Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Płaskie mapy, zamówienia na mapę

zlotybin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie ma za co ;) jeszcze ktoś jakieś życzenia? :D

tylko prosze uprzejmie o nie proszenie mnie o mapy 1000x1000 i większe ponieważ mój komputer nie jest w stanie w praktyce tego wygenerować :(

ofc jesli naprawde będzie potrzebna to się zrobi :)

pozdro

/link poza MPC

Opublikowano

Witam ! :)

Ja bym poprosił piekną ładną mapkę 500x500 , w środku coś na kształt koła a na około ładne góry, normalnie z jaskiniami . :) Dałoby się zrobić ?

Będzie 5 w profilu i dzienny limit + .

Dzięki ! :)

@@edit .

Koła w znaczeniu, że środku jest płasko, ale to ma być kształt koła ... ;d Chyba rozumiesz ? :)

quebocoelho

Opublikowano

hmm,chyba źle to napisałem moja wina.

nie jestem w stanie wygenerowac takiej mapy o ArciKk :(

musiał bym robić klocek po klocku,mogę tworzyć jedynie wielkie bryły prostokątne,... lub zamienić np wielki obszar dirta,na lawe(przykład)

o takie coś co ty chcesz to polecam seeda poszukać,sorry że napisałem tak,ale jednak nie dam rady stworzyć mapek,ale takie zlecenia jak dotąd wykonałem możecie smiało zgłaszać!

/link poza MPC

Opublikowano

Arcikk

jutro ci upne duzy rowny teren w kształcie koła z dirtu o średnicy 500 klocków teraz za późno na to :D

Wrzuc tylko swiat po ktorym duzo chodziles zeby bylo terenu duzo wygenerowane ok?

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

hrabia,tyle to ja bym mu też wysłał tylko mu chodzi o naturalny łańcuch górski z jaskiniami a w środku koło :)

/link poza MPC

Opublikowano

Mapa może być przydatna w tej chwili nie ściągnę tej mapy, bo jest mi nie potrzebna. Ale masz "+", bo chyba takiej dużej płaskiej mapy jeszcze nikt nie zrobił (Albo zrobił, ale nie udostępnił:D).

Kocham mame

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siema ja mam prośbę . Mógłbyś mi zrobić mapkę płaską 180x210? Najlepiej żeby nie było zbyt dużych klifów oks ? + żeby było na zielonym :D [Koniec koncertu życzeń :D]

Opublikowano

Proszę o płaską mapę w formacie Classica.Wymiary takie jak są na mapie na 1 stronie

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

Mógłbym prosić o mapkę hm. 300 x 300 tylko moje wymagania Dirt musi pokrywać całą górną powierzchnie nie może być tak że tutaj stone a tutaj dird.

Chodzi mi o stam dirt, dirt ma być conajmniej głębokości 4 kratek od góry, a pod nią złoża żelaza kamienia diamentu wiesz normalna mapka, tyle ze od góry 4 warstwy dirdu .

Muszą być kopalnie.

Za pracę nagrodzę + przez cały tydzien do all postów. Oraz 5 w porfilu .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siema, prosiłbym o zrobienie mi mapki, bez śniegu, płaskiej i jak by można było, że jak jest płaska to zaraz po tym, nie było żadnych ścian i żeby były jaskinie. :>

Ma być to mapka na server Free Bulid, więc około 1000x1000 płaskiego z dirta bez śniegu, a potem zwykły świat wygenerowany przez Minecrafta :)

PXUm92q.gif

Opublikowano

Nie wiem czy wytłumaczę, ale czy dałbyś rade zrobić mapkę płaską tak 300x300 dość wysoko i żeby w okół był dirt żeby można z tego zejść?

Masz rysunek, bo nie wiem czy mnie zrozumiałeś ;p

1313056328-U81024.png

Tylko, że zejścia z wszystkich stron :P

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

up@taką mapę jeszczę chcesz?bo jeśli tak mogę wykonac :)

za 5min dodam link do kolejnej mapy poniważ otrzymałem zamówienie.

/link poza MPC

Opublikowano

geerdosek,mogłeś przeczytać 1 post cały,pisałem że nie robie takich map.

moge zrobić płaska mapa z jakisniami 600x600 jeśli chcesz

/link poza MPC

Opublikowano

Chciałbym Płaską mapę z Trawy, a jeśli by się dało, na środku duże jeziorko i w okół niego drzewa. Jak się nie da drzew to bez nich.

mapa 300x300

Za wykonanie + i 5 :D.

ps. I tak dam + i 5 ;p

sygnazs.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...