 min to jescze w miare mi pokazywalo 1h, ja raczej zostane na serwerze wschodnim ale najbardziej mnie bedzie wkurzac cyrylica i grecki bo nawet proste komendy "ss" będa pisane kompletnie inaczej

Opublikowano

E tam teraz w Grecji oglądają cały czas tvn 24 :P.

A ja się tak tym greckim nie przejmuje :P bo tam nie ma literki S i dlatego że się tam urodziłem :P

wow 9 minut jak teraz wejdę to święto w grecji będzie

Opublikowano

wylaczam wlaczam juz z 20 minut i dupa -_- ciagle busy

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

A ja pokaże coś ciekawego co znalazłem na ten temat :D

Podział murem riot :D jest nawet GDR i są 3 serwery :D normalnie najnowszy pomysł riotu

http://img638.imageshack.us/img638/888/unled1jc.jpg

LEAGUE OF LEGENDS

EU Nordic and East: Bambus3k 30lv ON KARTHUS FOREVER

EU West: xspellmasterx 30lv off

Aktualnie stawiam serwer mc.

Opublikowano

to zamiast ss piszesz mia i to samo jest

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

A ja pokaże coś ciekawego co znalazłem na ten temat :D

Podział murem riot :D jest nawet GDR i są 3 serwery :D normalnie najnowszy pomysł riotu

http://img638.imageshack.us/img638/888/unled1jc.jpg

Świetne (+)

Opublikowano

Ej przecież mamy jeszczę minimum tydzień :D

Kiedy dowiem się, na którą platformę trafię?

Poinformujemy o tym każdego gracza na tydzień przed podziałem.

Opublikowano

Ja napewno przenosię się na West, ponieważ gra z ruskami jest dobijająca już wole niemców z nimi się dogadam

35205.jpg

76561198021825231.png

GIVE ME SOME +

Opublikowano

Ja, tak czy owak zostaję na East :) Mam tu dobry zgrany team :D

Opublikowano

a ja sobie robie 2 konto i bede na 2

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Jak już ktoś wcześniej pisał że w East EU będą sami słabi gracze to się nie co pomylił....

Jak myślicie ilu jest polaków z ELO +2k?? ok.50-60 (z czego może z 10 się przeniesie z powodu braku teamu) to jeśli masz ELO na poziomie 2k to będziesz miał z kim grać (nie martw się). A zresztą znalezienie się na wysokim ELO będzie tak samo trudne jak na WEST EU.

Praktycznie to nie zauważysz różnicy (prócz napisów na czacie ;D ).

PS:Na EU WEST będą podobne kolejki jak teraz więc zostaje na EU EAST.

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Opublikowano

coś Ty, pewnie nie ma ich nawet 20

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

hmm... jak bedzie mozna sobie zamienic platforme z eastna west albo na odwrot xD

w opcjach konta czy jak?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

hmm... jak bedzie mozna sobie zamienic platforme z eastna west albo na odwrot xD

w opcjach konta czy jak?

Pewnie poprzez support napisanie ticketu.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano
Wspominaliście darmowe przeniesienia między kontami. W jaki sposób będą działać?

Jeśli przed podziałem byłeś(-aś) właścicielem konta na platformie europejskiej, przyznany Ci będzie darmowy transfer. Pojawi się on w sklepie niedługo po podziale. Aby go wykorzystać, zajrzyj do zakładki Inne sklepu League of Legends.

35205.jpg

33071.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...