Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podział serwerów EU

SurkiPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja osobiście pozytywnie odebrałem te wieści. Wszelkie działania które zlikwidują kolejki logowania i codzienne problemy z serwerami są na plus. Jedyne jakie mam obawy, to podział narodowościowy europy.

Najchętniej widziałbym po prostu dwie platformy z wymieszanymi graczami z całej Europy, zwłaszcza, że w dobie Unii Europejskiej Europa dąży do zjednoczenia, i nie jestem pewien czy podział regionalny na starym kontynencie się sprawdzi.

@diabekej

dobrze się czujesz ?

Hue

Opublikowano

To nie było obrażanie ja się nie czuje urażony :P

Po prostu tak mam

[...]

@diabekej

dobrze się czujesz ?

Teraz to mnie obraził =.=

Opublikowano

Ja osobiście pozytywnie odebrałem te wieści. Wszelkie działania które zlikwidują kolejki logowania i codzienne problemy z serwerami są na plus. Jedyne jakie mam obawy, to podział narodowościowy europy.

Najchętniej widziałbym po prostu dwie platformy z wymieszanymi graczami z całej Europy, zwłaszcza, że w dobie Unii Europejskiej Europa dąży do zjednoczenia, i nie jestem pewien czy podział regionalny na starym kontynencie się sprawdzi.

@diabekej

dobrze się czujesz ?

A ty się dobrze czujesz kanciasty idioto?

TOP@

zostaje i chuj mam do wyboru frajerów niemieckich i super elo elo pro elo elo xaxaxaxa brazzilia i wg kurwa najs i frajerów ruskich - wole ruskich z resztą się dogadam.

Opublikowano

troled hard ..

aż sam nie wiem co się dzieje .. na oficjalnym forum nie ma info żadnego więc trzeba czekać

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Zauważcie że ich post, na temat serwera uległ zmianie. Administrator dopisał, że konserwacja może potrwać dodatkowo jeszcze godzinkę, zobaczcie:

Link do tematu : http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=284862

“We’re conducting maintenance on our EU servers from 05:00-11:00 UK Time in order to upgrade our infrastructure to help manage load and provide greater logging capability. We anticipate this will create more stability and improve your experience.”

Update - We require an extension of the maintenance window. We anticipate one additional hour to complete this update. We sincerely apologize for the inconvenience.

A tu macie tłumaczenie: Jesteśmy przeprowadzenie konserwacji na naszych serwerach UE od 05:00-11:00 Czas Wielkiej Brytanii w celu modernizacji naszej infrastruktury w celu zarządzania ruchem sieciowym i zapewnienia większej możliwości logowania. Spodziewamy się, spowoduje to większą stabilność i poprawić swoje doświadczenie. "

Update - Wymagamy rozszerzenie okna konserwacji. Spodziewamy się jedną dodatkową godzinę, aby ukończyć aktualizację. Serdecznie przepraszamy za niedogodności.

Tłumaczenie by google dlatego, bez żadnych pretensji skierowanych w moją stronę prosze:).

Edit: Serwer ruszył, tyle że już jest zajęty, czyli nie naprawili kolejek... eh życie życie ^ ^

Opublikowano

@up

o tą godzine prosili o 11 więc dostali "delikatnego" poślizgu i ta godzina potrwała 5

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

a teraz udalo mi sie wejść do okna logowania ale jak sie loguje to jakis licznik wyskakuje i odlicza 15 min :P

Opublikowano

hmmm dobry pomysł ale mało skuteczny ... BUSY/Zajęty :(

A czego spodziewałeś się po całodziennej nieaktywności serwerów - każdy chciał sobie zagrać, więc każdy próbuje teraz wbić.

Opublikowano

to ty jak ja widze tez pierwszy raz mi zostalo 2 minuty 50 sekund :)

ja nic nie czytalem bo nie lubie czytac o grze zanim zaczne grac jak bede miec jakis problem wtedy bede czytal na poczatku uzywam wlasnej glowy a nie poradnikow :)

Opublikowano

no tak jak myślałem, jeszcze nie rozdzielili serwerów bo widze francuzów na friend liście

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

I co zrobili ten podział EUROPY ??

Dlaczego trzeba tak długo czekać ja mam 30 minut ??

Co UNIA EUROPEJSKA złączyła League Of Legends rozdziela.

Pff ściana wschodnia Again

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...