Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][Zamówienia] Mody

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Bastian103 - yMod - mod już istnieje

Wiem, że istnieje, ale z tego co słyszałem to nie jest aktualizowany od kilku wersji i nie ma go na 1.7 :)

Opublikowano

Nazwa modów: Elevator, Vertical Redstone, Wireless Redstone.

Czas oczekiwania: Ile chcesz. Czasu mam mnóstwo.

Wersja: Na wersję 1.7.2 : >

Nagroda: A co będziesz chciał to dostaniesz : D (Oczywiście tylko na forum nie w rl ^^)

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Nazwa moda :Mocne Upalenie

Nagroda:5 gwiazdek przez 5 dni i +++ lub jak wolisz to --- i zareklamuję go na youtoube i zareklamuję twórcę moda^^

Czas: około 3 tygodni

O co chodzi?:Mod dodaje bardzo rzadką rudę marihuany (jak byś mógł to na tym bloczku rudy zrób kilka podobnych liści do marihuany).Po wykopaniu rudy wypada 1 listek marihuany który po wypaleniu w piecu daje skręta/gibona (marihuane zawiniętą w papier coś w po dobobie papierosa )

Oczywiście te obrazki z marichuaną nie muszą być jakieś najszczególniejsze ^^tylko takie ala podobne liście do marichuany

To może być niezły mod^^

pruchol.jpg

Sygnatura by JA!

Nie bądź koza daj plusika!

Sygnatura do oddania na moim profilu pisać!!!

Opublikowano

Nazwa modu: +Animal/Monster

Nagroda: +/-

Czas: Jestem niecierpliwy ale może być jakiś tydzień

Opis: Mod ma zrobić tak że z krowy ma wypadać 2-3 kości, 0-3 skóra, 0-2 mięso nie smażone

A z wszystkich zwierząt i zombi i pająka również 0-2 mięsa.

Jęsli zrobisz to szybko zrób na 1.6.6 a jeśli wolno to na 1.7.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

(nie słucham żadnej muzyki.)

beta-p10.png

BÓG

----|

----v

destro10.png

Opublikowano

Przerób finite liquid aby nie było wody oceanicznej

(takiej co sie nie kończy)

http://djoslin.info/finiteliquid.php

tak wygląda owy mod :)

Nagroda 5* + 3 dni limitu

(p.s. może nagroda marna ale nie ma tam dużo do przerabiania... wystarczy zastąpić wode oceaniczną na zwykłą (* czyli nową co się rozpływa, ale skończenie)

Czas: przed 1.8 oczywiście

//edit:

Sam zrobiłem

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Nagroda:5 gwiazdek przez 5 dni i +++ lub jak wolisz to --- i zareklamuję go na youtoube i zareklamuję twórcę moda^^

O co chodzi?:Mod dodaje bardzo rzadką rudę marihuany (jak byś mógł to na tym bloczku rudy zrób kilka podobnych liści do marihuany).Po wykopaniu rudy wypada 1 listek marihuany który po wypaleniu w piecu daje skręta/gibona (marihuane zawiniętą w papier coś w po dobobie papierosa )

Oczywiście te obrazki z marichuaną nie muszą być jakieś najszczególniejsze ^^tylko takie ala podobne liście do marichuany

To może być niezły mod^^

Jebnij się w łeb.

Marihuanę sie nie kopie, tylko zrywa .

Też jestem za tym modem, z tym że:

Będzie rosła sobie dziko losowo na mapie. Po zerwaniu dostajemy nasiona i listki. Listki się potem wysusza w craftingtable (wkłada i otrzymuje się suche listki), a następnie te suche na nowo się wkłada do craftboxa i otrzymuje pokruszony hasz. Potem to na nowo się wkłada, ale razem z zapalniczką i papierem. Otrzymuje się kilka skrętów, które po zużyciu dodają 8 serduszek.

Proste?

Nazwa moda: Dick Mode

Czas: oczekiwania: ile chcesz

Nagroda (nieobowiązkowe): co chcesz

Chcem aby ten mod dodawal klocek dick ore, ktory wystepowal by tak jak zelazo ale mozna byloby go tylko rozwalic diamentowym kilofem wypada z niego dick ktory jest wytrzymalszy od diamentu i szybciej wydobywa. Robi sie z niego narzedzia i zbroje :D

buahaahhahahahaha padłem xDD

Z penisów chcesz zbroje robić?

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

Będzie rosła sobie dziko losowo na mapie. Po zerwaniu dostajemy nasiona i listki. Listki się potem wysusza w craftingtable (wkłada i otrzymuje się suche listki), a następnie te suche na nowo się wkłada do craftboxa i otrzymuje pokruszony hasz. Potem to na nowo się wkłada, ale razem z zapalniczką i papierem. Otrzymuje się kilka skrętów, które po zużyciu dodają 8 serduszek.

