Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podszywka....

nonees1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Administracja mu też nie pomoże, dopóki ktoś sobie nie zastrzeże nicku, dopóty każdy może używać takiego samego bez jego pozwolenia.

Ukradł my sygne, a to już wyraznie naruszenie praw autora. A jeśli napisał przy niej, że to jego zastrzeżona własność to nasz koleś z MPC niestety przegra.

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

tak , jestem na forum fubu , sygna nie moja (na fubu forum mam 2 konta :P) A co do cyferek to ja wam sie tez moge dojebać o cyferki.... A sygna by Castie ;) Nie wiem , niech sobie jest ^^ Co do nicku nikomu nie ukradłem , widać , że to dzieciak zrobił konto o nicku takim jak ja (Nonees1234) i zaspamował mi cały profil tesktami typu "buhahhahaha" więc...

@Edit:

Nick sam wymyslałem !! Po przez składanke , która pomogli mi wymyślec kumple na ośce : ) A nieco dziwne , że nick wcześniej wymyślił niż ja , może też sygne wczesniej zrobił?

@Down:

Nick jest każdego typa , który go wymyslał jego własnościa : ]

tlocpia.png
Opublikowano

tak , jestem na forum fubu , sygna nie moja (na fubu forum mam 2 konta :P) A co do cyferek to ja wam sie tez moge dojebać o cyferki.... A sygna by Castie ;) Nie wiem , niech sobie jest ^^ Co do nicku nikomu nie ukradłem , widać , że to dzieciak zrobił konto o nicku takim jak ja (Nonees1234) i zaspamował mi cały profil tesktami typu "buhahhahaha" więc...

@Edit:

Nick sam wymyslałem !! Po przez składanke , która pomogli mi wymyślec kumple na ośce : ) A nieco dziwne , że nick wcześniej wymyślił niż ja , może też sygne wczesniej zrobił?

@Down:

Nick jest każdego typa , który go wymyslał jego własnościa : ]

Kurwa, ja już nie rozumiem. Raz piszesz, że ukradł ci tożsamość, sygne, mame, tate itd. a następnie wypierdzielasz z tekstem, że jednak sygna nie twoja. Zdecyduj się chłopie, ustal wersję wydarzeń i przedstaw ją tu. Argumentem to mój nick i chuj - zajebcie go. Nic nie zdziałasz.

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

A juz jebać to che ! Możecie zamknac ten temat, wyjebać go , czy ki chuj. A tak to po chuj pierdolicie , że rodziców mi wział ?! Co wy kurwa mówicie ? :|

tlocpia.png
Opublikowano

A juz jebać to che ! Możecie zamknac ten temat, wyjebać go , czy ki chuj. A tak to po chuj pierdolicie , że rodziców mi wział ?! Co wy kurwa mówicie ? :|

Dobra, kurwa, nie rozumiesz ironii i dodatkowego przekazu.

Masz, ładnie ci tłumacze :

Ty : koleś o nicku xxxxx ukradł mi nick - usuńcie mu konto

My : A niby dlaczego? Podaj powody

Ty : Nad nickiem pracowałem dzień i noc, sygne też mi zabrał.

My : Napisz do administracji.

Ty : No, wcale sygny mi nie zabrał.

My : Chłopaku, zdecyduj się i podaj prawdziwą wersję wydarzeń i to co twoje.

Klar?

50a8d03627325.png

| Edytor |

Gość Mounthains
Opublikowano

Userzy MPC - Pięknie! Jestem z Was dumny! B)

Pan 2x Up@ Koleś się nie podawał za Ciebie, a Ty zalozyłeś jakieś konto i pierdolisz że ktoś ma Twój nick.

Wytłumacz mi także po co Ci multikonta. Oraz dlaczego konto nonees1234 jest zalożone w 2010 roku? Wiele spraw mi tu nie pasuje.

Opublikowano

Kurwa co bluzgacie typa ja mu wierze a pomyślcie czy wam by było miło jak ktoś kradnie nick bo ja bym się z tym źle czuł no ale to nie jest powód do rozpaczy więc jak macie go bluzgać to WYPIERDALAĆ

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Userzy MPC - Pięknie! Jestem z Was dumny! B)

Pan 2x Up@ Koleś się nie podawał za Ciebie, a Ty zalozyłeś jakieś konto i pierdolisz że ktoś ma Twój nick.

