Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Katharsis

Oleq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"po pierwsze nie mam 14 lat tylko 16 po drugie mnie jeszcze nikt nie jebał nie musisz opowiadać swoich przykrych przeżyć z dzieciństwa. " nie sądze aby zdrowy 16latek wchodził na rodziców i nie potrafił pisać po polsku.... zaraszam all na ts glos jak cipka masz i pozdro szmato boisz sie odezwac na ts :C

a co do tych przezyc to ja na szczescie takich nie mialem nie wiem jak z toba zrzucasz cala nienawisc wyzywajac sie z inna osoba na jego rodzine no to wiesz to ty chyba miales takie przygody w domu.... patologia....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziś grałem na serwerze od zera 20-ścia minut. Wbiłem 10 Lvl wykonałem wszystkie misje.

Aczkolwiek, tak nie będzie... Napewno będzie większy exp co muszę z Olkiem ugadać.

Druga rzecz, polowania będą dostępne od 2-5 lvl, 15-19 a następnie 60-i dalej...

Nagrody za polowania będą:

2Lvl - Zbroja +8

3Lvl - tarcza +8

4Lvl - hełm +8

5Lvl - buty +8

15 Lvl - Srebrna Bransoletka +0

16 Lvl - Broń 15 Lvl +7

17 Lvl - Zbroja 18 Lvl +7

18 Lvl - pięciokątna Tarcza +6

Reszta na godzinach się pokaże na forum.

ChangeLog Katharsis

Ustawienie nagród za questy []

Napisanie Questów []

Client [Client nie bedzie dostepny tylko launcher wazacy 200/300 mb, update kolejne beda skromne] [Download planowany na 16/7 lipca] [X]

Zmiana oraz ustalenie dropu [X]

Opublikowano

Dodana druga ankieta mająca na celu ustalenie bonusów.

ChangeLog Katharsis

Napisanie Questów []

Client [Client nie bedzie dostepny tylko launcher wazacy 200/300 mb, update kolejne beda skromne] [Download planowany na 16/7 lipca] [X]

Opublikowano

Niech zostaną tak jak były... Po co jeszcze bardziej kombinować skoro standardowo jest dobrze? Jeśli wszystko będziecie chcieli maksymalnie ułatwić w końcu będzie to serwer easy -,-

Opublikowano

Wolicie Sami Wbijać i będzie to ciekawe czy wolicie mieć tylko misję na Bojowca ??

Lvl Konia 10 - Wbijamy tylko questa na Bojowca (84 głosów [37.84%] - Zobacz)

Lvl Konia 1 - Wbijamy normalnie tylko że można misję co 30 min (138 głosów [62.16%] - Zobacz)

ZAMIENIŁEŚ ODP W TEJ ANKIECIE! było odwrotnie!!!! - sami zobaczcie, wcześniej było więcej głosów na 10lv konia a mniej na 1lv Oleq zamienił odpowiedzi żałosne...

Opublikowano

Wolicie Sami Wbijać i będzie to ciekawe czy wolicie mieć tylko misję na Bojowca ??

Lvl Konia 10 - Wbijamy tylko questa na Bojowca (84 głosów [37.84%] - Zobacz)

Lvl Konia 1 - Wbijamy normalnie tylko że można misję co 30 min (138 głosów [62.16%] - Zobacz)

ZAMIENIŁEŚ ODP W TEJ ANKIECIE! było odwrotnie!!!! - sami zobaczcie, wcześniej było więcej głosów na 10lv konia a mniej na 1lv Oleq zamienił odpowiedzi żałosne...

Yyy ja tam widzialem ze od poczatku bylo ze wiecej glosow na wbijanie od 1lvl konia nie wiem jak wy

Opublikowano

Co do pytania z bonami to ja wole orginalne a nie że się ma eq do wszystkiego ....

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Bywalec
Opublikowano

My chcemy już wbić na serwa xDD !!!!

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Opublikowano

Beta prawdopodobnie bedzie ~24h jak nie mniej.

ChangeLog Katharsis

Napisanie Questów []

Opublikowano

@michuxdd oj tego to Ci nie powiem. Duzo nam juz nie zostalo.

ChangeLog Katharsis

Napisanie Questów []

Opublikowano

Dopisz :3360

po nazwie.

ChangeLog Katharsis

Napisanie Questów []

Opublikowano

Oleq mam do cb pytanko , zamierzam grac archerem no i tu moje pytanko co zrobiliście z marmurami (ich drop) i jak wygląda drop ks poli od podstawy po mistrza . Czy zwoje egzo i rada beda sklepach ?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@Sul obejrzyj obydwa filmiki to zrozumiesz;)

ChangeLog Katharsis

Napisanie Questów []

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...