Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wierzysz w Zmartwychwstanie?

Darh

Czy wierzysz w Zmartwychwstanie?  

87 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wierzysz w Zmartwychwstanie?

• Tak
      48
    • Nie
      9
    • Jestem niewierz?cy
      30

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

aaa masz na mysli Kacperka przyjaznego duszka ? Jak widac za duzo bajek ludzie za duzo...

widac to ty za duzo bajek ogladasz. Widziałem ducha i mam w dupie twoje zdanie. B)

Opublikowano

widac to ty za duzo bajek ogladasz. Widziałem ducha i mam w dupie twoje zdanie. B)

hahahahahaha widziales ducha? HAhaahaha daj mi namiary na swojego dillera bo widze ze dobry towar serwuje. Trzeba bylo zdjecie zrobic to inaczej bysmy gadali.

Opublikowano

prochów nie biore. ja wiem swoje ty wiesz swoje i lepiej niech tak zostanie, bo kolego widze ze chcesz tylko posty nabijać wyzywaniem kogoś.

Opublikowano

Makys dorośnij bo widzę że jesteś na poziomie równym 11 latkowi po twoich wypowiedziach , albo lepiej się nie udzielaj wkurwiasz tylko ludzi widać że jesteś kozakiem co napierdala 12 h dziennie na kompie i myślisz że jesteś taki fajny ?? Pewnie nie masz kolegów , ale wracając do tematu Wierzę w Zmartwychwsatnie chodź tego nie widzałem , w Bibli piszę chyba coś takiego bo nie pamiętam dokładnie Zostaną zbawieni ci którzy nie widzieli a uwierzyli to tyle

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

@Up zgodzę się Ja Wierzę i nie nakurwiam 24h na dobe na kompie moze 2-3 h , Duchy istnieją ale nie na ziemi.

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

nie musisz mi wierzyć na słowo, wpadnij w moje okolice to ci pokaze pewnie dom.

Tak tak dokladnie jest opuszczony dom i na starcie wyobrazasz sobie chuj wie co i wchodzac do tego domu poprostu masz schizy : )

Makys dorośnij bo widzę że jesteś na poziomie równym 11 latkowi po twoich wypowiedziach , albo lepiej się nie udzielaj wkurwiasz tylko ludzi widać że jesteś kozakiem co napierdala 12 h dziennie na kompie i myślisz że jesteś taki fajny ?? Pewnie nie masz kolegów , ale wracając do tematu Wierzę w Zmartwychwsatnie chodź tego nie widzałem , w Bibli piszę chyba coś takiego bo nie pamiętam dokładnie Zostaną zbawieni ci którzy nie widzieli a uwierzyli to tyle

Widze ze znasz moje zycie lepiej niz ja xD Skoro jestes takim poboznym katoliczkiem to uwazaj na slowa bo bozia ci język upierdoli. Smiech z tego ze koles opowiada o duchach ktore widzial jest na poziomie 11 latka ? 11 latek by sie nie smial tylko wystraszyl =) Wiec polecam spierdalac na allegro i kupic troche inteligencji bo widze ze ci jej brakuje.

@ Co do zmartwychwstania... Czyli niektorzy wierza ze kilka dni po smierci nagle wstajemy i idziemy sobie na jakiejs innej planecie i mowimy '' o kurwa umarlem ale juz zyje brecha co nie ? '' . Powodzenia.

@ UP. haha dobre . O to wlasnie chodzi oni moze mysla ze zycie to counter strike i jak cie zabija to w nastepnej rundzie sie zrespisz na nowo xD

Opublikowano

Makys dorosnij nie wypowiadaj sie o czymś o czym nie masz pojęcia bilbi nie czytałeś to sie nie wypowiadaj nie wierzysz to nie ALE NIE MASZ PRAWA ŚMIAĆ SIE Z NASZEJ RELIGII!!!

Oczywiście że wierze w zamrtwychwstanie jest milion powodów dla których wierze jak mnie ktoś zapyta jakich radze poczytać biblie

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Makys dorosnij nie wypowiadaj sie o czymś o czym nie masz pojęcia bilbi nie czytałeś to sie nie wypowiadaj nie wierzysz to nie ALE NIE MASZ PRAWA ŚMIAĆ SIE Z NASZEJ RELIGII!!!

