Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] KenigerHack

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boże dam wam ss i bedzie grało. Wczoraj był update, z moim hackiem nie można było gry zaaktualizować, więc trzeba było wrzucić czysty plik rendd9.dll i wtedy zrobić aktualizacje...

@@@@EDIT

No widzicie, to nie mój cheat jest zły tylko wasza gra !

OndteAw.png
  • Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

BC2 ma dużo silniejsze zabezpieczenia, wgl. porównaj sobie BC2, a P4F, mała różnica co? :D

Jak Keniger zrobi cheata do BC2 to będzie prze koks, tylko nie z gotowego kodu C++ tylko samemu ;)

Opublikowano

Mhmhmhmh, kupiłem własnie bf2 + jednostki specjalne. I pokombinuje, jak znajde adresy to zrobie.

@@@@Edit

Do bc2 nie zrobię na razie bo nie mam jak sprawdzić, za słaba karta na lapku. A w kompie płyta poszła.

@@@@EDIT2

No pewnie że się da :D Wszystko się da tylko trzeba chęci.

OndteAw.png
Opublikowano

Up, po 1 wirus po 2 już usunięte.

Po trzecie z uc to wziąłeś i bez zgody tutaj dałeś, po czwarte od nich nametags już nie działa.

OndteAw.png
Opublikowano

Mi coś nie działa ;/ więc mam prośbę do autora czy dałby DL swoich wszystkich plików z BF:P4F dam tygodniowy limit + czy tam - zależy co zbierasz.Założe się że pomógł byś wtedy mi i innym użytkownikom z MPC którzy mają problem z tym hackiem.z góry dzięki!

asgsag.jpg
Opublikowano

no a u mnie nie...P4F ściągnełem 2-3 dni temu i jak podmieniam plik RendDx9.dll i próbuje się połączyć to pasek loading nawet nie dochodzi do końca a już mnie wywala z gry...dlatego prosze o twojego P4F z tym hackiem lub odrębnie zrobionym p4f...

asgsag.jpg
Opublikowano

Download :

http://www.speedyshare.com/files/29536252/Battlefield_Play4Free.7z

Skan :

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=820db59a5fe4bf8a8d9f4c0c387c1dea9a20fa2d9fc35443ce6be18cc8d3193c-1311362458

OndteAw.png
Opublikowano

Wszystko fajnie, wielkie dzięki dla ciebie. No ale mam pytanie, jeśli pobieram to co wyżej na tej stronie jest, to powinienem wrzucić wszystko czy tylko ten jeden plik co pisze na stronie pierwszej twojego tematu? ten .dll? Bo jak wrzucałem wszystko to pliki ponoć były złe (nie rozpoznawało ich) i wywalało mnie z gry. Teraz ściągam grę od nowa, więc?

Opublikowano

Napiszę to za Kenigera...

Hack działa po nowym uptade, więc jedynie podmienić pliki (hacka) na (P4F) dokonać aktualizacji i znowu wrzucić hacka.

PS.Hack jest świetny dziękuje Keniger :)

asgsag.jpg
Opublikowano

Hack Naprawdę Wymiata Za Pierwszym razem Odpaliło i zaczęło działać

Naprawdę Dobry Hack Leci Plusik Oby Tak Dalej A i Jeszcze coś o co chodzi z widzeniem Przeciwników na Mapie??

Bo Nie Widzę na mini mapce i na Mapie Pod M

6.jpg

"Ucieczka może być czasem dowodem wielkiej odwagi.

Romuald Cabaj "

Kliknij To nic nie kosztuje

http://pajacyk.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...