Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GreenCraft [24/7] Dedyk | Linux OS |

plurek94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

daneoserwerzeminecraft.png

- Niezawodny Dedyk

- Linux OS

- Łącze Światłowodowe

- Server Version 1.7.3

- CraftBukkit b#1060

- Liczba slotów 40

- Mnóstwo pluginów

- Miła i uprzejma administracja

Serwer stoi 24/7 na stabilnym dnsie, o bardzo dobrym łączu w firmie rozprowadzającej internet.

daneopolaczeniuminecrafi.png

IP: greenleaf.servegame.com

DANE DO NASZEGO TS3:

IP: greenleaf.servegame.com:9990

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a IP ? myślę że wszystko jest na forum :)

Forum jest dopiero uzupełniane, tak jak i strona specjalnie pod serwer.

Opublikowano

Kiepski serwer duzo napinaczy , administracja nie reaguje. NIE POLECAM !

Stary, bylem sam przeciwko hordzie 20 wyglodnialych ludzi o cuboidy, więc pozdrowienia dla Ciebie. Spróbuj samemu to ogarnąć ;)

Opublikowano

Umieszczenie linku do zewnętrznego forum w publikacji serwera jest zakazane.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

SERWER ZJE***Y WYJDZIESZ Z MIASTA I CIE ODRAZU ZABIJAJĄ NIE POLECAM 1 GODZINE ZBIERALEM DREWNO A TU PRZYSZEDŁ H*J MAFIJA I MNIE ROZWALIŁ I PO ITEMACH NIE POLECAM !!!!!!!

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

SERWER ZJE***Y WYJDZIESZ Z MIASTA I CIE ODRAZU ZABIJAJĄ NIE POLECAM 1 GODZINE ZBIERALEM DREWNO A TU PRZYSZEDŁ H*J MAFIJA I MNIE ROZWALIŁ I PO ITEMACH NIE POLECAM !!!!!!!

Moja wina ze sie dajesz ? Nie bede kazdego wsadzal do wiezienia za zabicie kogos za pvp-zonem. Zreszta serwer jest nadal w fazie bety ;)

Opublikowano

Miło hehe :))

Słuchaj na tym polega pvp....

Jak szukasz wrażeń bez pvp to polecam serwery no pvp :)

Serwer jest wyjechany w klocki :))) Serdecznie polecam kazdemu kto lubi swietna zabawe

POZDRO MAFIJA:)))

@Edit

Ps: czerwony jest dla moderatorów ;)

Opublikowano

Również polecam serwer, trzeba się ostro pilnować, by nie stracić itemów :D To jest dobre, bo chociaż nie ma nudów. Oby tylko nie usunięto PvP.

Opublikowano

Nie polecam.

Admin nie ogarnia, zamiast zająć się sprawami ważnymi ugania się za dziećmi.

Dostałem bana, praktycznie za nic. Chciałem tylko odzyskać cuba( ODZYSKAĆ ! ) czekałem godzine.

Wkońcu dostałem bana reason:none ( prawdopodobnie spam ) Ale ja tylko chciałem odzyskać cuba.

Nie polecam.

I pozdrawiam Anganora.

Opublikowano

Nie polecam.

Dostałem bana, praktycznie za nic. Chciałem tylko odzyskać cuba( ODZYSKAĆ ! ) czekałem godzine.

Wkońcu dostałem bana reason:none ( prawdopodobnie spam ) Ale ja tylko chciałem odzyskać cuba.

Nie polecam.

I pozdrawiam Anganora.

Słuchaj, spamowałeś przez tą całą godzinę, uniemożliwiając komukolwiek z administracji przywrócenie cubów każdemu, dlatego skończ. Spamowałeś, muta dostałeś, zacząłeś spamować przez site, to się nie dziw ze poleciał ban ;)

Opublikowano

Nie polecam, kompletny brak zainteresowania graczami. Ci, którzy na ts rozmawiają, lepsze chęci od admina mają, inaczej, olewka i tyle. Dzisiaj IMamre i ktoś jeszcze zamienili tabliczkę na drzwi Imamre to admin, nie mogłem z domu wyjść. Po jakimś czasie jakiś "JaSuka" przyszedł i zabił mnie, nie wiem jak sobie debil drzwi otworzył. NIE POLECAM. Szukać innych.

Opublikowano

Nie polecam.

Nie polecam.

I pozdrawiam Anganora.

ja Cie rowniez pozdrawiam ;)

od 12 siedzialem i nadawalem dzialki, zmienialem teren pod dzialki, zreszta mniejsza z tym, 2 godziny spamowales, bo inaczej tego nazwac nie mozna, o przydzielenie Ci dzialki, mimo moich i innych adminow/modow prosb dalej pisales glupie teksty typu "halo", dostales ostrzegawczego kicka, wszedles na webmape i rowniez z jej poziomu zaczales spamowac czat, w pewnym momencie nawet zaczales nas obrazac, tego tolerowac nie moglem, poszedl ban, jesli Ci sie nie podobalo ze musisz chwile poczekac, nikt nie kazal Ci czekac, mozesz przeciez wyjsc i zajac sie swoimi sprawami, poki co jest nas 4 a do tego nie mamy obowiazku byc na kazde wasze zawolanie, jak mamy czas chetnie zajmujemy sie sprawami kazdego gracza, nie raz w trakcie pracy nad czyms teleportowalem graczy ktorzy sie zgubili czy szukalem komus dzialki bo nie pamietal gdzie ja mial, potwierdzic to moze wielu graczy, nie spodziewalismy sie takiego odezwu przez co bylismy tylko czesciowo przygotowani, kazdy jest tylko czlowiekiem a my i tak sie dwoilismy i troilismy aby kazdemu dogodzic... wybacz jesli nie spelnilismy twoich "oczekiwan"

