Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][Zamówienia] Mody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O ile sie nie mylę, to tak. I jest to tak samo proste jak na single player. Lecz głowy swojej nie dam. Mozecie również składać zamówienia na multi, ale dopiero jak wroce z urlopu, to wam dam oficjalne info. Pzdr.

mpc.png

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nazwa Modu: Plasma Ore + Plasma Coal

Czas Oczekiwania: Dowolne

Nagroda +/- oraz 5 w profilu :)

Opis:

Chce abys dodal do gry Plasma Ore - Da sie wydobyc tylko diamentowym kilofem + mozna go przepalic tylko Plasma Coal

z Plasmy mozna robic zbroje, narzedzia oraz dekoracje :)

Obrazek: No niewiem, zrob taki jaki Ci pasuje do Plasmy :D

+INFO

Zrob na wersje 1.6.6 oraz 1.7

Gotowy Mod wyslji na PW

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Nazwa moda: Marihuana

Czas: oczekiwania: Bez limitu

Nagroda (nieobowiązkowe): +/-

Mod ten dodaje Marihuane. Nasiona Marihuany wypadają gdy uderzysz motyką ziemie. Marihuana będzie rosła na wysokość 3 kratek. Po połączeniu Marihuany oraz papieru otrzymujemy Marihuane do palenia. Przyśpiesza ona troche poruszanie się oraz możliwość skakania na wysokość 2 kratek. Efekt ten trwa 3 minuty.

Tak wiem dużo wymagam lecz gdy uda Ci się go zrobić będę bardzo zadowolony. Z góry dzięki.

Komixxy.pl

Opublikowano

Nazwa moda: Bumerang Mod + (jak nie możesz to nie rób :P) Dual Wielding takie coś

Czas Oczekiwania: Ile chcesz

Nagroda: +

Opis: Bumerang to coś takiego i żeby miał tez taki długi zasięg i przynosił itemy z resztą masz tu wytłumaczone KLIK

Edit

JA chcę na 1.7.2 lub na nowsze wersje jakie wyjdą

3t6EGVz.png

Opublikowano

hej ja bym chciał tego moda co powiedział poszukus tylko jeszcze jakby mozna było dac efekty krecenia sie naszej postaci w głowie taka Faze ;) jesli sie nie uda to spoko bo wiem ze to trudne;)

Opublikowano

Nazwa moda: flare mod

Czas Oczekiwania: Ile chcesz

Nagroda: +/5

chce aby mod dodawał świece dymne

jak pomogłem pamiętaj o +'y

11923506.jpg

10[OK]

25[OK]

50[OK]

75[OK]

100[OK]

125[OK]

150[OK]

175[NO]

200[NO]

Opublikowano

Tworzysz jeszcze mody??

Jeżeli tak to proszę o moda

Nazwa moda: NurekMod

Czas: oczekiwania: obojentnie

Nagroda (nieobowiązkowe):Co tam chcesz

Chodzi mi oto żeby można było zakładać coś typu maskę

i żeby można było oddychać pod wodą

I jeżeli można

Nazwa moda:KrzesełkoMod

Czas: oczekiwania: Obojentnie

Nagroda (nieobowiązkowe):Co tam chcesz

Jakieś krzesełko żeby można było na nim siadać

Aha i mod po wersje 1.6.6

1313798626-U268549.gif

Sam na 32 w zombie bez użycia maszyny z napojem reanimacji

Opublikowano

Tak tworzę, ale gdybyś przeczytał poprzednie posty, to byś wiedział, ze jestem na urlopie. -.-

Tak tworzę, ale gdybyś przeczytał poprzednie posty, to byś wiedział, ze jestem na urlopie. -.-

mpc.png

Opublikowano

Nazwa moda: Notch mod

Czas: oczekiwania: tyle ile potrzebujesz jak coś to gg masz na moim profilu :)

Opis Moda: Coś w stylu wpisujesz komendę i notch chodzi za tobą i np pisze do cb co możecie robić :D czyli np. //spawn notch i pojawia się notch który pisze do cb po polsku

Oczywiście limit + i 5 :)

na wersje 1.7_02 :)

Syn%20Fakera_eune_412_2_text.png

Szukasz supporta ? Pisz pw ;]

Opublikowano

Nazwa moda:minecraft front view na 1.7.2

Czas: oczekiwania:jak najszybciej:P

opis byl juz taki mod.

tworca olal go po 1.3

to takie cos ze widze skin od przodu jak wezme f5

Opublikowano

Nazwa moda:Godżilla Mod

Czas: oczekiwania: do 4dni

Nagroda (nieobowiązkowe): Dzienny limit +

Opis Moda: Dodaje miecz który wygląda jak Godżilla i na 1 cios wszystkie moby leżą. Tworzony z redstona. Tak jak zwykłe tylko zamiast np. diamentów, redston.

