Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lunaris-Online [FR]

Cyqs

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ma ktoś nowe server info , Pong i Report , bo te stare nie dziala ja , bo ch dodali .. :( Prosze o pomoc ..

1345221230-U421012.jpeg

Pomogłem ? Zapodaj likee ! Z góry wielkie dzięki :-)

Opublikowano

Ej Boy nie dziala te spol.. wgl jak wklejam do clienta Lunarisa to jak wlaczam go to mi sie nie chce wlaczyc

Load locale error cos takiego pisze

1345221230-U421012.jpeg

Opublikowano

Serwer nie działa :D a spolszczenie usuń bo jest kompletnie do dupy przez nie nie mogłem sobie pograć i musiałem ściągać lunarisa na nowo... więc pozdro dla tego pana ... nie radzę wkładać spol bo sie wam serwer scraschuje ... : ) dzieki i nq :D Pozdro dla ciebie PolakMen ... - NightWarrior

czeslaw118434.jpg
Opublikowano

Nie zgodze sie z kolega wyzej . Wszystko opcykalem i mi dziala spol na lunarisie dzieki Boy wielkie dzieki masz u mnie +

Pozdro :)

1345221230-U421012.jpeg

Opublikowano

Ja tez sie nie zgodze z johnatanem poniewaz wszystko tak jak NuSSyPL napisal u mnie tez dziala wiec zero minusów jeden wielki + :_)

I jeszcze jedno BOy bardzo ci Dziekuje za te spol do Lunarisa i Pozdrawiam Pirater :]

Opublikowano

SIema Włąsnie zassałem klienta serwer super jest bug na kase 2kkk w 5 sekund o to opis

Włazicie w dozo i do BanQiera czy coś takiego potem akceptujecie jesli nie macie zalozonego to zalozcie wpisujac 12345 w okienko po tych opcjach jakos dacie rade po tym jak wejdziecie w Baqiera to bierzecie 1 opcje w pierwsze okienko wpisujecie 12345 a w 2 wpisujecie -1000000000 (9 zer) jak macie 1kkk to mozecie miec tyle a jak macie np 100kk to wpisujecie -1999999999 (9 dziewiątek)

Zbieram + za buga ;D

Zbieram + :D

Opublikowano

Super serwer gram! =)

Dzięki za yang buga kolega @2xUP bo nie miksturki nie działa!

Pozdro, JINNO mój nick. Exidiox

@Edit

Wie ktoś gdzie można kupić medale konne ? :D albo jak zdobyć konia?

Opublikowano

idz do lochu malp, sa tacy goscie co cie tam przenosza i drop takie medale zolte za 20takich medali dostaniesz militara.. a dokladnie wierzchowca z ktorego bedziesz mogl robic to co na koniu militarnym co jak dla mnie jest delikatna lipa bo wole stare podstawowe konie jakie byly w metku ;p

Super serwer gram! =)

Dzięki za yang buga kolega @2xUP bo nie miksturki nie działa!

Pozdro, JINNO mój nick. Exidiox

@Edit

Wie ktoś gdzie można kupić medale konne ? :D albo jak zdobyć konia?

sygnatura.png
Opublikowano

o co chodzi ? jak loguje na spol wyskakuje an czasie version du client errone i wywala i tak caly czas co poradzic ? Like IT jak pomozecie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...