Oczywiście że wierze w zamrtwychwstanie jest milion powodów dla których wierze jak mnie ktoś zapyta jakich radze poczytać biblie

Doroslem juz dawno dlatego nie wierze w boga i w te smieszne opowiesci. Nie doroslem bo nie wierze w duchy , boga i zmartwychwstanie ? Czy wg. ciebie doroslosc to wiara w to co zostalo napisane w jakiejs książce przez jakiegos czlowieka ? Jezeli na takiej podstawie oceniasz wiek to moge miec nawet 2 lata. Skoro lubisz wierzyc w takie ksiazki to moze ja cos napisze aby przezyc trzeba codziennie sie masturbowac bo jak tego nie zrobisz to masz grzech ? Wiesz dlaczego wy katolicy tak bronicie tutaj na forum tej wiary ? Bo macie zaprogramowany w mozgach '' strach '' i boicie sie ze jezeli chociaz przez chwile zwatpicie to bedziecie smazyc sie w piekle no ale ja na szczescie jestem czysty w nic nie wierze a wy dalej sie bojcie ze po smierci spalicie sie w piekle = )

Specjalista
Opublikowano

Jedno powiem wyjazd stad pierdolone rasistowskie świnie.

Kto wierzy w Boga to jego sprawa ,a kto nie też ,więc nikt nie musi wyśmiewać się z kogoś.

@down ty deklu wiesz w ogóle co to rasizm dotyczący wiary? Znajdz w google.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Te całe wszystkie religie to jest chuj. To jest tylko takie gówno z pokoleń na pokolenia, że trzeba chodzić do kościoła, bo cie bóg dojedzie... Tak samo jak jest ze świętym mikołajem.. Wymyślone gówno dla małych dzieci i tyle. Wierzycie w boga a go nawet nigdy nie widzieliscie i nie zobaczycie. To tyle na ten temat, wychodze bo nie mam zamiaru sie denerwowac.

BOGA NIE MA I NIE BĘDZIE DO CHUJA PANA, ZROZUMCIE TO!!!

Opublikowano
aaa masz na mysli Kacperka przyjaznego duszka ? Jak widac za duzo bajek ludzie za duzo...

Jesteś po prostu głupi nie mam nic więcej do powiedzenia.

@nie wierze.

; )

Opublikowano

Jesteś po prostu głupi nie mam nic więcej do powiedzenia.

@nie wierze.

No to sluchaj jak tak bardzo wierzycie w duchy i mowicie ze istnieja to wszyscy w tym temacie czekamy na zdjecie z imprez z duchamy '' duchowa imprezy '' pozniej dance duchow ew. jak duchy uprawiaja sex. Czekamy !

Opublikowano
Czemu biblia, a nie np. Harry Potter?

Wierzysz w Harrego Pottera?? Gratuluje

Czy wg. ciebie doroslosc to wiara w to co zostalo napisane w jakiejs książce przez jakiegos czlowieka

No brawo tylko że wiesz to nie pisał jeden człowiek nie wierzysz to nie wierz. Ja sie nie boje mojej wiary owszem boje sie boga. Wiary swojej bronić będe bo nie pozwole aby ktoś z niej szydził

Zmartwychwstał tylko bóg

zmartwychwstał Jezus a Bóg jest w niebie

słuchaj makys powiem ci tyle że bardzo chce abyś dostał sie do nieba. Pewnie zaraz mnie wyśmiejesz ale to twoja sprawa ja życze dla ciebie jak najlepiej

Jeśli wierzysz w boga lub te inne pierdoły daj mi jeden SENSOWNY dowód na jego istnienie.

Siedząc przed kompem go nie znajdziesz <_<

Tak wogule to nie wiem poco powstał ten temat o religi i polityce sie nie rozmawia

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

No brawo tylko że wiesz to nie pisał jeden człowiek nie wierzysz to nie wierz. Ja sie nie boje mojej wiary owszem boje sie boga. Wiary swojej bronić będe bo nie pozwole aby ktoś z niej szydził

To kilka MLD ludzi ma wierzyc w cos co zostalo napisane przez kilkunastu ? Na dodatek biblia nie opiera sie na zadnych dowodach a jedynie wymyslach. Bardzo chcialbym ci wierzyc ale to co tam jest dojebane jest nie realne oraz brak na to dowodow i dopoki nie zobaczy tego smiesznego boga to nie uwierze. Mowisz ze chcesz zebym poszedl do nieba ? Sorry ale niebo mnie i ciebie nie czeka a wiesz co nas czeka ? Piach = )

Opublikowano

Ja też wierzę.

Nie wierzycie wasza sprawa.

Modlenie się daje mi siłę, po prostu... Chęć do życia. Doświadczyłem tego wielo krotnie - coś szło źle, żyłem w stresie... Pomodliłem się i jakoś mi ulżyło - kamień spadł mi z serca.

Kiedyś na discovery mówili że jeśli ktoś wierzy w boga to NADŚWIADOMOŚĆ robi niezwykłe rzeczy w umyśle człowieka.

Ja wierzę, mimo że rzadko chodzę do cerkwi (prawosławny) to co dziennie rano i wieczorem się modle.

Bezbożniki...

Chcecie dowodów?

Pod koniec życia, kto wie - może to będzie nawet jutro, pomodlicie się przed śmiercią...

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...