Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArmorMT2[PL][Hamachi]

Necrus

Czy Podoba Ci Się mój serwer   

96 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Podoba Ci si? mój serwer ?

• Tak ! 10/10
      51
    • Tak Lecz Wymaga troch? zmian / Odpowied? uzasadnij
      18
    • Serwer Nawet Nawet ale nie wbije
      25

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do du*y ten serwer... Za nic, wywalili mnie z sieci, chociaż grałem. Do tego admini nie ogarniają i rzadko kiedy odpowiadają... Leci -- ode mnie.

Opublikowano

Nie polecam -,- @Kubaniek ma dowody na idiotyczność i dziecinność GM . Dno .

Proste Jak dla ciebie dno to nie graj ... a dziecinny to sam jesteś . . . !

@Edit

Myślisz że jak zrobisz nowe konto To Nikt cie nie pozna ? uwierz mi pozna Sam masz 12 -13 lat .... a ja jestem Troszke starszy od ciebie ... A idiotą sam jesteś .

Opublikowano

@Necrus

...Zwracam honor,nie zauważyłem pewnych wpisów na następnej stronie. Wielkie przeprosiny Ci się należą

Mam gdzieś co mi dasz czy + czy - ; ]

cincind.jpg

Sygnatura By Yakusho

Opublikowano

Serwer fajny grałem na nim. Zrobiłem pro eq i serwer padł ;/. Spytałem się HA czy będą działały stare konta. Odp: "Nie". I to jest powód czemu na serwerze nie gram.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Serwer fajny grałem na nim. Zrobiłem pro eq i serwer padł ;/. Spytałem się HA czy będą działały stare konta. Odp: "Nie". I to jest powód czemu na serwerze nie gram.

były by stare Konta ale nie mogłem sie wgl. zalogowac w Virtual takto bym skopiował all .... :x Więc sory ale wszystko jest od nowa . . . .

Opublikowano

reje off

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: [2002] Próba połšczenia nie powiodła się, ponieważ połšczona strona nie (trying to connect via tcp://5.245.71.100:3306) in C:\xampp\htdocs\config.php on line 16

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Próba połšczenia nie powiodła się, ponieważ połšczona strona nie odpowiedziała poprawnie po ustalonym okresie czasu lub utworzone połšczenie nie powiodło się, ponieważ połšczony host nie odpowiedział. in C:\xampp\htdocs\config.php on line 16

Es konnte keine Verbindung zur Datenbank hergestellt werden.

Fehlermeldung: Próba połšczenia nie powiodła się, ponieważ połšczona strona nie odpowiedziała poprawnie po ustalonym okresie czasu lub utworzone połšczenie nie powiodło się, ponieważ połšczony host nie odpowiedział.

Opublikowano

Reje off.

Jezeli uwazasz ze Cie Zirytowałem , Zdenerwowałem Daj -.

Jezeli uwazasz ze Cie Podnieciłem xD , Zadowolilem , Ucieszyłem , Dałem Ci info daj +.

Nie zbieram zadnego syfu :)

Opublikowano

Serwa nie polecam, zanim zrobilem postac loglo mnie z 20 razy, lagi w ch**. NIE POLECAM!

Wiesz czemu byly lagi ? Juz ci to wytlumacze poniewaz nie chcialo mi sie siedziec na serwie wlaczylem 4 Story Dlatego takie lagi byly !

ja pierd... nadal reje off??

po co prezentacja jak wbic sie nie da???

Akurat trafiasz na takie momenty jak Jest off .....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...