Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lunaris-Online [FR]

Cyqs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko, czy klient jest po angielsku i czy serv jest 4fun? No i gdzie gra najwięcej polaków? :P

Server ogólnie 4 fun, po 245 zaczynają się schody, bo cieżko zrobić eq, ale czekamy na event gdzie będą dropić ulepszacze.

Client po francusku, ale językiem graczy jest rumuński, bo dużo Rumunów tam gra. Po tygodniu grania sama się zdziwiłam skąd znam rumuński <_< Dogadać się możne też po angielsku i hiszpańsku, albo i polsku, bo sporo Czechów i Słowaków.

Polacy grają w Shinsoo.

@up

Yang bug na fioletowe poty.

Na modzie wpisujesz na czacie /bot i wyskakuje ci okienko z botem do yang buga. Poszukaj w postach, już wyjaśniałam jak to zrobić.

2mzof5.jpg
  • Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie wyżej Ci już pisali...Idziesz na handlarki. np jeśli masz te poty na 4 miejscu to w bocie dajesz 5 i dajesz start i gotowe ? Czego tu nie rozumieć ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Pomoże ktoś chce ocenić server ale nie mogę bo antywirus mi Klienta pod koniec wywala co zrobić.?Anty wirusa wyłączyć.?Bezpieczne to jest.?

Opublikowano

hmm ja wiem czemu logowanie pada serwer jest tak przeciazony ze to poezja i przez to na logowaniu sie zawiesza mogli by zmienic maszyne na lepsza a nie na 2 privy na 1 serwerze

3014487977.png

Opublikowano

hmm ja wiem czemu logowanie pada serwer jest tak przeciazony ze to poezja i przez to na logowaniu sie zawiesza mogli by zmienic maszyne na lepsza a nie na 2 privy na 1 serwerze

Na październik zapowiadają nowe game, pewnie coś z tym zrobią, bo liczba graczy jest na prawdę dużo, mimo, że spadła nieco ostatnio.

2mzof5.jpg
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nowości coraz bliżej :)

Już wczoraj była nowa stronka i nowy client, niestety włączyli z powrotem stare , dlatego że strasznie dużó błędów sie pojawiło , ale z tego co wiem to pracuja nad tym :)

Opublikowano

Hmmm.. mam klienta, niby patchy nie sciaga, ale zalogowac sie nie da.Wyskakuje zostaniesz polaczony;/

EDIT: ale za to działa s2 to only french:D

Opublikowano

od dłuższego czasu są problemy z logowaniem. Nikt ich nie naprawia, bo Team szykuje nowe game.

pong 5GwVsdFfhjGTS840

report 5684781250

2mzof5.jpg
Opublikowano

Login IP: 176.31.227.47 Port: 24999

CH1 IP: 176.31.227.47 Port: 25000

6F

Mod na cliencie lunaris ma problemy z działaniem. Wpakuj do innego.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Tak, działa normalnie. Z tym, że mod ma problemy z działaniem na cliencie Lunarisa. Wpakuj do innego.

Masz pełne dane do connect info

'pong' : '5GwVsdFfhjGTS840', 'hexpong' : 'false', 'report' : '5684781250', 'loginpacket' : '6F', 'item_proto' : 'mod/item_proto', 'item_list' : 'mod/item_list.txt'}

2mzof5.jpg
Opublikowano

Na stronie po zalogowaniu, wchodzisz w Mon compte i masz gdzie przenieść. Jeśli nie zadziała trzeba czekać na restart serwera robiony raz dziennie.

2mzof5.jpg
Opublikowano

spolszczenie mozna dostac? bo zadne nie dziala z wymienionych linków

Prosze bardzo:

DL:

http://speedy.sh/DaE5y/serverinfo.py

Skan:

https://www.virustotal.com/url/ce219018100f4af43e15fda47b7ffdd2b10fef3884ef8b687e7cbd7cdbd403d2/analysis/1352407154/

Opublikowano

Pamiętam że tu kiedyś grałem ale nie wiem jaką postacią.

@edit

Heh wbijam na strone loguje się i patrze a tu 10k sm :rolleyes:

@edit2

Przed chwilą zalogowałem się na 2 konto i na nim też 10k sm ;)

@edit 3

Gdzie dropią ości?

50442140989713903247.png

Opublikowano

Pamiętam że tu kiedyś grałem ale nie wiem jaką postacią.

@edit

Heh wbijam na strone loguje się i patrze a tu 10k sm :rolleyes:

@edit2

Przed chwilą zalogowałem się na 2 konto i na nim też 10k sm ;)

@edit 3

Gdzie dropią ości?

SM dostałeś jako rekompensatę za reset kont

Ości dropią w av1

2mzof5.jpg
Opublikowano

Ok thx za info ale jeszcze jedno gdzie tp do av1 i gdzie expic na 78lvl??

@edit

Skąd wziąć te mounty nowe? :angry:

50442140989713903247.png

Opublikowano

78 red las

TP av1 koło staruszka w m1

Mounty kupisz od innych graczy, bo ogólnie to są tylko w is w skrzynkach, ale często można spotkać na sklepach.

2mzof5.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...