Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Katharsis

Oleq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra dużo nie potrzebnych pytań a więc odpowiedzi !!!:

1. Karasie można zdobyć na kilka sposobów:

a) Można je wyłowić co jest bardzo proste;

B ) Można je zdobyć za questy [na marginesie opłaca się robić każdy quest na serwerze są stałe bony i ulepszacze jako nagrody.];

c) Można je zdobyć z metinów od lvl 70 +;

d) Będą dropić z bossów w kilku sztukach;

e) Będzie można je kupić od innych graczy ^^

2. Sprawa Questów:

-Questy są do lvl 50-60 polowania łatwe i warto robić;

-Questy lvl'owe od 60lvl w górę wszystkie ładnie rozbudowane przez nas i bardzo ciekawe nagrody;

-Questy od biologa kilka nowych od nas i co najlepsze są za nie mega fajne nagrody;

3. Sprawa startu:

Zostało nam:

-Zrobienie strony głównej [ takiej gotowej w 120%] Czas: 1-2 dni;

-Uploadowanie Clienta gry katharsis Czas: 1-2 dni;

-Edytowanie całego dropu na serwerze [metiny, bossy, szkaty itd.] Czas: 2-3dni

-Dodanie niektórych dodatków i questów Czas: 1-2 dni

Przewidziany Start [Żeby nie oszukiwać] ten tydzień lub Następny.

Daj + Tyle się napisałem xDD

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale wy kurwa macie problem.

Na chuj w grze jest wędka? W metinie jest multum przedmiotów co są nie używane a można je wykorzystać w ciekawy sposób.

Opublikowano

@UP Tu nie ma problemu mamy taki pomysł na serwer no i tak będzie. Nie ma nie wiadomo jak trudno zdobyć 10 karasi to 30 min roboty max. A co do innych przedmiotów są wykorzystywane w questach.

Proszę nie spamować na temat Ryb.

Opublikowano

Do ludzi co mowia ze łowienie jest zje**** łowiliscie kiedys moze ? .Bo z waszych wypowiedzi to jakas kara o nie trzeba zlowic karasia co ja teraz zrobie o moj boze . Karasia nie jest trudno zlowic co 2-3 ryba to karas wiec w czym problem nie rozumiem was

Opublikowano

Start serwera będzie opóźniony, ponieważ przypadkiem wjechałem na dumę wielkiego ave Recona aka Amigo, który w akcie desperacji i niemożności usunął bazę danych. Musimy zaczynać wszystko od nowa przez tego... jakże dojrzałego i mądrego człowieka. (jeżeli chcecie mu powiedzieć coś od serca macie tu jego gg:1380343)

ChangeLog Katharsis

Ustawienie nagród za questy []

Napisanie Questów []

Client [Client nie bedzie dostepny tylko launcher wazacy 200/300 mb, update kolejne beda skromne] [Download planowany na 16/7 lipca] [X]

Zmiana oraz ustalenie dropu [X]

Opublikowano

COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll Oleq masz TS jakiegoś na jakim TS jesteście ??

Gość daronian
Opublikowano

Olek, myślę że teraz przydam się ja. Doświadczenie mam wielkie, a Wy macie potencjał... mogę Wam pomóc tylko daj mi szansę i najlepiej przeczytać PW.

@DOWN: Ja nie siedziałem przy Atellandzie przy włączaniu Navicatu czy ogólnie serwera. Tym zajmowała się inna osoba. ; *

Opublikowano

jak można być takim kretynem ? ... co za typ. 'Sam nie zje, drugiemu nie da.' pajac; X

Fuckin' Crazy! ;>

Xenoxmt2 <3.

CookeeN, Woj 185+ OFF.

Requem, Sura 180+ ON.

:>

Opublikowano

Więc tak po 1. Sam odszedłem od teamu gdy usłyszałem słowa Olqa Cytuje: Ty i Przemo nic nie zrobiliście więc wypierdalaj.

Więc tak zrobiłem całą bazę danych, www oraz clienta z Saverem i Przemo. Oleq zachował się jak filozof, ponieważ sam nic nie potrafi nawet nie wie jak się z bazą obchodzić to krytykuje tylko pracę innych więc wziąłem co moje i podziękowałem.

Opublikowano

może ktoś skrócić ostatnie 15 stron i napisać co z serwerem, przybliżony start ?

TrueKlimo

Opublikowano

Dawno tu nie zaglądałem a tyle się działo ;D To znów jakieś dziecko które nic nie potrafi zabrało się za robienie serwa ? Bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem a all postów nie chciało mi się czytać ;P

Opublikowano

Poczekamy, na taki serwer warto czekać. Bardzo mi on przypomina Polski serwer Metin2 i jest to fajne, stare dobre czasy PL....

Stoi ktoś za Amigo ? to jest czysta ciota niedorozwinięty w rozwoju bałwan, nic nie robi zepsuł już 5 serwerów dedyk... Robił własne każdy mu z Team odszedł bo nic nie robił..Przypominam konto na mpc lolek12313123 to Recon(Amigo)...Naprawdę nie warto go słuchać...jak coś jestem z TeamSpeak3 nick: DETONATOR

Chcę żeby ten serwer wystartował.Oleq z Qbą_96 się o to postarają..I ja trzymam kciuki...

Nowicjusz
Opublikowano

Nikt Ci nie karze siedzieć od rana do nocy,

nikt Ci nie zabrania wyjść na dwór, z tego co tutaj napisałeś wywnioskowałem że w twoim mniemaniu czekanie na coś ,,to siedzenie przy komputerze"

równie dobrze możesz czekać na ,,dworze"..

Opublikowano

Będzie start tylko że trochę opóźniony, nie macie się o co martwić serwer w 100% ruszy...Macie dosyć czekać? Zagrajcie tymczasowo na innym privie żeby się nie nudziło. U mnie też leje i leje ale gram w CS bez nudów...

Oleq wykupi TeamSpeak3 to będziecie mogli porozmawiać z nim i dowiedzieć się czegoś nowego.pozdrawiam DETONATOR...;p

Opublikowano

Wszystko fajnie, liczę na was i czekam na start bo chciałbym zostać na dłużej na jakimś serwerze...

@

po przeczytaniu 17 stron można wywnioskować, że sytuacja powtarza się jak na każdym serwerze...

czarna owca w teamie wszystko psuje start opóźniony o 2tyg lub w ogóle nie startuje.

mam nadzieje, że ogarniecie ten cały burdel i wystartujecie.

TrueKlimo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...