Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GreenCraft [24/7] Dedyk | Linux OS |

plurek94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam, kompletny brak zainteresowania graczami. Ci, którzy na ts rozmawiają, lepsze chęci od admina mają, inaczej, olewka i tyle. Dzisiaj IMamre i ktoś jeszcze zamienili tabliczkę na drzwi Imamre to admin, nie mogłem z domu wyjść. Po jakimś czasie jakiś "JaSuka" przyszedł i zabił mnie, nie wiem jak sobie debil drzwi otworzył. NIE POLECAM. Szukać innych.

@Down masz rację, przepraszam. Admin KOMPLETNIE nie zwraca na nas uwagi, KOMPLETNIE.

najpierw Ci sie podobalo teraz nas oczerniasz, zdecyduj sie kolego, po twojej wypowiedzi moge wywnioskowac ze masz gora 12 lat a zachowujesz sie jeszcze gorzej, ciagle na cos narzekales, umowa byla prosta, w miescie nie ma pvp, sa darmowe cuboidy, zrobiles sobie z kolegami domek poza miastem i masz pretensje ze ktos Cie zabil jak byles afk czy cos, pokusilem sie o sprawdzenie LOGu i o dziwo uzytkownik Yasuki byl offline jak podobno Cie zabil... no i przekrecasz nicki nawet na wulgarne, sam wykazujesz brak zainteresowania i jeszcze jestes na tyle bezczelny aby oczerniac innych, teraz mozecie zobaczyc czy reakcja administracji jest bledna... jesli czegos wymagasz najpierw sam sie dostosuj i zachowuj tak jakbys chcial aby inni sie zachowywali... kolejny nie zadowolony dzieciaczek z problemami? zapraszam...

kwestia TSa jest prosta, sa utworzone pokoje gdzie mozna siedziec ze znajomymi, zorganizowane grupy dostaja wlasny kanal na naszym TSie, latwiej jest mi rozmawiac z ludzmi na TSie kiedy nie musze czytac uciekajacego tekstu z jakimis wyimaginowanymi zazaleniami, gdy akurat zakladam komus cuboida... kapitanowie druzyn czy grup moga sie ze mna w latwy sposob komunikowac, kazdy ma swoja kolej aby sie wygadac, a na czacie jest jak zawsze SPAM ktorego nie zawsze ogarniam

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi się podoba ten serwer, i dobrze że takie dzieci likwidują.

Jakbyś się normalnie zachowywał to by nie było żadnych problemów :)

z Neo Kidami walczy się jak z wiatrem, nigdy nie ustąpią ;p

Pozdrawiam, Fixero

5 postów

10 postów

20 postów

50 postów

100 postów

200 postów

500 postów

1000 postów

2000 postów

5000 postów

10000 postów

Ocena serwerów MineCraft

•  
  • [1.5]
  • [1.6.6]
  • [1.7]

Opublikowano

W sumie zdumienie jest ogromne, że serwer cieszy się takim powodzeniem. Do tego kilka osób chyba naprawdę nas nie lubi dlatego i chat na naszej mapce web został zablokowany ;)

A co do banów, na pewno nie są rozdawane randomom, tylko osobom, które zawiniły, i nie potrafią się zachować na serwerze a ponadto zaprzeczają faktom i dowodom.

Opublikowano

Skoro nie dajcie rady to może warto byłoby znaleźć jakiegoś Moderatora, który by odpisywał na ten nieszczęsny spam i przydzielał cuboidy ?

Co do serwa przydałoby się pare fajnych pluginów jak np. jobs.

Tyle odemnie ;)

Opublikowano

Zmieniam nastawienie ze względu na to, że ogółem, nie interesowałeś się mną, chodzi o to, że gdy coś do Ciebie napisałem, to Ty od razu zacząłeś odpowiadać oburzony, CO CO CO.... Jak chcecie, tak macie. Ja już problemu dla was stanowić nie będę. Ze względu na zachowanie mam 12 lat tak? Ten Yasuka mnie zdenerwował, zabiciem i denerwowaniem, to po prostu do niego tak pisałem. Jakoś inni robili coś, w gorszej mierze ode mnie, a ty nawet nic nie zrobiłeś..

