Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lunaris-Online [FR]

Cyqs

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co jest off

Niby na stronie jest napisane ze jest ponad 1000 ludzi online, ale ani cliencie ani na spol nie moge sie zalogowac.

+ strona chodzi jakby chchiała, a nie mogla ;P

Edit. Działa, ale strasznie logowanie dlugo trwa.

Opublikowano

ze strony?

niemam pobierz na stronie? kilkam pobierz lauchar The requested URL /LunaRis-Online_Setup V2.1.exe was not found on this server.

a gdzie sa ksiegi.

saturax123.png

Opublikowano

Idziesz do handlarki, pierwsza opcja wpiszujesz /bot i ustawiasz nalepiej

Pierwsza opcja bez zmian czyt. 0,5

Druga 9

I trzecia 50

Czekasz i patrzysz jak rośnie CI ilosc yang ;DE

Edit. Czy jestes jakiś high lvl, ktory byłby wstanie przenieść mnie na mape na jakis wiekszy lvl ?

Opublikowano

Mi nie chce wejść modzik, odpalam przez connect helper ( zaintalowalem serverinfo ) I nic :O WTF. :D

Jeśli ktoś ma tak jak ty lub pisze zostaniesz połączony z serwerem to znaczy że jest za dużo ludzi na serwie i trzeba wejść wtedy na klijeta ...

Opublikowano

Witam, mam pewien problem dotyczący gry...

Pobrałem Clienta ze strony głównej, spatchowałem i teraz jak odpalam go i wybieram "Demmarer" to się wyłącza..

To znaczy niby zaczyna pracować i pojawia się klepsydra obok myszki ale po chwili wszystko cichnie.

Pomożecie w tej sprawie ? :)

E9mwj60.png
Opublikowano

Witam, mam pewien problem dotyczący gry...

Pobrałem Clienta ze strony głównej, spatchowałem i teraz jak odpalam go i wybieram "Demmarer" to się wyłącza..

To znaczy niby zaczyna pracować i pojawia się klepsydra obok myszki ale po chwili wszystko cichnie.

Pomożecie w tej sprawie ? :)

Reinstalacji próbowaleś ?

Opublikowano

mam problem client mi nie działa a spolszczenie nie wiem gdzie mam wkleić wiec proszę o pomoc jak wlanczam clieta to pisze błąd połączenia z serwerem i nie mogę patchowac help plis będę wdzięczny i dam plus

Opublikowano

Reinstalacji próbowaleś ?

Miałem spróbować właśnie, ale ogólnie dzięki, że się pofatygowałeś z odpowiedzią :P :P

Dam znać jak poszło. :):D

PS: Sprawdziłem, to znaczy przeinstalowałem na inny dysk i nadal problem występuję...

Ma ktoś inne pomysły ?

E9mwj60.png
Opublikowano

Koniecznie oglądnijcie prezentacje serva (na str. jest filmik) bo naa prawdeee robi wrażenie !

Jest niesamowita :D

Nigdy nie widziałem lepszej !

Aż ciary przechodzą !

Dajcie + mi bo mam mało.. Dzięki

Opublikowano

Jeżeli ktoś chce to ja jestem wstanie przenieść na mapę o wyższym lvl mam 228 wiec jak coś to piszcie tu w temacie lub na pw.

Swoja droga szukam ekipy do założenia gildii, chętni piszcie:D

sygn23a2.jpg
Opublikowano

Crasher ja gram na tym privku od jakiegos tygodnia i mi client lata wyśmienicie ;p. Patel a co do Frameworka to nie jest konieczny zeby odpalic ;p gdyz sam nie posiadalem jak zaczynalem grac ;]. Crasher polecam sciagnac na nowo clienta. A co do serwerka to ma wiele nowych przedmiotow ktore umilaja gre ;p tylko jest pewien szczegol :D w godzinach szczytu praktycznie nie da sie wejsc :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP TheProphet

Jaki masz nick w grze?

A jeżeli chodzi o logowanie się do gry w godzinach po południowych to zgodzę się... masakra(Lagi jak cholera) no ale tak jest tylko w m1, na innych mapach jest już spokój.

sygn23a2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...