Wytłumacz mi także po co Ci multikonta. Oraz dlaczego konto nonees1234 jest zalożone w 2010 roku? Wiele spraw mi tu nie pasuje.

Sory, ale z czego?

Większość na wstępie go zhejtowało. Daronian pisze swoją wielce intrygującą historie, która nic nie wnosi do tematu.

Chyba tylko ja spytałem się go w miarę normalnie o co chodzi. Jasne, kiedy facet zaczyna kręcić z tą kradzieżą syngny i nie rozumie co to administacja, tłumaczymy mu to dosadniej. Dla mnie nie jest to reakcja godna pochwały.

A co do jego bajeczki :

1. jest to prowokacja zachowania użytkowników MPC w spotkaniu z nietypowymi problemami (bez wiedzy kolegi, którego cytuję, lub on dalej nas wkręca).

2. Bardziej prawdopodobna wersja :

Nie mam dostępu do sprawdzenia multikont, lecz myślę, że to było tak.

Najpierw koleś założył swojego nonees'a1234, aby sprawdzić co to jest MPC i czy warto tracić na nie swój wielmożny nick.

Koledze spodobało się MPC i postanowił założyć konto o swym prawdziwym nicku, lecz niestety komuś się spodobał ten nick i ten ktoś zajął go sobie.

Teraz kolega robi z nas idiotów, aby odzyskać swój nick.

Oczywiście wszytko to tylko założenia.

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

Sory, ale z czego?

Większość na wstępie go zhejtowało. Daronian pisze swoją wielce intrygującą historie, która nic nie wnosi do tematu.

Chyba tylko ja spytałem się go w miarę normalnie o co chodzi. Jasne, kiedy facet zaczyna kręcić z tą kradzieżą syngny i nie rozumie co to administacja, tłumaczymy mu to dosadniej. Dla mnie nie jest to reakcja godna pochwały.

A co do jego bajeczki :

1. jest to prowokacja zachowania użytkowników MPC w spotkaniu z nietypowymi problemami (bez wiedzy kolegi, którego cytuję, lub on dalej nas wkręca).

2. Bardziej prawdopodobna wersja :

Nie mam dostępu do sprawdzenia multikont, lecz myślę, że to było tak.

Najpierw koleś założył swojego nonees'a1234, aby sprawdzić co to jest MPC i czy warto tracić na nie swój wielmożny nick.

Koledze spodobało się MPC i postanowił założyć konto o swym prawdziwym nicku, lecz niestety komuś się spodobał ten nick i ten ktoś zajął go sobie.

Teraz kolega robi z nas idiotów, aby odzyskać swój nick.

Oczywiście wszytko to tylko założenia.

Powiedział że siedzi na metinowym forum więc zapewne jest metinowcem

I WSZYSTKO JASNE.

Opublikowano

Boże ... Afera o nick

-.- tak jak mówił jeden z mądrych ludzi powinieneś się cieszyć że ktoś jest twoim fanem :)

Mam gdzieś co mi dasz czy + czy - ; ]

cincind.jpg

Sygnatura By Yakusho

Opublikowano

Dobra powiem to tak. Założyłem konto na MPC , żeby sprawdzić , czy jest tu git. Spodobało mi się. Koleś , który zrobił konto o nicku NoneeS - nie znam typa. Jeżeli mnie nie wierzycie zapraszam na forum FuBu , tam sam , osobiście moge wam napisać na pw;-) Potwierdzić to może administracja forum , która mnie zna-.- Nie chodzi mi o to , że che zmienić nick na forum , ale o to , że ktoś mi podjebał nick + do tego dodatkowy spam , look na mój profil. Może cieszyło , by was to , że ktos bierze Ci nick, spamuje Ci w profilu. Ale mnie to raczej nie bawi.

26676050.png

@UP

Nie che mieć takich fanów.

@2UP

Tak , gram w metina , gram w cs`a , gram w gta , gram w fife i jestem metinowcem , ale co Ci do tego ?

