Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Której grze się poświęcić na wakacje?

NupBuster

Jaką grę wybrać na wakacje?  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak? gr? wybra? na wakacje?

• Mythos
      2
    • LoL
      12
    • Team Fortress 2
      7
    • InnA? (podaj w komentarzu nazw? GRY, nie GIER )
      12
  2. 2. A mo?e DOUBLE?

• Mythos/LoL
      4
    • Mythos/Team Fortress 2
      0
    • LoL/Team Fortress 2
      13
    • innE? (podaj w komentarzu nazwy GIER, nie gry)
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to czekam na odp.

A może NosTale?

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Mi sie wydaje ze LoL bedzie dla cb gra odpowiednia.Jak zaczoles to graj :)

A jezeli chodzi o podwojne to jeszcze tf2,skoro darmowa jest :)

Polecam jeszcze gra przegladarkowa:

http://www.fortuneonline.com/home

sstwc.jpg

Opublikowano

Polecałbym gre w zycie czyli wychodzisz na dwor , imprezy , dziewczyny cos w tym stylu a jezeli gra ktora przedstawilem nie bardzo ci sie podoba to polecam Metin2.

Opublikowano

W metina grałem 2 lata a teraz uważam, że to NAJBARDZIEJ gówniana gra na świecie....

To może będe grał LoL/Mythos :P

W LoLa gram od 3 dni i nawet fajny

76561198014515809.png

Opublikowano

W metina grałem 2 lata a teraz uważam, że to NAJBARDZIEJ gówniana gra na świecie....

To może będe grał LoL/Mythos :P

W LoLa gram od 3 dni i nawet fajny

No to moze diablo2 ? Zajebiscie fajna gierka.

Opublikowano

Niee, ja chcę jakieś gry online :P

76561198014515809.png

Opublikowano

Zgadzam się z MakYs.

Jeżeli chcesz zmarnowac sobie wakacje to nakurwiaj w ''Mythos'' <_<

Opublikowano

Polecałbym gre w zycie czyli wychodzisz na dwor , imprezy , dziewczyny cos w tym stylu a jezeli gra ktora przedstawilem nie bardzo ci sie podoba to polecam Metin2.

Simsy ?

@temat

W nic nie graj, uprawiaj sporty, rozwijaj sie intelektualnie, czytaj książki.

Opublikowano

Allods Onliine podróba wow'a 2 frakcje po każdej frakcji 3 rasy ;] polecam

i drugie MMO FPS to BlackShot Online polecam zagrać ;))

Opublikowano

MYTHOS NUDNE GÓWNO JAK SKURWYSYN, WBIŁEM 21 LVL I ZAPOMNIAŁEM O TYM GNIOCIE

NAPIERDALAM W LOLA I NIE JEST TAK MONOTONNY, ALE WKURWIA JAK MASZ JAKIŚ NOOBSKI TEAM + TO, ŻE ZANIM SIĘ ZALOGUJESZ TO PÓŁ WAKACJI CI MINIE

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

A vindictus płatne jest? jaki max level? System walki jest jak w metinie? Czy np. jak w WoW, NosTale

76561198014515809.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...