Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoXMt2 [Dedyk]

lukalski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten serwer stoi na dedyku? Jakiś fajny jest? Bo widziałem już temat z tym serwerem ale myślałem że jest no-hamachi! Proszę o wypowiedź gracza który na nim gra:)

Dawne czasy na ProMT2 z moją najlepszą gildią PALESTYNĄ!

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam P0WER :)

Opublikowano

Stary dedyk juz z pare miechów ma...

Nicki w metinie: Flash ,Drag.

beznazwyjnk.jpg

Pomogłem ? Walnij -

:D

Serwer : Mexillia

Królestwo : Jinno

Nick : SirDrag

Profesja : Sura BM

Lvl. : 120

Gilidia : Yakuza

Status : ON

Opublikowano

to beta? na stronce nie mogę wejść w dział download i news i regulaminu serwera. Zaraz sprawdze serwer bo szukam 4funa. Miejmy nadzieję ,że troche postoi...

Opublikowano

Mnie tam wkurzyły te 6-7 bony, a serw jest na prawdę godny uwagi :/

Live life to the fullest, because tomorrow may not be

<3

kiraq.png

player.png

Sygnaturki by Kira/Shanell

Opublikowano

Stary, ale ludzie łatwo osiągnać all.

Gram tu 3 dni (nick: WhySerious) ,lvl 128, najlepszy ekwipunek na ten lvl, + trochę zwoi coś wartych.

Naprawdę jest łatwo, dużo CH, są niekiedy lagi, ale da się przeżyć. Dużo osób, nie świeci pustakmi. Ogarnięta administracja,

często eventy. Miła atmosfera, mało nobów.

Polecam każdemu !

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Potwierdzam up, to jeden z najprzyjemniejszych Polskich dedyków.

7033945cf0d09cd50787bfca5633e026.gif
Opublikowano

Server godny uwagi, także myślę, że ładnie spędzicie tutaj czas.

Wbiłam 145 lvl, a teraz już nie gram tutaj ze względu na to, że czekam na speclajnego dedyka.

Warto dodać, że wspomnę jest 6 kanałów.

Oczywiście, broszki dropią w v2,3,4,5 atla.

Atlantydy jest aż v8, więc łatwo zdobyć levele i w ogóle.

Także server wart obejrzenia i walczyć o jakieś super rzeczy.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Ja gram narazie an serwie i narazie nie narzekam, lvle szybko sie wbija, kasy nie mam gdzie upychac eq nie najgrosze...

Tylko najgorzej jest z ulepszaczami. Bo nie wiem z czego dropia. Czy moglby ktos zrobic TuT'a gdzie dropia te nowe ulepszacze od jakiego itp.?

Z gory dzieki.

Opublikowano

Tak, serwer jest zajebisty.

Co do prezentacji, udowodnijcie mi, że była.

http://www.mpcforum.pl/topic/322038-xenoxmt2plno-hamachi/

Ale tam już są nieważne informacje, więc twoja zostaje.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

@Sylver

Serwer 16.06 przeszedł wielkie zmiany, nowy dedyk, SF2010, i inne pierdoły.

Zapraszam do dyskusji, aby tutaj nie było spamu.

http://www.mpcforum.pl/topic/381430-dyskusja-xenoxmt2

Opublikowano

Jak to jest serwer 4fun to ja jestem Tusk. Dużo ulepszaczy, które albo są w is albo się ich nie da wydropić, bo do wszystkiego potrzebne, a za wuja nikt nie sprzeda. Dropaa jedynie z metinow na jednej mapce, gdzie non sopt smiga pol tysiaca graczy. Masa niewyżytych hajt leveli, ch ciągle padają. Po paru godzinach gry ma sie juz 3 postacie z 2kkk na koncie - yang nie jest nic warte.

Zero satysfakcji z gry.

