Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack

Czarny94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak piszecie o uczciwości a korzystanie w grze silkroad z botów jest uczciwe?.Pamiętam jeszcze początki mojego grania gdy nie wiedziałem co to jest bot a do serwera logowałem się za pierwszym razem wtedy gra byłą piękna.Teraz to tylko pogoń za lvl , przez takich jak shiva i boty gra się popsuła .

83416dfa001f9912.jpg
  • Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
No i bedzie Crack... Weeman podobno nie chce odpuścić tego... Scrakuje Sbota bo ktoś go nieźle musiał zdenerwowac i mu dogadać ze aż tak wziął sie za robote.. ;]

Wybaczcie koledzy, ale te wszystkie Wasze śmieszne teorie są tak naprawdę z dupy wzięte.

Jestem na PH w grupie ProjectHax Developers, z WeeMan'em kontakt mam osobisty(msn) i nie ma jak na razie żadnego cracka, bo po prostu WeeMan jest afk :).

Pozostaje czekać aż wróci do domu i jeśli będzie w dobrym humorze, to możliwe, że jeszcze do północy będzie crack.

Pierw to on musi wrócić do domu, a te wszystkie Wasze teorie "podobno" możecie sobie wsadzić sami wiecie gdzie.

Pozdro.

@PS

Do tych wszystkich płacących cwaniaków - Windowsa też macie legalnego? Za muzykę też płacicie? Za filmy, za oprogramowanie?

Nie macie, więc zachowajcie swoje osobiste opinie nt. cracków... sobie. Pieprzeni hipokryci.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

Panie Nestle,

skoro Pan jest takim znawcą hackingu, to może dałoby radę samemu zrobić cracka? Proszę się wykazać... :)

Opublikowano

nestle Wiesz ja napisałem ze tylko przekazuje Info. ;) Ze są różne plotki ale któraś może być prawdziwa ;)

A jeśli chodzi o twoje PS to naprawdę dobrze powiedziane :)

1415qmo.jpg
Opublikowano

@artibone

Jak widać prosty post nie dla każdego będzie zrozumiały, lub jest to po prostu zazdrość.

Taka Twoja polska mentalność.

nestle Wiesz ja napisałem ze tylko przekazuje Info. wink.gif Ze są różne plotki ale któraś może być prawdziwa wink.gif

Wierz mi. Gdyby były, to bym mógł Ci je potwierdzić.

Opublikowano

Przepraszam.. Ale Jak napisałem wyżej i jeszcze wyżej "Przekazuje Info." :) Nie martw się Crack napewno Bedzie Weeman nie odpuści za dużo go zlekcewarzył Shiva .. Więc WeeMan sie odkuje xD

nestle rozumiem :)

HERMAN Nie bój będzie Crack jak nie dziś to jutro.. ;) Tym czasem trzeba Sie zadowolić PvP przed DH lub SroKingiem ^^

1415qmo.jpg
Opublikowano
@PS

Do tych wszystkich płacących cwaniaków - Windowsa też macie legalnego? Za muzykę też płacicie? Za filmy, za oprogramowanie?

Nie macie, więc zachowajcie swoje osobiste opinie nt. cracków... sobie. Pieprzeni hipokryci.

Co tu pisac to samo. Podpisuje sie pod tym dwoma łapkami.

Pieprzeni cheaterzy dopieprzają się o cracka to cracka silkroadka ^^ u mnie na paypall kasa czeka dla shivy za jego cracka(bota)... nie u jednego! Nie chce? nie mam skrupulow użyć cracka do bota. Ide pobic moby a wy... pure legit boterzy :>

Opublikowano
No i niby wyszedł Crack.... !!

Do Wersji 1.23a Tylko nie mozna go jeszcze ściągnac... nigdzie go nie ma wrzuconego sa tylko info ze wyszedł.. i nic wiecej...

Tak szczerze to lepiej zeby nie wyszedł. Juz to widze - ogólno dostępny bot z wbudowanym clientlessem i autologinem. Marzenie kazdego a co dopiero wbic sie na serwer...

76561198001815076.png
Opublikowano

Serwery beda padać po kolei jak idzie ^^ i może Joymax zablokuje botowanie i bedzie jak kiedys ^^

Na gamerz()planet.(net) Jest juz chyba Crack albo Sie mylę...

Hmmm... czy to Crack ?? :)

Na gg podam dokładny Link do tematu. GG: 6244679.

Report generated: 19.5.2009 at 14.55.25 (GMT 1)

Filename: Sbot_1.23-Cracked.exe

File size: 141 KB

MD5 Hash: A84A5DCD7AC2990B6C0C9CBE4934547C

SHA1 Hash: 71467E4A7F62F6802ACC62B110A1A417D3CD1795

Packer detected: Microsoft Visual Basic 5.0 / 6.0 [Overlay]

Self-Extract Archive: Nothing found

Binder Detector: Nothing found

Detection rate: 12 on 24

Detections

a-squared - Backdoor.Win32.Bifrose!IK

Avira AntiVir - BDS/Bifrose.avah

Avast - Win32:Trojan-gen {Other}

AVG - BackDoor.Generic11.LWC

BitDefender - Gen:Trojan.Heur.80C6391CBD

ClamAV - Nothing found!

