Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Płaskie mapy, zamówienia na mapę

zlotybin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PROSZĘ MODA O ZMIANE NAZWY TEMATU NA [Dl]Płaskie mapy,zamówienia na mapę

Jeśli ktoś chcę mapę ,pisać tutaj,wygeneruję takową,prosze podać takie informacje jak rozmiar,z czego ma być,+ ew jakieś specjalne życzenia,mam ograniczone możliwości edytorem,więc moge spłaszczyć mapę,skopiować budowlę,wykasowac teren o określonych wymiarach.nie mogę robić mapek takie jak generują seedy i MC.

Płaska mapa Only Dirt

20110623164602u.png

Download 1 2

Skan tutaj

Opis

Mapka ta ma wymiary około 530x600, składa się tylko i wyłącznie z dirta od bedrocka do 67 poziomu Y(wysokości),oczywiście,gdy wyjdziemy poza granice które wyznaczyłem(530x600)wygeneruje nam się już dalej normalna mapa.ta mapa nie zawiera jaskiń,złóż,itp.Jest to płaska mapa z samego dirta.

UWAGA! Jeśli chcecie mogę zrobić wersje,w której pod ziemią są jaskinie,złoża itp.Proszę pisać w komentarzach.

PS:Proszę o nie pisanie że na forum były już płaskie mapy,ponieważ takiej jeszcze nie znalazłem...

zamówienia

Płaska mapa 350x350 z jaskiniami for TortiLLa

Download

Płaska mapa bez jaskiń 530x600 dirt od bedrock do Y 40 for 'lesio'

Download

wysepka 55x55 for CanT

Download

Płaska mapa dirt 250x250 for thedeux

download

/link poza MPC

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pracowity jesteś :] to się ceni ;pp zrobił byś dla mnie zamówienie?

Dość ambitne nie wiem czy się zgodzisz ;/.

3000x3000x64nad bedrockiem. Potrzebuję głównie na budowlę, jak się podejmiesz limit dzienny + :) z góry thx.

@Edit bez Jaskiń niczego tylko dirt.

Opublikowano

^.^o0o^.^ ,spoko,się robi :)

własnie generuję chunki, 188 ich będzie :) czyli do 64Y ma być sam dirt,tak? mam słaby komp,samo stworzenie tego swiata i zapisanie go to jakieś 20min,ale to duże wymiary=duża waga mapy,a ja mam neta jeden mega,tak czy inaczej dzisiaj na 99% dostaniesz tą mapę :)

/link poza MPC

Opublikowano

Czy zrobisz dla mnie wysepkę niezabudowaną ? Nie może przekraczać wielkości 55x55 a wysokość maximum 20 klocków . Na około nic nie może być ! Samo morze ! :rolleyes:

Opublikowano

CANt, spróboję,a ta wysepka ma być całkowicie płaska? czy górki itp, bo jak tak to nic nie obiecuję ;0

/link poza MPC

Opublikowano

@up

No górki mogą być ale nie muszą :) Byle by była wysepka :rolleyes:

Opublikowano

dlatego pytałem się czy zrobić wersje,która ma 2-3 warstwy dirta, i jest płaska,a pod spodem jest normalny podziemny swiat,wygenerowany przez MC :)

/link poza MPC

Opublikowano

CanT,dodałem do zamówień twoją wyspę,być może nie o taką ci chodziło ,ale staram się ^^ jeśli ta będzie zła, to opisz mi dokładniej jaką chcesz,to zrobie :)

/link poza MPC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...