Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lunaris-Online [FR]

Cyqs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu nie moge wejść na serwer? Mam full clienta i jak wpisze passy to cały czas Zostaniesz połączony z z serwerem. WTF?

cześć.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobili nową stronę i trzeba clienta od nowa pobierać max lvl zmniejszyli do 250 smy pozabierali i dali po 35 ;x

Dodali pety, usuneli yangbuga i zmienili wygląd miast.

50442140989713903247.png

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Konta albo zostaną albo nie. Jak znam team to będzie porządna rekompensata w Lunach. Dodane będą pety, nowe eq i nowe mapy m.in. te z globala + bossy. Daty startu dokładnie nie znam, ale od niedzieli jest open beta.

2mzof5.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

I z ilości obserwujących na twitterze można stwierdzić, że szykuje się około 6 k osób na serwerze z całego świata.

2mzof5.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer jest w fazie update. Prawdopodobnie będziemy grać od nowa ze sporą rekompensatą w lunach. Co do yang buga po ostatnich aktualizacjach był na koziki, jak będzie teraz nie wiem, ale już nie mogę się doczekać pogromu na Rumunach:P

2mzof5.jpg
Opublikowano

Kiedy start tego serwera ??? bo widzę, że będzie ciekawy i chcę zagościć na nim ?? wie kto kiedy start

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Dokładnie nie wiadomo kiedy start, nie dane było mi się dowiedzieć, bo mnie zbanowali na na ts. Wiem tyle, że niedługo open beta i że są w trakcie tworzenia strony. Myślę, że jakieś 3-4 tygodnie zanim serwer ruszy na dobre, ale czekać warto, bo pierwsza odsłona była genialna mimo modów w is, serwer stał około 2 lat, grało na nim 6 tysięcy osób ze wszystkich stron świata, większość plików było też autorskich i unikatowych, których nie da się spotkać na innych serwerach, myślę, że i tym razem nas zaskoczą. Jeśli będę coś więcej wiedziała, na pewno wrzucę info na mpc.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Aha no to super trzeba będzie czekać, jeszcze nie miałem zaszczytu zagrania na tym serwie, ale jak widzę po waszych komentarzach to widzę, że warto będzie zagrać :D Czekam na start serwa.

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer startuje na nowo 1 września. Zapraszamy do gry. Polacy w Shinsoo.

Prezentacja jest nieaktualna, jak wystartuje będzie nowa.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Jutro o 24:00 serwer będzie ON-line z tego co widzę. :-)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Serwer raczej wystaruje około soboty lub niedzieli. Etytk pojechał na krótkie wakacje i od wczoraj go nie ma, ale mam stały kontakt z teamem, więc jak będę coś wiadziała konkretnie to na pewno napisze. Powiem szczerze, że nie mogę się doczekać serwera. :) Kilka ss na zachętę.

e0ma.jpg

o91k.jpg

utpl.jpg

2mzof5.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...