Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] KenigerHack

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak to dokladnie odpalic ? Bo jak ja podmienilem to laduje sie mapa do konca i jak juz na koncu ten pasek to zacina sie i "dupa" Co zrobic ?

( Jak zadziałą daje 5*)

Opublikowano

2x Up logowałeś się na server 4NetPlayers ?

Jak tak to zawsze za 1 razem jak się logujesz na ich server wywala trzeba 2 raz próbować.

I takie info, aktualnie robię dla was tuta jak programowac cheaty do p4f, dokładnie to D3D czyli programowanie w DirectX i C++ :)

OndteAw.png
Opublikowano

Więc tak :

Nie można zrobić update bo wyszedł nowy, w tym celu wklejamy czysty plik i patchujemy a następnie znowu podmieniamy i gramy !

Dl :

http://www.megaupload.com/?d=KG4IH4H0

Skan :

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=71921599f353cb6fe37fd5de27d7ceabec568ae3feeaf13ba7184b11cb4cbc61-1310659093

OndteAw.png
Opublikowano

To kombinowałeś coś z grą, zainstaluj ponownie. Folder mods jest popsuty.

Też mam ten błąd. Popsuty to raczej jest twój hack ... przez niego nie działa mi teraz Battlefield .

Opublikowano

To kombinowałeś coś z grą, zainstaluj ponownie. Folder mods jest popsuty.

Też mam ten błąd. Popsuty to raczej jest twój hack ... przez niego nie działa mi teraz Battlefield .

0

Jak ci nie działa ? pewnie ty coś zjebałeś bo każdemu działa tylko nie tobie a jak sobie nie zrobiłeś kopie RendDX9.dll to twój problem !!

634534203295449218.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...