Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podział serwerów EU

SurkiPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W końcu coś robią z tymi kolejkami i bardzo dobrze bo było to z lekka irytujące. Co do płaczu i nooba w co drugim teamie.

Tak nie powinno być, chociaż źle mówię. To z kim będziesz grać zależy od Ciebie.

Jak pewnie niektórzy wiedzą w LoL'u zastosowany jest system ELO dopasowujący graczy o podobnych osiągach / możliwościach.

Jeśli grasz jak noob będziesz miał losowanych noobów, jeśli grasz dobrze będziesz miał losowanych lepszych graczy.

Przejście na West czy też US tego nie zmieni : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano

jedno konto dam na west, drugie na east, zobacze gdzie lepiej, w sumie to moge zostac na east, bo i tak mam dobrych ziomkow do premade z rl life, wiec to raczej nie nasza druzyna bedzie feedowac :)

chociaz wydaje mi sie ze i tak bede popylal na west, tylko jak tam wszyscy dobrzy pojda, to potem znowu beda kolejki, bo za tymi dobrymi rzuca sie inni, ktorzy mysla ze sa dobrzy, a nie sa ;s

cytuje kolesia z innego forum:

Teraz ELO 2k+ na east bedzie gowno warte

w sumie taka prawda, bo jak wszyscy pojda na west, to ilu tych ogarnietych zostanie? z 200-300 osob? nawet nie chyba

.

Opublikowano

czasem mam wrażenie, że co poniektórzy czytają tylko tytuł tematu ... macie tam linki do mapy, faq z odpowiedziami na pytania i nawet skróciłem najważniejsze info, ale co tam trzeba jeszcze się zapytać z 3 razy bo po co czytać ;x

co do mnie ja chyba zostane na wschodzie - łatwiej się będzie wybić na top elo :D polaczkowe neo kidy może przetrwam i sam będę się kerował, jak nie wyjdzie to się przeniose najwyżej

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

czasem mam wrażenie, że co poniektórzy czytają tylko tytuł tematu ... macie tam linki do mapy, faq z odpowiedziami na pytania i nawet skróciłem najważniejsze info, ale co tam trzeba jeszcze się zapytać z 3 razy bo po co czytać ;x

co do mnie ja chyba zostane na wschodzie - łatwiej się będzie wybić na top elo :D polaczkowe neo kidy może przetrwam i sam będę się kerował, jak nie wyjdzie to się przeniose najwyżej

No właśnie Polaczkowe neo i Ruscy z cyrlicą... masakra zachęcam na west z kilku powodów:

Możliwa lepsza konwersacja z obcokrajowcami (szlifowanie angielskiego i niemieckiego)

Trudniejsza gra (mniej neo kidów)

Minusy:

Ciekawe jak będzie zorganizowany go4lol i inne polskie turnieje.

EDIT: Przyglądałem się mapce i wiecie co ja proponuje west z jeszcze jednego powodu- jest tam mniej krajów czyli mniejsze laggi, kraje west wydają dużo $ na LOL'a to nimi się przejmują a wschód ,który nie wydaje dużo na RP niech dalej biędzie zlaggowany east nie przyciągnie ich uwagi podczas awarii

LEAGUE OF LEGENDS

EU Nordic and East: Bambus3k 30lv ON KARTHUS FOREVER

EU West: xspellmasterx 30lv off

Aktualnie stawiam serwer mc.

Opublikowano

dobre teaorie tworzysz ... to zachodnie serwery będą zalagowane bo każdy pomyśli jaki on to dobry będzie jak przejdzie na zachód i znowu będą kolejki

RIOT nie będzie faworyzował żadnego serwera, każdy będzie tak samo obsługiwany (to tak jakby chcieć mieć syna, a urodziła Ci się córka i mieć ja w dupie)

i tak btw. west to po ang zachód (raz piszesz, że west wydej kase na lola, a potem że zachód nie wydaje kasy na lola i będą go mieli w dupie)

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Czyli ,że serwer będzie dostępny gdzieś o 14 polskiego czasu. A podzielenie kiedy ma nastąpić?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Czyli ,że serwer będzie dostępny gdzieś o 14 polskiego czasu. A podzielenie kiedy ma nastąpić?

Podział jest w trakcie realizacji - prawdopodobnie po zakończeniu prac zostaniesz przydzielony do któregoś regionu.

Opublikowano

moim zdaniem troche minie zanim zrobią 2 serwery bo to w końcu bardzo duża operacja i muszą się do niej dobrze przygotować

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

Przecież, wszędzie znajdzie się noobka co zostanie ofiarą ganku, napisze "noob team" i spierdoli

Ostatnio mnie tylko wkurwiły dwa ruski, zamiast grać to pisały po swojemu przez całe pół godziny, powinny wprowadzić nowy punkt regulaminu dot używanego języka w grze

Opublikowano

Przecież, wszędzie znajdzie się noobka co zostanie ofiarą ganku, napisze "noob team" i spierdoli

Ostatnio mnie tylko wkurwiły dwa ruski, zamiast grać to pisały po swojemu przez całe pół godziny, powinny wprowadzić nowy punkt regulaminu dot używanego języka w grze

Ten podział i tak jest jak za komuny. Na east wprowadzili by przymus pisania cyrylicą, i co wtedy? ^^

Akurat ja się z takim zachowaniem spotkałem tylko ze strony polaków i ruskich. Przypadek?

Opublikowano

ja tam osobiście nie mam nic do tego, żeby sobie gadać w swoim języku who cares

@up

po co tworzyć jakieś udziwnienia jak i tak za darmo każdy będzie mógł się przenieść ;x

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

Surki, ale pamiętaj, że każdy będzie mógł się przenieść tylko 1 raz, więc będzie trzeba to przemyśleć

Ja chcę już graaaaaaaaać xD

Opublikowano

no tak .. ale można sobie założyć 2 konto bez problemowo ;x

i chyba tak zrobie, wezme jedno z moich altów i sobie pójdę na west

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Mama zawsze mi to powtarza.

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Ale tak na serio kto się rano zalogował i o której ??

Albo kto się nie mógł zalogował najwcześniej np. o 5 ??

W sumie można by było nazwać lekami to co biorę :P

Opublikowano

Czytałem że prace powinny trwać 12h ;]

http://eu.leagueoflegends.com/board/forumdisplay.php?f=72

Może coś znajdziesz ;]

@Up

Nie wnikam ...

Hue

Opublikowano

@MAGRAM12

Pewnie tak ^^. Bądźmy dobrej myśli , magram12 pisz dłuższe wypowiedzi .

Tak po za tym , to przeczytajcie forum lol`a może coś znajdziecie.

Hue

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...