Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lunaris-Online [FR]

Cyqs

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema.Sciagnalem clienta zrobilem konto chce sie zalogowac a tu lipa. Pisze mi po francusku ze zly logjn lub haslo. OCB ?? Pomoze ktos albo zrobi mi konto ktore bedzie dzialac ? Jak co to bede jutro kolo 18.Pisac pw ;]

9gm1.jpg

Opublikowano

Hmmm powie ktoś skąd wziąć te inne perły nowe??:P Potrzebne na ulepszanie itemów na większy lvl +7/8/9.

50442140989713903247.png

Opublikowano

SIema Włąsnie zassałem klienta serwer super jest bug na kase 2kkk w 5 sekund o to opis

Włazicie w dozo i do BanQiera czy coś takiego potem akceptujecie jesli nie macie zalozonego to zalozcie wpisujac 12345 w okienko po tych opcjach jakos dacie rade po tym jak wejdziecie w Baqiera to bierzecie 1 opcje w pierwsze okienko wpisujecie 12345 a w 2 wpisujecie -1000000000 (9 zer) jak macie 1kkk to mozecie miec tyle a jak macie np 100kk to wpisujecie -1999999999 (9 dziewiątek)

Zbieram + za buga ;D

Mi ten bug niedziałą ;/

50442140989713903247.png

Opublikowano

@Polak xD

W jakim czasie wbije gdzies 200 lvl ? tak na oko ?

I czy masz jeszcze ta bron dla ninji na 200 bo bylbym zainteresowany xD:D

@100 post xD

Opublikowano

90 niedawno zaczelem ;/ pisalem raz do ciebie to mnie zbyles ;/ napisalem siema zapytales sie o jakies perly ja powiedzialem ze nie a jak sie cos potem pytalem to nie odpisywales.

jakbys mogl zalatwic mi cos ciekawego bylbym wdzieczny :D mam nick Chimiko xD

Opublikowano

@Up To sobie wydrop jak już masz ten lv, dropi się je na mini bossach lub bossach.

Proszę administracje o usunięcie tego konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...