Proste?

lepsz byłoby jakby dawały efekt fazy tylko to jest trudniejsze i jakby w połaczeniu z papierom tworzyły skreta wtedy papier znow miałby zastosowanie;)

Opublikowano

Oficjalnie informuje, iz dzisiaj wieczorem wróciłem z urlopu i od jutra zaczynam tworzyć mody. Lecz jest jeden maly problem.. Nie wyszła jeszcze wersja programu, którego nazwy nie wolno wymawiać. (Za dużo Harry'ego Pottera) Chodzi mi o wersje 1.7.02, co oznacza, iz dopóki ona nie wyjdzie, skończę tworzyć mody, które chcieliście na wersje 1.6.6. Przykro mi, nie moja wina. Trzeba czekać.

Pozdrawiam.

mpc.png

Opublikowano

A ja tylko z pytaniem czy dasz radę zrobić mod na multi ?

@up No to pewnie będzie dużo do zrobienia :D

Czyli Plugin??. W temacie jest wyraźnie napisane mody.

Ja chciałbym moda ale ktoś był szybszy, pobiorę go gdy autor tematu go stworzy

Opublikowano

Nazwa Moda: Kingdom

Czas: oczekiwania: Ile chcesz, mam nadzieje, że dostane go jak najszybciej. :P

Nagroda (nieobowiązkowe): Na dużo mnie nie stać, jakieś +/- co tam wolisz i te 5 *.

Opis Moda: Podział graczy na królestwa. Nie mogą siebie zabijać w obrębie swojego królestwa.

Mogą atakować tylko graczy z innego królestwa.

P.S

"Królestwa" w każdym zdaniu. :P

Był podobny Mod: Mc Kingdom, niestety nie ma go na 1.7. :/

Opublikowano

Czyli Plugin??. W temacie jest wyraźnie napisane mody.

Ja chciałbym moda ale ktoś był szybszy, pobiorę go gdy autor tematu go stworzy

Tworzę mody, ale staram się również pluginy, jak ktoś potrzebuje.

mpc.png

Opublikowano

@PedoÐres

To może być niezły mod^^

Jebnij się w łeb.

Marihuanę sie nie kopie, tylko zrywa .

Proste?

hahaha jakie mocne wku****nie ^^.Wiem że Marihuana nie rośnie gdzieś pod ziemią ale raczej będzie mu łatwiej zrobić taki klocuszek niż męczyć się ii robić teraz całe krzaczki marihuany^^

pruchol.jpg

Sygnatura by JA!

Nie bądź koza daj plusika!

Sygnatura do oddania na moim profilu pisać!!!

Opublikowano

Nazwa moda: Crystal Ore

Czas: oczekiwania: Ile chcesz, byle by był.

Nagroda (nieobowiązkowe): Codzienny limit + i 5 w profilu, sory ale nic innego dać nie mogę;/

Jeżeli chodzi o mod, to chciałbym, aby dodawał do gry kryształy które byłyby lepsze i szybsze od diamentu i dało się z nich craftować narzędzia i wyposażenie. Najlepiej żeby występowały tak samo często jak diament;]

Opublikowano

@Vipper

Daj obrazek miecza. To kwestia 10 minut. Zrobie, jak wroce z wakacji.

Tutaj masz:

credit_showa_godzilla.png

Opublikowano

Hej. Juz prawie nauczyłem sie występowan danych rud, to postaram sie zrobic większość modow. Lepsza wiadomość jest taka, ze zrobie TuTorial, jak tworzyć poszczególne rzeczy. ;)

mpc.png

Opublikowano

Siema

Proszę o takiego moda.

Nazwa moda: WindowMod 1.7.2

Chodzi o moda dodający okna do MC które można otwierać.

Czas: oczekiwania:Ile ci to zajmie

Nagroda (nieobowiązkowe):limit + i 5

Opublikowano

Manderigon_Back Fajnie, że zrobisz poradnik o modach :) Mam nadzieje tylko, że wytłumaczysz wszystko dobrze ponieważ sam chciałbym tworzyć mody a nigdzie nie ma dobrego poradnika (Przynajmniej ja nie umiem znaleźć :D).

Komixxy.pl

Opublikowano

Proszę o takiego moda:

Nazwa:

Two Piston

Chodzi o coś takiego, że w grze jest jeszcze trzeci piston który:

Zamiast o 1 kratke przesuwa klocek o 2 kratki i może wrucić klocek, czyli jak sticki piston (czy jakoś tak)

Czas realizacji:

Ile chcesz ;)

Nagroda:

Limit + przez 2 dni i 5

Z czego go się robi?

Ze sticki piston i potrzeba slimball 1x

Ma być kompatibilne z wersją 1.7.2

Opublikowano

@ Manderigon_Back tak sobie pomyslalem o tym moim modzie marichuana i mam sposob jak go zrobic tylko ze ja nie umiem javy wogole ale do rzeczy;

1.Kopiujesz caly etap rosniecia zborza

2.Zmienic trzeba jego textury na marichuane

3.I trzeba zmienic efekt koncowy ze zamiast zboza wychodzi listek marichuany i w polaczeniu z papierem w taki sposob wychodzi skret:

PPP

LLL

PPP

P-papier

L-lisc marichuany

4.Najtrudniejsza rzecz dodanei motywu krecenia w glowie ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...