Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Prywatny Serwer M2

szymekkkkkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

polacy to lamy nie bedzie PL priv metina w najblizszych 2 latach przynajmiej wiecie dlaczego bo polskie dzieci leca tylko na priv a na PL jak im zabronisz zbanujesz polakow i poczciwych tez a pozatym zaden poal nie wyda grosza (prawie zaden) zeby byl pl priv przeciez mozna na chinolski isc

narutocenter3.jpgZbiram + daj jednego
Opublikowano

kamilos kurwa pierdolisz juz o tym serwie i o tych plikach ze je masz ze kurwa moze zalozysz na necie 1,5mb/s to se kurwa mozesz huja zalozyc przestan w koncu pierdolic o tym OMG!!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wiara jest :)ale plików serwerowych brak :<

POMOGŁEM ???? DAJ 5 :)

serwer Longjuyt2:

wojownik: body

aura: P

berek: g8

wir: P

3stronne: g1

szarża: ileś ^^

dowodzenie: m4

górnictwo: g2

Opublikowano

Qrwa ty zadnej nadziei niemasz MentOr.... Server powstanie za jakies 100lat bo tyle lat jestesmy zacofani za murzynami... <zart> podobno ma wyjsc za 1 rok czyli dlugo heheh

Opublikowano

ja tez juz w to nie wierze,duzo informatykow gra na pl ale watpie ze im sie znudzi wiec nie ma co liczyc by ktos zmontowal

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

Servera nie będzie, macie duże ambicje, ale jeszcze większą wyobraźnie. Za bardzo się napaliliście na ten polski priv...

90921442.png
Opublikowano

MentOr ty chyba czlowieku masz jakies problemy z psychika w kazdym twoim poscie piszesz jakies wulgaryzmy i kogos obrazasz zachowaj troche kultury

A jezeli chodzi o "polmt2" to moze za jakies 10 lat

2q1cbxx.gif

brown.png

Opublikowano

mentor ty jebana suko znajac zycie to mam cie na pół mojego strzała więc zamknij dupe szmato

FREE 99LVL

Baby, you're all that I want

When you're lying here in my arms

I'm finding it hard to believe

We're in heaven

And love is all that I need

And I found it there in your heart

It isn't too hard to see

We're in heaven

Najlepsza Piosenka

Opublikowano

Zamknijcie sie

@Topic

Polmt2 to bujda na resorch stworzona przez tego cepa i debila cybucha -,-

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

MentOr udaje tutaj takiego cwaniaczka bo w rl dostaje po ryju...

i tutaj chce pokazać jaki on dorosły,silny bo napisze kilka wulgów -.-

POMOGŁEM ???? DAJ 5 :)

serwer Longjuyt2:

wojownik: body

aura: P

berek: g8

wir: P

3stronne: g1

szarża: ileś ^^

dowodzenie: m4

górnictwo: g2

Opublikowano

juz mowie poraz kolejny ze serva nie bedzie bo polakom sie nic niechce ....

PS.Co do MentOra to zabardzo cwaniakuje tak znajac zycie to sie dziewczyn boi bo go ubija i tutaj sie odgrywa... Kurwikloc jeden xD

Opublikowano

powiedzmy sobie wprost.. nie oszukujmy się PL priv nie powstanie w ciągu cho cho DŁUGO nie róbcie sobie nadziei.

kamilos007 i ty nie oszukuj ludzi że już 'masz' serwer tylko ktoś musi ci pomóc z launcherem..

bo nie masz po co każdy wie ŻE TO PLOTA.. a ty tylko psujesz ludziom nastrój. OGAR. : !!!!

Opublikowano

Ha Ha Smiech mnie Ogarnia czytajac to .

Ludzie nie zdajecie Sobie Sprawy co to jest prywanty serwer !

Co z tego ze ktos ma pliki ... nawet jesli ... Nie postawicie serwera na Własnym łączu bo wejdzie max 3 osoby .

Jak wy chcecie Polskiego prywatnego serwa dla wszystkich zainteresowanych to trzeba miec sponsora ...

Dobry hosting a to nic łatwego miesieczna oplata takiego serwera jest naprawde wielka i do tego jeszcze zabawa z tymi pierdołami .

Zwlaszcza smieszy mnie jak jakis dzieciak chce zalozyc wlasny priv ... Popatrzcie troszke na to z realnej strony .

Moim Zdaniem Nie ma Szans na taki serwer .

Tyle Z Mojej Strony w tym temacie

Pozdrawiam Ave Metal

immfe.jpg

..†..†..†..

Ave Black Me†al

Me†al er livet mitt !!!

..†..†..†..

Opublikowano

Wiesz ,że istnieje takie coś jak dotacja. Można sprzedawać SM lub jakieś itemy. Serwer dedykowany każdy może kupić, więc nie widzę problem. Fakt na początek trzeba w to zainwestować kasę ,ale po jakimś czasie wszystko się zwróci.

Opublikowano

haha kurwa nie znacie mnie w rl a mowicie ze po mordzie dostaje w rl nie cwaniakuje jak nie ma potrzeby jak ktos sie zaczepi to dopiero cos zadzialam bez powodu nic a tu na forum zawsze normalnie sie zachowywalem dopuki nie zaczelem pisac w dziale metin2 i mi wbilo sie do bani ze sa poprostu takie kurwy jak niektorzy z was wiec zaczelem przeklinac bo od czytania waszych postow mnie kurwica bieze sram na moja range bo ktos tam wczesniej cos pierdolil dobra huj nie chce mi sie juz pisac ssijcie

ps marek

hah jestem u ciebie na pol strzala pozdro leszku widocznie ty w rl dostajesz po mordzie ja jakos nie mowie jakie tu noobki sa na forum co u mnie na lepe ida gdybym tak pisal to znaczy ze w rl leszek jestes widocznie TY jestes pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...