POD WERSJE 1.6.6 i 2 WERSJE 1.7.x (tam wstaw numerek najnowszy)

Opublikowano

Nazwa moda: ZagielMod

Czas: oczekiwania: ile chcesz

Nagroda (nieobowiązkowe): limit +

Mod ma ten dodawac zaglowke do gry. :)

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Nazwa: Zarghor Blocks

Czas: Ile chcesz, wracam dopiero 18 Lipca :-) ale może być dłużej

Nagroda: Limit + i 5*

Opis : 7 nowych blocków, nie muszą się respić (wystarczy toomanyitems) I żeby na każdym z nich była 1 literka:

1 blok Z

2 blok A

3 blok R

4 blok G

5 blok H

6 blok O

7 blok R

(mogą wyglądać tak samo, ale żeby się świeciły)

Jeśli można to też na multi, żeby przed kumplami zaszpanować, że stworzono specjalnie dla mnie moda :-).

Wersja: Najnowsza jaka wyjdzie, czyli 1.7.x

jLRw2A6.png

Opublikowano

@MasterTrojan

Na multi to zrobie przez MineCraft_Server.

@All Users

Najpierw bede robil te najprostsze rzeczy np. tworzenie klocków i Crafting, ponieważ jeszcze raz pisze, uczę sie od niedawna i jestem na wakacjach. W środę/czwartek te proste mody powinny byc gotowe, co do pozostałych.. Jak sie uda, to zrobie do końca miesiąca.

Pozdrawiam

mpc.png

Opublikowano

Nazwa moda: Marihuana

Czas: oczekiwania: Bez limitu

Nagroda (nieobowiązkowe): ++++++++

Mod ten dodaje Marihuane. Nasiona Marihuany wypadają gdy uderzysz motyką ziemie. Marihuana będzie rosła na wysokość 3 kratek. Po połączeniu Marihuany oraz papieru otrzymujemy papierosa do palenia. Przyśpiesza ona troche poruszanie się oraz możliwość skakania na wysokość 2 kratek. Efekt ten trwa 3 minuty.

sorry że tak dozo wymagam ale bardzo zalezy mi na tym modzie a i prosze zeby był na wersje 1.7_01 a i zeby był na multi też bo i tak wiem ze były juz takie proziby o taki mod ale ja troche zmieniłem i chciałbym zobaczyci jak to bendzie wyglondac

z góry dzienki a i odpisz na pw czy uda ci sie go zrobici jak nie to zrozumiem i poprosze poprostu zebysi zrobił miecz z redstona albo jakisi magiczny kryształ z lapiz lazuir

Opublikowano

Czy ja to zrobie? Sam nie wiem. Jak znajdę jakiegoś moda, gdzie są efekty postaci, to poszperam w nim i zobaczę co z tego wyjdzie. Aczkolwiek pisz co chciałeś, zobaczymy co da sie zrobic. :)

mpc.png

Opublikowano

Bardzo prosze abys nie ignorowal tego postu dlatego ze mam tak malo postow, poniewaz mialem kiedys tutaj konto i mialem okolo 200 postow.

Mozesz mi nie uwierzyc i zrozumie to, ale jesli wykonasz tego moda to Cie wynagrodze :D

Nazwa moda: Shogun MineCraft

Czas: oczekiwania: Nie musisz sie spieszyc. Lepiej ladnie dopracowane niz byle jak. (ile chcesz czasu)

Nagroda : 10 + i 5-teczka

Chcialbym aby ten mod dodawal mozliwosc stwortenia nowej skrzynki (dookola drewno i po srodku diamentowy miecz) i po jej zbudowaniu i postawieniu beda respic sie z niej nowi npc - samuraje (http://w860.wrzuta.pl/obraz/8W7UIwrKBhx/pingwin_samuraj - oczywiscie nie pingwin tylko czlowiek :D) z diamentowym mieczem. Beda oni atakowac moby, a po kliknieciu PPM chodzic za nami.

I jeszcze jedna skrzynke (dookola drewno i luk) i tak jak wyzej tylko te z lukiem.

PS: Wiem co to polskie znaki, ale co poradzisz z niemiecka klawiatura.

Opublikowano

Czy on przypadkiem nie pisał , że tworzy tylko bloki albo edytuje ich wartość?

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...