Opublikowano

Przed chwila na serverze byla cofka ja koncze z tym serwerem ciagle loga stronka nie dziala dzieciakow ksujacych co nie miara lagi jak nie wiem co juz wole jakiegos starego dobrego dedyka z ratami 200% niz uzerac sie za ulepszaczami 2h na rynku i w av2 na metkach i pozniej zeby mi ktos to wszystko cofnal i zostawil ze zbroja o 10 lvli gorsza ;//. To tyle ode mnie, servera z calego serca NIE POLECAM.

Zbieram -

34469.jpg

Opublikowano

no fakt xenox to serwer hujowy , bug na bugu ale prawda ze juz troche jest i jakos ludziom sie spodobal .

A jak glowni admini serwer rozpierdallaja to opcja jest tylko jedna... powiedziec im sajonara ... kazdy kto chce moze grac.

Te pare godzin gry nikogo nie zbawi.

Zreszta ciezko jest mi wierzyc ze admini sabotujacy swoj serwer utrzymaja go dluzej niz 2 tygodnie bo to Panina wsystko finansowal.

Opublikowano

Jak szybko się serwerem zachwyciłem, tak szybko się załamałem. Cóż, jeżeli do rana nic się nie wyjaśni, to wielu ludzi opuści serwer.

Opublikowano

no to wlasnie jak gadalem z paninax em to on ma ten serw wykupiony i sie wkurwil dosyc

a moglo byc tak fajnie

drugi avalon ale z takimi przyglupami jak pawemol czy detronix co psuja wlasna robote to chyba nie warto ... narazie maja dostep zablokowany

tak mi napisal

Opublikowano

no fakt xenox to serwer hujowy , bug na bugu ale prawda ze juz troche jest i jakos ludziom sie spodobal .

A jak glowni admini serwer rozpierdallaja to opcja jest tylko jedna... powiedziec im sajonara ... kazdy kto chce moze grac.

Te pare godzin gry nikogo nie zbawi.

Zreszta ciezko jest mi wierzyc ze admini sabotujacy swoj serwer utrzymaja go dluzej niz 2 tygodnie bo to Panina wsystko finansowal.

Bug? Ciekawe gdzie i kiedy, no nawijaj te swoje bugi jakie są.

53146734541361439534.png

Opublikowano

Wy jestescie jacyś pojebani, zamiast docenić to co macie, to co zrobił Pawemol, to jeszcze narzekacjie. Pamiętajcie, że on ma tylko 14 lat, a sam zrobił taki zajebisty serwer. Panina, czy kto tam to tylko zasponsorował.

Pamiętacie jak niektórzy w tym dziale marzyli o polskim Celestialu ? Oto jest, tylko bardziej skromny.

Zamiast pierdolic farmazony i narzekać, sami zrobcie serwer, niech pogra na nim 2k osób ( tak, na Xenoxie jest nawet 2k ludzi online ) i zoabczymy jak Wam wyjdzie.

Pierdoleni hejterzy.

Opublikowano

Server jest proo eloo

6/7 bon został niedawno zmienione niema abs itp

Wbiłem tam 100 lvl i narazie jest off bo mam słabego kompa na atlantyde v4 gdyż mam takie lagi że ch*j

Ale bd miał w tygodniu nowego więc woj bd on^^

Server moim zdaniem jest 10/10 wszystko jest w najlepszym porządku

Mili GM'owie któży ci we wszystkim pomogą.

Pozdrawiam i polecam Server XenoxMt2

1308659548-U100922.png

everyday_i__m_shufflin_test_by_ex_trident-d3hoejq.gif

Opublikowano

Serwer dobry, gdyby nie lagi/cofki. Jedna była, ale jest jedna to i będzie więcej.

Skończylem grę, wywaliłem wszystko co miałem. (Nick: WhySerious) , także polecam.

Pozdrawiam.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

cofka o 12h od 2giej w nocy,pozdro.

"W dzisiejszych czasach mamy nowych graczy metin'a.

Nie wiedza co to Oldschool, oni nie widzieli metina jaki był na początku.

Przyszli grać w niego w czasach DMG Hacka, EasyMetin, epików z epvp itd.

Nie doceniają serwerów Hard. " - Pewien user.

Pow3r / robo12 | Konto nieaktywne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...