Opublikowano

Po za miastem włączone jest PVP, także w tym miejscu nie słusznie na niego naskoczyłeś i za to zostałeś ukarany. Jak to mówią najpierw patrzmy na siebie, a później na innych. Co do serwera, jest on w czasie OPEN BETA, wszystkich rzeczy(pluginów), które mają być jeszcze nie ma, w poniedziałek ruszamy już na 100% z kompletnie dokończonym serwerem i eventem.

Opublikowano

Fajny serwer ! czasami są lagi ale znośne

Od dzisiaj coś siedzi na łączu, najpóźniej do poniedziałku będziemy mieli takie usterki ;)

Opublikowano

Ja też zmieniam zdanie po dłuższej grze.

Serwer przynajmniej raz dziennie off. Gracze za miastem kradną itemy, a później udają głupich, że nie wiedzą o co chodzi. A administracja każe oczywiście nie tego co trzeba zamiast kradnącego to okradzionego. Nie polecam tego serwera jeśli nie chcecie sobie popsuć nerwów. Serdeczne nie dziękuję za taki serwer. Na początku było super teraz tylko coraz gorzej.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Czemu serwer off? Kiedy bedzie on ?? FAST!

Serwer działa ;)

Strony nie mogę podać bo zabrania tego regulamin tego forum. Odwiedź serwer i tam spytaj ;)

Opublikowano

Serwer totalne dno.

Zeby czekać 20min aby działke dostać to tragedia.

a tylko 15 osób online było -.-

2 adminów jeden KidMod nie polecam :/

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

Opublikowano

Ja też zmieniam zdanie po dłuższej grze.

Serwer przynajmniej raz dziennie off. Gracze za miastem kradną itemy, a później udają głupich, że nie wiedzą o co chodzi. A administracja każe oczywiście nie tego co trzeba zamiast kradnącego to okradzionego. Nie polecam tego serwera jeśli nie chcecie sobie popsuć nerwów. Serdeczne nie dziękuję za taki serwer. Na początku było super teraz tylko coraz gorzej.

server pada nie z naszej winy, cos siedzi na laczu, wlasciciele servera juz nad tym pracuja, bynajmniej nie jest to spowodowane iloscia pluginow, bo wczesniej bylo ich wiecej, a wszystko dzialalo nawet przy 40 osobach online, kolejna kwestia jest ze server caly czas jest w fazie OPEN BETA co znaczy ze nie wszystko dziala, nie wszystko jest wlaczone...

poza miastem jest dozwolone PVP wiec nie rozumiem czemu kazdy o to placze i robi z tego problem SKORO TO JEST DOZWOLONE aby zabic kogos poza miastem... nie raz pisalismy co trzeba zrobic aby uniknac kradziezy, jak nie potraficie czytac i sami nie myslicie to sie nie dziwcie ze administracja nie zwraca na to uwagi, ciagle spamowanie chatu nic nie da, kolejny raz proponuje zostawiac rzeczy w domku, ustawic sobie komende home na domek i jesli wiesz ze nie dasz rady kogos zabic to radze uciekac od razu a nie probowac walczyc... nie przecze ze nawet nowi gracze ktorzy nas odwiedzaja chca sie w taki sposob szybko wzbogacic, coz ich wybor, to zalezy OD GRACZA A NIE OD ADMINISTRACJI, pisalismy tez, ze jesli ktos dostarczy screena z dowodem winy to agresor idzie do wiezienia... notoryczne zgloszenia na poszczegolnych graczy tez sa rozpatrywane i owe osoby sa karane, w rozny sposob, nie tylko przez zamykanie w wiezieniu

