Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lunaris-Online [FR]

Cyqs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

02 Day 14 Hours 34 Minutes 25 seconds - Czekamy ;D

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masakra z tym pobieraniem clienta. Sporo osób już ma 105, bo to kwestia 2-3 godzin, troche trudniej z eq. Szczerze mówiąć to się trochę więcej spodziewałam po Teamie, jakichś zapierających dech nowości, tymczasem oprócz gadających npc nic mnie nie zaskoczyło. Nie mniej jednak polecam ze względu na pvp, któro jest takie jak być powinno, nie za długie, nie za krótkie. Gra się przyjemnie, nie ma nobów, a jak są to i tak nie wiem co do mnie mówią. Trochę mało nowości, ale to co u nas już się przejadło u nich jest nowe. Cóż Francja zagłębiem metinowym nie jest, a serwer przynajmniej jest stabilny i ludzi na nim coraz więcej.

Gramy w Shinsoo

2mzof5.jpg
Opublikowano

nie mam pojęcia klient chyba 3 dni będzie mi się sciągał to nie mam jak zobaczyć !

Masakra z tym pobieraniem clienta. Sporo osób już ma 105, bo to kwestia 2-3 godzin, troche trudniej z eq. Szczerze mówiąć to się trochę więcej spodziewałam po Teamie, jakichś zapierających dech nowości, tymczasem oprócz gadających npc nic mnie nie zaskoczyło. Nie mniej jednak polecam ze względu na pvp, któro jest takie jak być powinno, nie za długie, nie za krótkie. Gra się przyjemnie, nie ma nobów, a jak są to i tak nie wiem co do mnie mówią. Trochę mało nowości, ale to co u nas już się przejadło u nich jest nowe. Cóż Francja zagłębiem metinowym nie jest, a serwer przynajmniej jest stabilny i ludzi na nim coraz więcej.

Gramy w Shinsoo

A ściągacie przez IDM, dzięki temu max transfer leci ;)

A co do serwera jest jakieś spolszczenie ?

Opublikowano

Nie udało mi się wyciągnąć portów, język urzędowy że tak powiem to angielski i francuski. Moda narazie nie ma, ale działa wh i bs w pythonie oraz multihack.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Aha to spróbuje :D Może nie będzie tak źle :) Gdzie najwięcej Polaków ??

edit@ a te 4 linki w download to klienty ??

Rejestracja(Inscription)

Nom d'utilisateur: * (loging)
Mail: * (e-mail)
Mot de passe: *(hasło)
Code d'éffacement: (kod usunięcia postaci)
( 7 caractère ) *
En vous inscrivant
vous acceptez les
conditions d'utilisations. * Akceptowanie warunków umowy :)
Pozdro :D
Opublikowano

Teoretycznie mogę, spróbuję jutro jakoś to shostować. Mam clineta z wpakowanym do niego bsem , ale myślę, że to nie przeszkoda, chyba że chcesz robić bony ręcznie:) Etytk ma zamiar wprowadzić coś specjalnego dla Polaków i nie wiem czy to nie będzie spolszczenie clienta, ale nie wiem kiedy to zrobi.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Client Download

http://www.multiupload.nl/QOGH6NXNYF
Skan

http://imageshack.us/photo/my-images/19/qmit.jpg/

Client zawiera bs w pythonie. Skan wykonany domowym antywirusem Pandą w chmurce. Zrobiłam jak umiałam. Client jest czysty, gdyby komuś antywirus coś wykrył usunąć injector (plik ze strzykawką), który jest częścią bonusswitchera.

A teraz drobne wyjaśnienia.

Koń: Potrzebujemy biletu konnego, który leci w dużych ilościach z mobów w m2. Idziemy do stajennego, dajemu bilet, dostajemy zwykłego konia. Na 20 lvl idziemy do stajennego, dajemy mu 2kk i mamy bojowego.

Skille: skille na G1 robimy fioletowym kamykiem, który kupujemy u samuraja. Na zrobienie skilli P potrzebujemy fioletowych kamieni duchowych, które lecą z fioletowych metinów na mapie 90 lvl (wejście u teleportera w m1 - opcja 3). 1 kamień = 1 skill P.

Eq: Stalki dropią w v2, bronie 65/75 atlantyda v2. Bronie na 30 lvl z kufrów, które dropią w m2.

Biżuteria: drop lub sklep na farm mapie od 85 (u teleportera w m1 opcja2)

O reszcie nie powiem, bo nie będzie radochy z odkrywania serwera. :)

Enjoy!

Gdyby ktoś chciał dołaczyć na ts, proszę o pw.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Zadnego buga nie znalazłam, od pójścia do av2 kończą się problemy finansowe:)

Właśnie widzę, że kasa tu leci niemiłosiernie :P Pytanko czy 105 trzeba tutaj bić? bo na tej mapie od 90 lvla z mobów expa praktycznie nic nie leci.

Dla chętnych spolszczenie bonów, wklejamy do folderu pack.

http://speedy.sh/mbeQN/pack.rar
https://www.virustotal.com/pl/url/0b41f6b679aee1bf91cc0a87e9bf6ab094710f5ed22030d24a29474768386e9d/analysis/1378897242/
Opublikowano

105 wbijamy w av2, dostałeś z czerwonej szkaty takie potki na 100% expa, więc od 95 do 105 nie powinno byc problemów. Kasa bardzo dobrze leci przy biciu metinów na mapach +90

2mzof5.jpg
Opublikowano

W sumie to sama nie ogranęłam jeszcze tego systemu. Wiem, że biżuterię dropi się. Są jej 4 rodzaje. Czerwona na woja, pomarańczowa na ninję, zielona na surę, a niebieska na szamana. Dropią ze szkat bosów na mapch 90.

Upp system zbroi standardowy - stalka- szafirek- zbroja na 90 lvl, podobnie z bronią.

Farm mapa jest , ale polecam bicie metinów na mapach 90

2mzof5.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...