Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack

Czarny94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy będzie crack jeszcze do sbota? Bo przeczytałem, że zwiększono zabezpieczenia... btw.

Do tych co mają oryginalnego:

Widzę, że dodano opcję Autologin, czy to jest opcja w bocie, czy opcja do autologinu, który trzeba kupić?

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Witam, czy będzie crack jeszcze do sbota? Bo przeczytałem, że zwiększono zabezpieczenia... btw.

Do tych co mają oryginalnego:

Widzę, że dodano opcję Autologin, czy to jest opcja w bocie, czy opcja do autologinu, który trzeba kupić?

Wszystko zależy od od weemana lub innych crackerów czy potrafią je złamać , ogólnie to wszystko da się obejść.

83416dfa001f9912.jpg
Opublikowano

Nie, nie trzeba kupować opcji autologinu .

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

1. Sbot dodal opcje autologinu, jest to narazie preview wiec posiada tylko opcje wpisywania kodu, potem bedzie wpisywal passy, relogowal itp... Moje spostrzezenia, narazie czesto sie myli , kody wpisuje szybko bardzo ;] Ale sam Shiva powiedzial ze maszyna dekodujaca jeszcze nie jest dopracowana

2. Co do Crackow to Shiva dodal nowe zabezpieczenia, sbot bedzie pracowal odrobine wolniej, ale dzieki temu bedzie mniejsza szansa na crackowanie, a takze zmiany w cliencie Sbota. Mam nadzieje ze to koniec crackow do Sbota.. Jezeli wyjdzie crack z autologinem to bedzie koniec dla servera..

//Ciach

Opublikowano

Ja juz czekam i czekam na tego cracka jak mytslicie bedzie do 19 ? albo chociaz jutro ?

Opublikowano

@Fearless

on ma opcje relog ale musisz to ustawić w pliku botcfg.ini :P bo ja się pobawiłem i mi się wbija wybiera postać i boci :D a pasy to on "zapamiętuje" z tego co zrozumiałem

Sig.png

Opublikowano

To się okaże . Moim zdaniem wątpię żeby do 19 był . Pewnie jutro :) Poza tym wybór przecież jest :D Crack do tbota, agbot, sroking :D Chyba, że goldfarmy stawiasz :P

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

Zapewne będzie.. dlaczego mogło by nie być.. ;p nie każdego zresztą stac na bota.. wiec nie sprawiedliwe to jest bo powiedzmy 11latek nie kupie sobie sbota albo coś w tym stylu.. Może będzie.. ale serwery bedą wtedy naprawde zapchane..

1415qmo.jpg
Opublikowano

@lewos

musial bym byc po***** zeby samemu server zapychac :]

ag bot wolno bije sroking tez

a crack do tbota jest ??

Opublikowano

Szybciej niż agbot ;) Podobnie jak isrobot . Może troszeczkę wolniej .

@DOWN: Tak ale to jest crack . Poza tym crack podobno ma dużo crashy u niektórych userów .

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

Dobra.

To nie jest temt o Tbocie tylko o Cracku do Sbota.. :P

Jak by ktoś wiedział coś na temat Cracka to mam nadzieję ze podzieli się informacjami z innymi ^^

1415qmo.jpg
Opublikowano

rosie niech lepiej opowie co pozmienial w configu do bota

wgl mam nadziej ze zadne juz cracki do sbota nie wyjda a jak wyjda to posypie sie hacki jak tylko -.-""

Opublikowano
rosie niech lepiej opowie co pozmienial w configu do bota

wgl mam nadziej ze zadne juz cracki do sbota nie wyjda a jak wyjda to posypie sie hacki jak tylko -.-""

Takie teksty to moglibyscie mowic jakby Shiva otworzyl w koncu kupowanie bota. Niestety nie chce tego zrobic, wiec jakie inne wyjscie maja ludzie poza crackiem?

Opublikowano

@zelterek no to że takie rozpieszczone dziecko przez los jak ty poprosi tatusia o kaske na sbocika i wszystko ładnie pięknie jest... a j niektórzy wolą za darmo se pobotować ? i za tą kase co by wydali na sbota w kinie z dziewczyną siedzieć ^^ a ty źle nam życzysz... <_<

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

bota mam za ciezko zarobione pieniadze nie od tatusia jak chce to moge isc ze swoja kobieta do sheratonu jak wiecie co to jest :P pozatym tak nie powiem tego do shivy bo on to wie wiec nie ma sensu bd crak to bd chcesz bocic za free to boc mam nadziej iz nie wyjdzie :D a jak tak to bd te hacki to sie ludzi enaucza kupowac i placic za bledy ^.^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...