Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wierzysz w Zmartwychwstanie?

Darh

Czy wierzysz w Zmartwychwstanie?  

87 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wierzysz w Zmartwychwstanie?

• Tak
      48
    • Nie
      9
    • Jestem niewierz?cy
      30

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście, ale trochę inaczej, a bardziej w to, że będziemy kimś innym bądź czymś.Nie wiem jak to się nazywa, ale mniej więcej w to wierze.Ale każdy w co innego wierzy.

Reinkarnacja ?

Co do temau to ja jestem wierzący nie praktykujący za bardzo :P Nie no chyba wierze w Zmartwychwstanie..

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

śpiączka > uznanie za zmarłego > pochowanie > przebudzenie się ze śpiączki > wg. mnie zmartwychwstanie (jeśli by się takie coś wydarzyło)

oraz ofc. respawn w grach ;)

@up.

ja bym się wstydził.

Opublikowano

ja uważam iż Gdy Pan Bóg nas stworzył i nas kocha to po to by po śmierci po sądzie ostatecznym <niebo, pieklo, czyściec> bedziemy żyć z Bogiem chyba że chodzi wam o "zycie po zyciu" ale na ziemi;]

;]

Opublikowano

Po prostu brak mi słów dotyczących tej ankiety 35% Jestem nie wierzący LUDZIE !!!

Ja wierzę w Boga , Zmartwychwstanie ludzi jest tyle sytuacji np. ( Z MOJEGO ŻYCIA ) Zmarł mi dziadek i Przyśnił mi się w garniaku następnego dnia ( NIE MÓWIŁEM O TYM ŚNIE NIKOMU ) Przyśnił się mamie w tym samym garniaku i powiedział że teraz jest szczęśliwy . Także ludzie przejrzyjcie na oczy czy nie chcecie spotkać sie z bliskimi sobie osobami i cieszyć się z nimi na wieki ? Odpowiedzcie sobie sami ... Nie musicie mi tego mówić .

60632990613470331858.png

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.

Moje TuTy :

[TuT]Działające obejście HackShielda bez programów !

Dopiero zaczynam :)

Opublikowano

@up

ten pomarańcz razi w oczy... mogłeś dać zielony , a i współczucie ;(

@topic

tak, więrzę w zmartwychwstanie. Mam dużo sytuacji z tym związanych w życiu, ale nie będę o tym mówił ;>

I hope life teach you good... I hope...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...