Comodo - Nothing found!

Dr.Web - Nothing found!

Ewido - Nothing found!

F-PROT 6 - Nothing found!

G DATA - Nothing found!

IkarusT3 - Backdoor.Win32.Bifrose

Kaspersky - Backdoor.Win32.Bifrose.avto

McAfee - Generic.dx!bw trojan

MHR (Malware Hash Registry) - Nothing found!

NOD32 v3 - Nothing found!

Norman - Nothing found!

Panda - Nothing found!

Quick Heal - Backdoor.Bifrose.avef

Solo Antivirus - Nothing found!

Sophos - Mal/Inject-N

TrendMicro - Nothing found!

VBA32 - Backdoor.Win32.Bifrose.aupv

Virus Buster - Backdoor.Bifrose.XCZ

Słabo to widze..

1415qmo.jpg
Opublikowano

@UP

Nie liczę na to oni dzięki botom zarabiają. <_<

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Server: ÍőµŔáۡĺ

Nick: MyL0

Level: 101

Build: Bicheon / Light /Cold / Pure INT

Guild: TheKillers * EliTe

Farming is finished 1.860.000

Opublikowano

ehh -.- zesrac sie mozna z nodow jak to moj kompel kiedys powiedzial.... "bez bota to ku**a nie robota"

@EDIT

Sry za offtopa ale co poradzisz :D

Opublikowano

http:// rapidlibrary. com/download_file_i.php?qq=sbot%20crack&file=5648546&desc=Crack+.rar

Może ktoś się zabawi ? :)

Edit: NIE DZIALA!

1415qmo.jpg
Opublikowano

Weźcie już tu spamu nie róbcie, wyjdzie crack ktoś napisze w nowym topicu.

proponuje Closed!!

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Server: ÍőµŔáۡĺ

Nick: MyL0

Level: 101

Build: Bicheon / Light /Cold / Pure INT

Guild: TheKillers * EliTe

Farming is finished 1.860.000

Opublikowano

Nestel tak używam full oryginalnego oprogramowania jestem z zawodu informatykiem a ta cal twoja grupa "ProjectHax Developers" to wiesz schowaj się zina bo pojacia nie masz o niczym -.-"" wiesz jestem w Devil Team jak wiesz co to jest :D

wgl. lepiej się schowaj bo aby idiotę z siebie robisz ... po prostu "rzal & bul".

Opublikowano
Nestel tak używam full oryginalnego oprogramowania jestem z zawodu informatykiem a ta cal twoja grupa "ProjectHax Developers" to wiesz schowaj się zina bo pojacia nie masz o niczym -.-"" wiesz jestem w Devil Team jak wiesz co to jest :D

wgl. lepiej się schowaj bo aby idiotę z siebie robisz ... po prostu "rzal & bul".

A ja świętym mikołajem te słowa "rzal & bul" powinny być skierowane do ciebie.

Temat najlepiej zamknąć

83416dfa001f9912.jpg
Opublikowano

@zelterek powiem ci żę prawdziwy informatyk nigdy by nie napisał "rzal" prze "rz" no to jest poprostu żal ^^ po drugie informatyk ni mówił by że jest informatykiem a wy sie schowajcie >.> to już każdy wie że nie jesteś nim ^^ a to wymyślanie że jesteś w jakimś devil teamie to se możesz wsadzić sam wiesz gdzie >.<

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

crack juz jest ;)

ale coś nie moge go zrobic bo trzeba zrobic loopbacka :P

EDIT:Wszystko ładne pięknie dziala , jest z tym troche roboty ale nie jest tak trudno ;P

jak przyjde ze szkoły to zrobie poradnik co i jak bo teraz musze juz wychodzic do sql ... bede ok.14 see u leter :D

www.imagehost.org/0716/123_1.jpg

Opublikowano

Hehe, 3 minuty roboty jak robi się to pierwszy raz :)

Ja tylko mogę Cię poprosić abyś nie zamieszczał szczegółowej instrukcji na forum. Ludzie tu są przyzwyczajeni, że wszystko podstawia im się pod nos, a mogliby chociaż raz samemu poszukać rozwiązania w google.

Opublikowano

jak byś był chodź traszkę inteligentniejszy to byś był ogarnięty dzieciaku patrz na cudzysłów widać w szkole podstawowej już o tym nie mówią, może i jesteś "świętym mikołajem" ale dyplom informatyka posiadam bądź co bądź "wiem" jak zrobic craka w znaczenie wiem na czym polega zrobienie craka do sbota tak samo jak zrobienie craka do capachty

może mi wierzyć lub nie twój problem ale jak ktoś pisze ze zna shive a parę tematów w stecz pisze takie bzdury o sbocie to normalnie tan wasz "rzal & bul" of.c to ironia dla niektórych dzieci ....

ps. cesze się ze nie uczę w szkole i nie będę bo bym się załamał z waszą IQ ^^

Opublikowano

@up

Znam WeeMan'a, buraku. Czytania ze zrozumieniem i ortografii w Twoim gimnazjum nie uczą?

Nie wiem czy zauważyłeś, ale wszyscy dookoła się z Ciebie śmieją.

@topic

Crack jest lecz do wersji 1.22. Wszystko na PH.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...