Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArmorMT2[PL][Hamachi]

Necrus

Czy Podoba Ci Się mój serwer   

96 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Podoba Ci si? mój serwer ?

• Tak ! 10/10
      51
    • Tak Lecz Wymaga troch? zmian / Odpowied? uzasadnij
      18
    • Serwer Nawet Nawet ale nie wbije
      25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prosze prosze odbierasz GM? i bana za nic wklejasz <<< sie zastanow co robisz a potem rob serva bo wedlug mnie to texter i nicco byli najlepszymi GM <<< pzdr. dla nich . A ty sie ogarnij^^

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

prosze prosze odbierasz GM? i bana za nic wklejasz <<< sie zastanow co robisz a potem rob serva bo wedlug mnie to texter i nicco byli najlepszymi GM <<< pzdr. dla nich . A ty sie ogarnij^^

Koleś po 1 TroXTerR Nadal jest po 2 Nicco tylko za to poleciał za to ze Bił graczy a mówiłem że GM ma się nie bić a jak chce się lać to niech zrobią inna postać Po 3 Nicco na Okresie Testowym był po 4 Jak mógł być najlepszym "GM" Jak go prawie na Serwie nie bylo tylko wchodził na 30 min i zaraz go nie ma .... A po 3 Wszystkie Konta z wczoraj zostaly odbanowane tylko Nicco stracił GM ... Proste ? a ogarnąć to sam się możesz . . . a też byłem wkur... ponieważ mam spam typu odbuguj mi postać daj to daj tamto ... ja nawet pograc na swoim serwerze nie mogę ponieważ Albo coś dodaje Ulepszam itp. . . a jak już wejdę to zaraz spam . . .

koniec z tym beznadziejnym servem dziekuje;P

@Edit a tak wgl. jaki ty masz nick ? Może ZawszeRazem ? jak tak to ci powiem ... za co Bana dostałeś / Dostałaś za Obrażanie Graczy ... i napisałem czy Bana za to nie chcesz to odpisałeś / odpisałaś tak bez żadnej skruchy . . .

Opublikowano

ech Serwer Znowu Padł stało się tak tak jak z tamtym Szkoad :> Moze Zaczne Robić Nowy ale taki że wszystko bedzie odbgowane mapki itp. . . .

Opublikowano

UP@

Nie podoba się?? To wypad tylko posta chcesz nabić.

Będą działały te konta tym razem, bo jak na nowo trzeba będzie eq robić to ja rezygnuję.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Więc Powiem odrazu Serwer Postawie Ale go Nie włączę do 22 lipca z 2 powodów . . . po 1 Wyjeżdżam Na wakacje od 9 do 21 . . . a po 2 przez Jedną sprawę którą zna TroXTerR i pOOlak .... tyle oddemnie . . .

Opublikowano

UP@ ty GM Nie chcesz <haha> Chyba Jak Mi napisałeś Że troxter odszedł to ja powiedziałem to ty tez mozesz :] A i Niby Invedet Lepszy ? <haha> Mało edycji to po 1 Sciagniete z Mojego starego serwa ^^ Wiec dlatego Ninja U mnie grał ;] a ogolnie chce zrobic taka przez wasza sprawe Chce żeby wszyscy Zapomnieli o Arnor Potem bedzie inna Nazwa :] A i jeszcze nie osmieszaj sie ze masz niby "16" lat nawet Twój "kolega" torxter to potwierdził Jak co to napisz na GG to ci Pokaze dowód ; ]

Opublikowano

Z tej rozmowy śmie przypuszczać że tym Game Masterem był nie kto inny jak [GM]TechNoRemiX. Ale dobrze że go wywalił bo jak on ma być [GM] to ja wole nie grać na tych serwerach.Takie jest moje zdanie . Pzdr. D34monek.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Server 1/10...

A w ankiecie nie dałeś wypowiedzi.

nie podoba sie. Chujowy....

nekov.jpg

Walcie --- Nie bądź Zyła;]

Opublikowano

Idioci ten serwer już nie istnieje,a ten UP kur*a dodaj sieci. Nie wytrzymana godzina z wami jest. Przeczytajcie poprzednie posty.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...