Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Katharsis

Oleq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie, zastanówcie się czasem co piszecie. Po postach, które czytałem wnioskuję, że każdy kto tu się wypowiedział jest tak "zajebiście" uzależniony od gry, że nie liczy się innych zdanie. Chłopak chce Wam dogodzić, stawiają powoli serwer, wkładają w to ciężką pracę, a wy piszecie takie bzdury na tym forum, że aż mi się przykro robi. To jest zapowiedź, czyli serwer będzie nie jutro, nie pojutrze ani kurwa nie za 2 dni. Poczekajcie z tydzień nie pisząc jebanych bzdur na tym forum, bo robi się spam jak chuj. Poza tym ty chcesz tamto, ktoś inny tamto. Nie da się wszystkim dogodzić do kurwy nędzy. Skoro jeszcze nie zrobili serwera to co ci kurwa włączą ? Uspokójcie się i przestańcie pisać te pierdolone pytania i prośby o start serwera. Zastanówcie się chwile zanim o coś poprosicie.

@topic Miłej pracy i powodzenia życzę.

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co racja to racja kazdy kto zna Recona aka Amigo wiedza ze serwer nigdy nie powstanie bo juz kiedys robil serwer i wyszlo tak ze nigdy nie powstal a takie plany byly na przyszlosc co do serwera.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Oleq kur w@@@@ ja z amigo gadałem to ja z GG pojeb### cię do końca? może byś doczytał co napisałem na gg a nie mnie blokujesz.. Kur $$$ z żadnym amigo nie rozmawiam nie no...................................................................................................................pozdro

Opublikowano

No albo chłopa poje*ało.

Albo ktoś wbił na konto i coś idiotycznego napisał.

Albo robi se z nas jaja.

Akurat tego kto to pisal sie mozna latwo domyslic sadze ze to byl [CM]PoneX a pisza z jednego konta bo chyba dla teamu tak jest prosciej

Opublikowano

Nie chce mi się czytać all postów , więc zadam pytanie jedno !!! Co z tym serwerem w końcu ? Pytam bo nie gram teraz nigdzie , a ponieważ koncepcja tego serwera mi się bardzo podoba to na niego właśnie czekam i nie wiem co robić czy czekać jeszcze , czy szukać czegoś innego ?

Opublikowano

@Quorti czy ty jestes az tak tepy :>>?

Co szafa dedykow ma do bazy? Alez ty inteligenty

Po pierwsze. Oni posiadaja licencje zamknieta & Otwarta. Zamknieta na pliki serwerowe, Otwarta na binke.

Zawartosc dedykwo jest ubezpieczona czy ty jestes az tak tepy za przeproszeniem...

Pozdrawiam PoneX

@Ps. nie offtopicujcie bo raporty poleca.

ChangeLog Katharsis

Ustawienie nagród za questy []

Napisanie Questów []

Client [Client nie bedzie dostepny tylko launcher wazacy 200/300 mb, update kolejne beda skromne] [Download planowany na 16/7 lipca] [X]

Zmiana oraz ustalenie dropu [X]

Opublikowano

Informuje, iż dostaliśmy backupa z bazy danych przed usunieciem.

Dziekuje caly Team za udostepnienie jego przez Przemo5050

ChangeLog Katharsis

Ustawienie nagród za questy []

Napisanie Questów []

Client [Client nie bedzie dostepny tylko launcher wazacy 200/300 mb, update kolejne beda skromne] [Download planowany na 16/7 lipca] [X]

Zmiana oraz ustalenie dropu [X]

Opublikowano

właśnie, niech Team się wypowie w tej sprawie ..

jak wgląda sprawa z serwerem ...

78377258374293102147.png

''Kiedy wyścig staje się zbyt trudny

to znaczy, że nie możesz już dotrzymać kroku.''

- Bob Marley

Opublikowano

@NerwusXXI a skąd wiesz, że serwer wg rusza?

78377258374293102147.png

''Kiedy wyścig staje się zbyt trudny

to znaczy, że nie możesz już dotrzymać kroku.''

- Bob Marley

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...