Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podszywka....

nonees1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jestem w dniu dzisiejszym zobaczyłem podszywke mojej osoby , typek skradł mój nick. Jestem userem innego forum i może stąd zainteresowanie moim nickiem ;)

Prosze o zbanowanie tego typka

link do profilu

http://www.mpcforum.pl/user/360666-nonees/

Jeżeli administracja będzie chiała link do innego forum , aby się ze mną skontaktować to dam na PW :)

tlocpia.png
Opublikowano

zawiadom jeszcze policjie, może UOP, przy okazji ZUS albo Urząd Skarbowy o kradzieży tożsamości

ciekawe po kim ty masz swoją i komu skradłeś ?

kogo to obchodzi że ma taki sam nick tu na forum, czy podaje się za ciebie w ogóle jakoś nie słyszałem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@UP może troche kultury... Ja nicku nikomu nie ukradłem , mam go jeszcze z starych czasów cs`a 05-07 rok i go dalej wykorzystuje. Poprostu nie che , zeby moj nick ktoś kopiował , ten nick sam wymislałem po przez składanke.... A pozatym sygnaturka jest kopiowana z tego samego forum , na którym jestem

@DOWN:

No nie , nie podawał się....

tlocpia.png
Opublikowano

człowieku, zastanów się co piszesz.

nikt nie naruszył żadnego regulaminu, połowa userów poleciała by z forum jakby każdy kto tylko zobaczy nick który kiedykolwiek używał i potem starał się żeby usunięto z forum jakiegoś usera.

zarejestrowałeś nick czy co że tego chcesz ? podawał się choćby raz za ciebie?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Na tym forum jest tak ze kto pierwszy ten lepszy =) Nic nie poradzisz. Dlatego ja na kilku forach zalozylem specjalnie konta zeby zajac swoj nick moze tez powinienes to zrobic? : >

Opublikowano

Jak się rejestrowałem to 3 moje nicki był zajęte, a więc dałem ten - z gry plemiona.

Specjalista
Opublikowano

Napisałeś ze uzywasz tego nicku od 05-07 roku ,a może on wcześniej zaczął go używać? Pomyśl troche i nie zakładaj tak pojebanych tematów.Podszywać się może jezeli by uzywał twoich danych osobowych ,a nie nicku (wyjątek administracja forum).

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Nie ma żadnych podstaw do bana.

Edit:

Teraz równie dobrze ktoś może przyjść, jebnąć temat, że "andrzejt17 zajebał mi nick i powinniście go zbanować".

Nie zauważyłeś, że robisz z siebie idiote ?

Opublikowano

Nikt nikogo nie będzie banował bo ma podobny nick do ciebie. Zresztą on ma lepszy bo ty masz jakieś chujowe cyferki.

RAsfepN.png
Opublikowano

To samo z nickiem razor

Jest pelno razorow na mpc.

Myslisz teraz ze jakis razor wpada i pisze podobny temat ze ok.50osob ukradlo mu nick i chce to zglosic do cbś?

Zastanow sie.Kazdy ma prawo miec nick jaki chce(bez wulgaryzmow w nicku)

Twoja strata

sstwc.jpg

Opublikowano

Boże jakie my mamy czasy.

Kiedyś się ludzi kłócili, wręcz bili o kawałek chleba...

A teraz o głupi nick ... porażka ... <_<

Opublikowano

Weź gosciu wypierdalaj...Rejestrujesz sie pod jakims zjebym nickiem z cyferkami i osądzasz kogoś że ma podobny...Jakby mieli dawać bany dla tych co maja podobne nicki to by polowe ludzi na tym forum nie było.

wypierdalaj_tam_masz_dzwi_526.jpg

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Ogarnij się, może mieć nick jak ichce, a skąd pewność że to nie jego nick?

Dziwny jesteś.

Opublikowano

A jak ty go znalazłeś? Wpisujesz swój nick w google i szukasz?

I co z tego, że ktoś ma twój nick. Napisz do administracji, a nie do pogaduszkek, bo możesz być pewien, że od razu hejty się pojawią. Nikogu tu nie obchodzi kto ma jaki nick, my Ci nie pomożemy, administracja tak.

Napisz, a wyjaśnią sprawę.

Ale jeśli ci ukradł sygne to już gorzej.

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

co do razora to by nie było problemów bo wiadomo ,że to jest ten ziomek od cracków...

@topic

a co do podszywania się to z tego co zauważyłem Fubu na forum jest kilku...

Jeden jest prawdziwy ,a co najlepsze tego prawdziwego uznawają za podszywkę ;D

hersygna.png
Opublikowano

Administracja mu też nie pomoże, dopóki ktoś sobie nie zastrzeże nicku, dopóty każdy może używać takiego samego bez jego pozwolenia.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

@up

a tak z ciekawości...

jak sobie ustawie kokosz1 ,albo Mounthains. czy coś w tym stylu to raczej się doczepiom c'nie ? xD

hersygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...