Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co widzicie w anime czy czymś w tym stylu ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak się zastanawiam. Niby jest uważane za fajne , ale jak cokolwiek włączyłem (Naruto) to oglądnąłem jeden odcinek i potem nie chciałem tego na oczy widzieć ;p

@DOWN

Hę ?

beznickowiec.png

By Baksiu

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bo to są bajeczki dla ałtsajderów, za starzy na atomówki i za bardzo przyjebani na coś ambitniejszego i uważają się za elite

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

Rysowane bajki dla dzieci...

Nic w tym fajnego, tylko się jakieś obrazki napierdalają... Moda na sukces 2 :P

Opublikowano

To są bajki dla dzieci. Anime czy bajka ja różnicy nie widze ale ludzie ktorzy to ogladaja wypieraja sie ze to nie sa bajki... Wszystko co zostalo narysowane jest bajka Od Kubusia puchatka az po te smieszne naruto.

Opublikowano

Ło Jezusie :D Teraz fani anime siedzą cicho ?

Smark to chyba najlepiej ujął :> Wszyscy których znam , którzy "to coś" oglądają są "przyjebani" ;)

Teraz koledze pokazałem ten temat to się wziął i obraził <hahaha>

beznickowiec.png

By Baksiu

Opublikowano

Bajeczki dla spasionych nolife , wiesz grają w metka są magię to w tych narutach itp anime też :)

a ogólnie to jest takie głupie ....

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Ja najbardziej lubię oglądać filmy i niektóre seriale, lecz spodobało mi się też One Piece, także sobie oglądam odcinek dziennie, aż mi się znudzi.

@Up:

spasione no life hehe - jesteś taki zabawny

@Down:

To brzmi trochę gejowsko :D

Opublikowano

A wiecie co?Mam was gdzies.

Naruto oprocz dragon balla to najbardziej rozchwytywane anime i manga na swiecie.

Nie chcesz,nie ogladaj,nie komentuj durnie,kazdy ma gusta i gusciki.

Moge wyrazic swoje zdanie.Jezeli myslicie ze to bajka to sie grubo mylicie

Naruto to anime ktore jest o uczuciach jednej osoby do drugiej,co to znaczy miec z kims wiez i co to znaczy miec przyjaciela

Widze ze niektorzy z was tego nie rozumieja :)

sstwc.jpg

Opublikowano

Niedoinformowani idioci zawsze pozostaną niedoinformowanymi idiotami. Anime to nie bajka, a manga to nie komiks. Nie podoba się, nie oglądaj, o gustach się nie dyskutuje. Chociaż sam za anime nie przepadam, bo wolę mangę, to nie mówię o tym na forum robiąc z siebie idiotę. Ty też nie powinieneś.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

@iRokushou

Zgadzam się. Ja akurat lubię oglądać anime i czytać mangę (tak jebani hejterzy LUBIĘ) a, że Wy nie potraficie swoimi małymi (jak widać po wypowiedziach) umysłami ogarnąć 50. odcinkowej fabuły to nie dziwcie się, że nic z tego nie jarzycie... Rozumiem, że nie każdemu musi się to podobać ale nie musicie się poniżać takimi wypowiedziami.

Sam obejrzałem już jakieś 15 anime (ok. 900-1000 odc. łącznie). Oglądam anime od 4 lat i jakoś nic mi nie jest.

A i jak już to nie bajki tylko animizacja mangi. Bajki to pisał kurwa Brzechwa.

Tyle ode mnie. Hejterzy mnie pewnie zminusują ale chuj...

PS. @WodnyGłaz

Według Ciebie to jest głupie a masz i w avku i w sygnie postaci z anime. How? :D

qsHVsoT.png

Opublikowano

A wiecie co?Mam was gdzies.

Naruto oprocz dragon balla to najbardziej rozchwytywane anime i manga na swiecie.

Nie chcesz,nie ogladaj,nie komentuj durnie,kazdy ma gusta i gusciki.

Moge wyrazic swoje zdanie.Jezeli myslicie ze to bajka to sie grubo mylicie

Naruto to anime ktore jest o uczuciach jednej osoby do drugiej,co to znaczy miec z kims wiez i co to znaczy miec przyjaciela

Widze ze niektorzy z was tego nie rozumieja :)

To OK. Naruto jest o seksie miłości...

I nie oglądam Naruto to znaczy , że nie rozumiem co to mieć przyjaciela ?

Ale Dragoin Ball ? "Napierdalanie się obrazków" - tak jak atomówki ;)

beznickowiec.png

By Baksiu

Opublikowano

@UP

Rożne są anime. Niektóre to zwykłe Shōneny (napierdalanka po całości) a niektóre anime mają inne przekazy niż tylko walka i panowanie nad światem.

Co nie zmiania faktu, że Dragon Ball też swoją fabułę ma.

Animacją może nie zachwyca ale to anime ma już swoje lata więc nie spodziewaj się tam graficznych cudów.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Bajeczki dla spasionych nolife , wiesz grają w metka są magię to w tych narutach itp anime też :)

Odezwał się z sygnaturą naruto...Wychodzi na to że też jesteś spasionym no lifem :)

A co do tematu to ja tam kiedyś oglądałem , lepsze niż te pojebane bajki/programy co teraz puszczają na jetix (Skąd wiem że są pojebane ? Mam młodszą siostrę)

Opublikowano

ANIME TO BAJKA MORE CRY QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

@Hunter

"Odezwał się z sygnaturą naruto...Wychodzi na to że też jesteś spasionym no lifem "

Pajacu skąd wiesz jak on wygląda ??? może ty jesteś spasiony ???? jak człowieka na oczy nie widziałeś to po co piszesz jakieś głupoty ogarnij się

Jak ktoś nie wie co to Anime i pisze ze to bajka to po co wogle coś pisze jak nie wie o co kaman ludzie ogarnij ta się ja oglądam anime i lubię to.

I po cholerę wchodzicie w ten temat ???

Opublikowano

@Up

Chyba Ty tego nie zrozumiałeś. Koleś napisał, że jeżeli ktoś ogląda anime, to jest "spasionym no-lifem", a paradoksalnie sam w sygnaturce ma postaci z anime/mangi. Kolega mu tylko to uświadomił.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Pokemony, naruto? jeden pies,

nie lubię tego i nie oglądam też.

Pokemony się napierdalają? ja pierdole, wow,

jest to tak ekscytujące jak mucha liżąca kał.

Szczerze? Zwykła bajka dla małych dzieciaków,

spasionych noł-lajfów, niedojrzałych chłopaków.

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

@viper1924

Skoncentruj się na czerwonym tekście i przeanalizuj moją odpowiedź...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...