Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Prywatny Serwer M2

szymekkkkkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego nie ma polskiego priva? Nikt nie jest tak głupi żeby stawiać serwa dla was "polaczków" :*. Po tym co wy odwalacie w tym metinie trudno się dziwić, że nikt nas nie lubi..

Opublikowano

Szkoda mi was wszystkich. Jedni sie tu bedztaja drudzy pisza w kolko ze "krótko mówiąc priva nie bedzie"

Z tego sie mozna posmiać ;]

PS: trzeci piszą ze im wszystkich szkoda i kolko sie zamyka xDD

Opublikowano

Tak naprawde to wystarczy mieć dużo kasy, trochę chęci i ekipe, która si tym zajmie.. nic więcej.... a to jest niestety bardzo dużo ;/

W l2 jestem gm`em serwera i wiem coś o tym...

Opublikowano

nom bo ino spam....

PS."W l2 jestem gm`em serwera i wiem coś o tym..." o jaka ci gre chodzi? Longju2? jeslit ak to uwazaj bo ci uwierze hehe

CLOSE TOPIC!!!!!

Opublikowano

Hahahahah ale macie wyobraźnie, dotacje?Polacy nawet grosza nie rzucą, wy w ogóle wiecie kurwa jaki trzeba mieć sprzęcior żeby chociaż z 100 osób utrzymać na serwerze?Sam net dla takiego serwera kosztuje 20 000 zł miesięcznie, więc nie pierdolcie głupot, dodatkowo każdy na takim serwerze jedzie na cheatach, na polskich serwerach taki priv nie postoi więcej niż 3 dni bo jak tyle osób cheatuje to serwer się tak przeciąża że mogą rdzenie wysiaść, serwer się spierdoli, naprawa kosztuje, myślicie że czemu polaków banują, plików serwerowych nie ma, nikt nam ich nie udostępni, nienawidzą nas i nie dadzą nam zrobić priva, nikt nie ma plików, nikt nie zrobi serwera, nigdy nie będzie więc nawet sie nie napalajcie.

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Opublikowano

Moim zdaniem polski priv niepowstanie niby polska 2 najlepsza z infy ale oni nam nie pomogą xD

31555.png

31674.gif

31556.png

31434.png

Opublikowano

po 1 informatyka nie ma nic z tym juz raczej zwiazengo po 2 jak ktos jest dobry z inf... wypier.. z polski po 3 jak nawet mieszka w polsce gra w WoW po 4 nie ma szans by wyszedl chyba ze bardzo dlugo minie

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

Heh 20k zł/mies Haha

Gościu to wyobrażasz sobie jaki zysk by musieli mieć z IS??

Z teszta nie ma tak drogiego łącza... ja za moje 10Mb/s place 75 zł ;]

Do serwa łacze 1000MB/s wystarczy więc to są może koszty około 750zł/mies ale nie więcej...

Opublikowano

Takiego Kaczyńskiego to sobie go stać na taki serv mógłby dać dotacje xD i byśmy se pocinali

Pamiętajcie kaczyński to huj

Pomogłem??? Daj *5 ...

Gram w metina xD

Monastyr 77lv nick Pampix

Grymuar lv 60 nick Pampix

Longjuyt2 lv 83 PampiX

Staram się grać ostro i być TOP

1

Jeżeli uważasz że Owned! i Bambos to Cwaniaki przez duże C xddd to skopiuj to do swojej sygny
Opublikowano
no serwa nie bedzie tak jak mowie od dawna ale 20.000 zl to zes przesadzil a pozatym na polskim necie zaden pozadny priv nie powstanie nigdy

Ale to jest fakt że tyle kosztują(lub kosztowały do niedawna) światłoowdy.Dodatkowo faktem jest że na polskie łącza to syf.

@Beowulf ty się lepiej nie odzywaj jak masz takie głupoty pierdzielić, 1000 MB/s za 750 zł hahahahah, tak się składa że australia ma przydzielone 1000 MB/s dla gamershella i myślisz że ile płacą, 20MB w chello 120 zł kosztuje teraz, z twojej teori wynika że za 2 mega powinienem płacić 14 zł ale płace 40 ze zniżkami dziwne co?A mój kumpel ma 1 MB/s i powinien płacić 7,50 a dziwne że płaci 49 zł, więc jak się kurwa nieznasz to nie pierdol głupot!!!

Swiatłowody kosztują tyle ile mówie więc bez pierdolenia, same podłączenie kabla do twoich serwerów kosztowałoby dużooooooo, dodatkowo żeby uciągnąć takie łącze trzeba mieć dobry serwer, ale dobry serwer kosztuje około 16 000 zł, dodatkowow konserwacje i inne duperele, wszyscy jechali by na cheatach więc serwer ciągle by się psuł, ciągłe naprawy troche kasy by pochłaniały, tamta strona to prawdopodobnie fake, albo koleś postawi na swoim dedyku i 20 osób będzie miało lagi,Nie licze oczywiście prądu który ciągnie ta maszyna, pomieszczenia w którym będzie stała, cały osprzęt, klimatyzacja całego miejsca żeby serwer się nie grzał bo zwykłe wiatraczki nie wystarczą, serwer stoi 24/7/365 więc troche ktoś by wybulił.

BTW.Gdyby 1000 MB kosztowało 750 zł to połowa polski by miała taki net.

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

To jest nie możliwe, przy naszym necie? Mój ojciec (Belfast) ma 2 gb/s i na takim to by można było zrobić priva, ale nie na naszych 1,5, czy 2... ;?? Poza tym na to chyba trzeba kasy, żeby działał choć jeden serwer... A kto Ci tu da, jak pełno polaczków bedzie wolało iść na Chinolskie... A Ci co by mogli troche zasponsorować to ich strach zeżre, że to w końcu Polska i pewnie nic z tego nie wyjdzie i kase wyrzuca w błoto... Ja jestem przekonany, ze nie wyjdzie M2PL priv...

6d31d561531a6999.jpg

....Któregoś dnia rzucę to wszystko

I wyjdę rano niby po chleb

Wtedy na pewno poczuję się lepiej

Zostawię za sobą ten zafajdany świat

Napełnie olejem pustą głowę

I wrócę tam na aleje pełną róż....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...