co do karania nie tego co trzeba to jestes w wielkim bledzie, karamy tych ktorzy nie odnosza sie do innych z szacunkiem, jesli ktos Cie zabil to czemu od razu leca wulgaryzmy pod adresem owej osoby? a za chwile czesto pod adresem administracji ktora 'nic nie robi', rozumiem jestes zly, ale udowodnij wine owej osoby, napisz prosta wiadomosc do administracji, zrob posta na forum, cokolwiek byle nie SPAMOWAC CHATU... a niestety ciagle tylko widze wiadomosci typu: 'ADMIN JUZ DO MNIE, KTOS MNIE ZABIL', 'admin admin admin! ten **** mnie zabil, ******* ******', 'admin tp bo mam sprawe', admin to admin tamto... nie jestesmy pieskami ktore mozna sobie co chwile z byle glupoty wolac (a spora rzesza graczy wola nas tylko po to aby pokazac domek ktory wybudowali...) i NAKAZYWAC (co tez niestety jest nagminnym zjawiskiem) nam stawienie sie w danym miejscu, ani tez chlopcami na posylki, a wiekszosc graczy niestety tak robi, owych osobnikow traktujemy tak jak oni nas... OLEWAMY bo ŻĄDAMY SZACUNKU, jesli wy nie bedziecie okazywac go nam, my wam tez nie bedziemy go okazywac, ba bedziemy was nawet krac za to, jesli komus sie to nie podoba, coz, nie bede z tego powodu plakac, jesli komus to nie odpowiada, DO WIDZENIA! jak mam czas staram sie do kazdego podejsc i kazdemu odpowiedziec na dane pytanie, nie raz jest tak ze jest tylko jedna osoba z Administracji online... dziwi to kogos? bo mnie nie, mamy tez swoje zycie, o czym powinniscie pamietac, niektorzy z nas maja juz swoje rodziny i sa glowami domu... jak np w moim przypadku, dlatego czesto mimo mojej obecnosci online nie ma mnie i wracam dopiero za chwile...

Serwer totalne dno.

Zeby czekać 20min aby działke dostać to tragedia.

a tylko 15 osób online było -.-

2 adminów jeden KidMod nie polecam :/

ehhh to proponuje pochodzic po innych serverach ;) nie jeden juz odwiedzilem i 20 minut to nic, na niektorych trzeba czekac 1-3 dni... albo napisac specjalnego posta na forum z dobrym wyjasnieniem dlaczego chce sie dzialke, znowu na innych trzeba za nia placic realnymi pieniedzmi, co do twojej obecnosci na naszym serverze gwarantuje Ci ze jak byles online to bylo kolo 30 graczy, bo dobrze pamietam z kim sie musze uzerac i jakie pretensje leca pod adresem administracji, i tak jest 2 adminow i 2 modow, coz na max40 graczy nie bedziemy przydzielac 10 modow... zastanowcie sie ludzie, na jednego moda/admina przypada srednio 10 graczy, to nie jest duzo, wiekszym problemem jest czas jaki kazdy moze poswiecic na gre, mozemy zwiekszyc ilosc modow, ale zrobimy to KIEDY MY UZNAMY TO ZA STOSOWNE, ale ostrzegam ze odbedzie sie to kosztem graczy ktorzy moga byc online, quid pro quo, skoro nie mozesz poczekac 20 min na swoja kolej to Ci serdecznie wspolczuje, niektorzy czekali czasem godzine i byli zadowoleni bo rozpatrzylismy kazdy indywidualny przypadek, czasem ktos chce wiecej terenu bo bedzie gral ze znajomymi, wtedy czas przyznawania jednej dzialki sie wydluza, ale coz, wy tego niestety nie zauwazacie...

Opublikowano

No kurde! Czy dacie jakies info czemu serwer nie dziala i kiedy bedzie dzialal?!

Serwer nie działa bo coś siedzi na łączu, spamujesz tutaj i u nas na forum, a nie umiesz doczytać tego co zostało napisane już u nas.

Pracujemy nad tym co stoi za tymi laggami, bo nie powinno być ich w ogóle ze względu na łącze światłowodowe. Serwer wróci NAJPÓŹNIEJ online we WTOREK !

I wybacz mi to, że mam własne prywatne życie i do tej pory nic nie wiesz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...