z powazaniem,

Artur "Anganor" - Admin servera

Opublikowano

Słuchaj, spamowałeś przez tą całą godzinę, uniemożliwiając komukolwiek z administracji przywrócenie cubów każdemu, dlatego skończ. Spamowałeś, muta dostałeś, zacząłeś spamować przez site, to się nie dziw ze poleciał ban ;)

Wszyscy spamowali, nikt nie ogarnial wiec oczywiscie musiałem dostac muta bo inaczej sie nie dalo 0 ostrzeżenia, bylo tylko cos w stylu ( przestań )

Więc zaczęłem pisać przez site ( to nie był spam, bo przez site nie da sie spamować.. )

Gdyby w magiczny sposób Cuby się nie usunęły to nie było by tego całego problemu...

Licze na unbana i Pozdrawiam.

@Up. No Halo bo nikt nie reagował. A ty kłóciłeś się z jakimiś dziećmi o bóg wie co.

"w pewnym momencie nawet zaczales nas obrazac" Daj mi screen bo Ci nie wieże.

Opublikowano

Wszyscy spamowali, nikt nie ogarnial wiec oczywiscie musiałem dostac muta bo inaczej sie nie dalo 0 ostrzeżenia, bylo tylko cos w stylu ( przestań )

Więc zaczęłem pisać przez site ( to nie był spam, bo przez site nie da sie spamować.. )

Gdyby w magiczny sposób Cuby się nie usunęły to nie było by tego całego problemu...

Licze na unbana i Pozdrawiam.

spamowalo pare osob, dostaly ostrzezenie, ty zreszta tez i wcale nie byla to krotka wiadomosc w stylu "przestan"... jakbys ogarnial to bys widzial ze nie tylko ja Cie prosilem o spokoj, a do tego nie wszystko co pisze mozesz zobaczyc... nie zawsze wszystko pisze na ogolnym czacie... ale ty nawet jak dzialaly cuboidy spamowales, mimo koleiki ktora byla ustalona, ty twierdzisz ze nikt nie ogarnial, jakos wiele osob jest zadowolonych z owego nieogarniania, zachowywales sie jak jakis 12 latek ktory na sile stara sie sciagnac na siebie uwage... trzeba bylo poczekac na swoja kolejke, jakos inni jak im napisalem ze jest kolejka i zajmuje sie po kolei ludzmi to grzecznie czekali, ale ty nie, wiec sie nie dziw naszej reakcji, przez site rowniez da sie spamowac bo ciagle pojawiajace sie komunikaty z twoim IP i wiadomoscia "halo" jest SPAMem, jakby babcia miala wasy to by byla dziadkiem, kazdy popelnia bledy, niestety zdarzylo sie ze przy rozszerzaniu miasta drugi admin usunal cuboida parent zamiast go rozszerzyc, coz zdarza sie najlepszym, czesc dzialek przywrocilismy, staramy sie jak mozemy aby przywrocic wszystkie, poki co server padl przez nieumyslne usuwanie sniegu xD tez sie moze zdarzyc kazdemu, jedno 0 wiecej i nagle server padl,

skoro liczysz na unbana to Ci zalezy aby grac na naszym serverze, jesli tak, to dostosuj sie do naszych warunkow i regul, niestety dla Ciebie, my je ustalamy w negocjacji z graczami, kazdy ma prawo glosu, moze cos dodac, zaproponowac, ale nie kazdego musimy sluchac, to do nas nalezy ostateczna decyzja, rowniez w kwestii netykiety, juz pare osob dostalo dzis permbana za wulgaryzmy czy griefing... jest pvp poza miastem co nie znaczy ze mozna kogos przesladowac bez przerwy...

Opublikowano

Może napiszę cytaty, Kakaowiec, nie raz i nie dwa razy zwracałem Ci uwagę, jednak Ty nadal, chciałeś koksić na tym webie: "Halo, no halo kur*a (bez cenzury to napisałeś". Wyzywałeś od mam itp. itd.

To daj mi screena że wysywałem od mam, bo jeżeli chodzi o "Halo, no halo kur*a" to nie będe się kłucił bo tak napisałem.

@2xUp. "skoro liczysz na unbana to Ci zalezy aby grac na naszym serverze" zależy mi ponieważ trudno dziś o serwer bez lagów nie prowadzony przez 13-letnie dzieci.

Opublikowano

Polecam serwer, w miarę miła atmosfera, spokój (nikt cię nie nęka), niewielkie lagi w porównaniu do innych serwerów.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...