Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] KenigerHack

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurde, dacie mi jakieś pliki bym mógł zaktualizować grę? Ciągle wyskakuje mi komunikat: An error occurred: Failed to apply delta file E:\BF\tempPatch\diffTempFile.dz on E\BF\RendDX9.dlll. Source message: Invalid Checksun after decoding window.

Co ja mam z tym zrobić? Podmieniałem na oryginalne pliki - nie działa, na te z cheatem - nie działa, no to co mam zrobić?

//edit: O, kolega mi dał plik, już jest okay, sorry.

Opublikowano

brak skanu.

pkj

@Edit

Sory, że nie ma pliku ale zapomniałem skana i pojechałem na wakacje ;/

Teraz przyjechałem i patrzę, a tu ni ma i 5%. OMG... Jak można to proszę o zdjęcie...

sR7VM.png

Opublikowano

Udało się 1 raz wywaliło z gry a za 2 już grało jak należy,dzięki Keniger za tego haxa jedyny hack który nie został wykryty w 2 dni lub do update normalnie kawał dobrej roboty bez virusów i bez zbędnego szajsu, + leci do ciebie :)

Opublikowano

Na UC to półgłówki robią i nic nie zrobią hahahaha tylko haxa co ci konto zbanują i po kilku dniach Detected

Polak potrafi ^^

Opublikowano

Up chyba jak ktoś się wygada że takie coś jest.

Ale wątpię, to jeszcze przez długiiiii okres będzie Undetected, w bfh zrobiłem to samo co w p4f i powiem wam że wszystkie nazwy wookół mnie widać ale tylko naszych, lecz jeżeli jakiś national zbliży się do nas na odległość mniej więcej 50-100 m też go już widać ;)

Ale to nie zda egzaminu bo częste crashe są szczerbol.gif

OndteAw.png
Opublikowano

Jest jeszcze 1 identyczny hack w którym nie trzeba nic robić.Bez podmianek;)Chętni PW.Szkoda że mi nie pomogłeś jak potrzebowałem pomocy Keniger

Zbieram MINUSY

Opublikowano

Snake;) Ty dostałeś perma za multi w takim razie w jaki sposób jesteś tu ponownie ?

Ja mam identyczny problem co meve1 Proszę o pomoc

Pobierz od nowa grę, lub te pliki co podał pan Up.

OndteAw.png
Opublikowano

Keniger bardzo dobra robota. Hack pierwsza klasa :D

Jak najbardziej jestem za tym abyś robił hacki do BattlefieldPlay4free. Ja już bez przerwy gram jakieś półtora miesiąca i ani nie mam bana oraz nie mam żadnych problemów z Updeateowaniem gry.

Opublikowano

Zobaczymy ^^ muszę pobrać Visual Studio abym mógł zacząć coś robić :)

Chcę zrobić jeszcze chamsy aby było widać wrogów na jakis kolorek.

OndteAw.png
Opublikowano

Up, wszystko działa tylko trzeba reinstal gry, przecież widzisz że to nie ten plik.

To ich wina, w bfp4f jest o tym chyba temat.

OndteAw.png
Opublikowano

No wiem ale tamto wcześniej pisałem przed aktualizacją.

Wiem że to inny plik.

Może ktoś "zapodać" te pliki. czy to nie będzie działać. powinno działać jak możesz wrzucić.

JEŚLI POMOGŁEM DAJ +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...