PS: Moj nick nie jest ,,wielmożny" równie dobrze mogłem napisać do Administracji , aby mi usunęli cyferki z nicku :] I nie robił bym z was idiotów , jestem poważnym człowiekiem , nie bachorem ...

tlocpia.png
Opublikowano

Dobra powiem to tak. Założyłem konto na MPC , żeby sprawdzić , czy jest tu git. Spodobało mi się. Koleś , który zrobił konto o nicku NoneeS - nie znam typa. Jeżeli mnie nie wierzycie zapraszam na forum FuBu , tam sam , osobiście moge wam napisać na pw;-) Potwierdzić to może administracja forum , która mnie zna-.- Nie chodzi mi o to , że che zmienić nick na forum , ale o to , że ktoś mi podjebał nick + do tego dodatkowy spam , look na mój profil. Może cieszyło , by was to , że ktos bierze Ci nick, spamuje Ci w profilu. Ale mnie to raczej nie bawi.

26676050.png

@UP

Nie che mieć takich fanów.

@2UP

Tak , gram w metina , gram w cs`a , gram w gta , gram w fife i jestem metinowcem , ale co Ci do tego ?

PS: Moj nick nie jest ,,wielmożny" równie dobrze mogłem napisać do Administracji , aby mi usunęli cyferki z nicku :]

O kurwa jestem genialny. Chce range Sherlock Holmes, czy coś takiego.

Troszkę nie trafiłem z końcem, ale to nieważne.

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

@UP , z czym ty trafiles ?! Chyba nie kminisz ? Ja nie robie was w chuja....

Po 1 - Sram na hejterów , robie co che ;]

Po 2 - mogli sobie hejtować ja na to mam szczerze wyjebane

Po 3 - nie robiłem multikont - admini moga to sprawdzic ;]

Po 4 - nie che zmieniać nicku i zostawać tu na dłużej , wchodze od czasu do czasu , aczkolwiek to zobaczyłem , więc zainterweniowałem :] nawet na forum fubu napisałem temat , że jest moja podszywa...

tlocpia.png
Opublikowano

@UP , z czym ty trafiles ?! Chyba nie kminisz ? Ja nie robie was w chuja....

Po 1 - Sram na hejterów , robie co che ;]

Po 2 - mogli sobie hejtować ja na to mam szczerze wyjebane

Po 3 - nie robiłem multikont - admini moga to sprawdzic ;]

Po 4 - nie che zmieniać nicku i zostawać tu na dłużej , wchodze od czasu do czasu , aczkolwiek to zobaczyłem , więc zainterweniowałem :] nawet na forum fubu napisałem temat , że jest moja podszywa...

Trafiłem twoją historyjkę, z wyjątkiem zakończenia. Myślałem, że chcesz swój stary nick. A ty prostu nie chcesz, aby ktoś inny go mial.

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

No tak , nie che ,aby ktos inny go miał , bo mnie to wkurza po prostu... Chodzi jakis pajac z moim nickiem (dajmy na to , że spotkam go gdzieś w grze i co robić ? Smiać , czy płakać? (nie spotkałem go!) Che , żeby mój nick został taki , jaki jest i , żeby go nikt nie miał... Albo ... Niech zostanie... na tym forum taki user , jeżeli nie naruszył regulaminu to niech zostanie -.-

tlocpia.png
Gość Mounthains
Opublikowano

No tak , nie che ,aby ktos inny go miał , bo mnie to wkurza po prostu... Chodzi jakis pajac z moim nickiem (dajmy na to , że spotkam go gdzieś w grze i co robić ? Smiać , czy płakać? (nie spotkałem go!) Che , żeby mój nick został taki , jaki jest i , żeby go nikt nie miał... Albo ... Niech zostanie... na tym forum taki user , jeżeli nie naruszył regulaminu to niech zostanie -.-

Po 1. Masz za dużą sygne.

Po 2. Nadal nie znalazłem rezerwacji na ten nick.

Po 3. Nie mam prawa tamtego karać, skoro nic nie zrobil a tylko podpierdolił nick jak to piszesz.

Po 4. Skoro pisałeś temat tam, a sprawa tyczy się MPC, to co ma forum FUBU do MPC?

Po 5. Idiotyczny temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...