Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack

Czarny94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
@zelterek no to że takie rozpieszczone dziecko przez los jak ty poprosi tatusia o kaske na sbocika i wszystko ładnie pięknie jest... a j niektórzy wolą za darmo se pobotować ? i za tą kase co by wydali na sbota w kinie z dziewczyną siedzieć ^^ a ty źle nam życzysz... <_<

To dla ciebie jest dobre, a co powie tworca bota, ktoy placi gruby hajs za server, traci zdrowie zeby zrobic program na ktorym chce zarobic, a nie zeby go crackowali, i uzywali za free.. a jak chcesz za darmo pobotowac to se boc na agbocie.. Ludzi tylko czekacie na cracki, postawcie sie na miejscu Shivy ktory robi tego sbota- musi powstrzymac tego cracka aby potem sie nie rozprzestrzenil i nie ukradl clientow tak jak Softmod

//Ciach

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no dobra ale odrazu nie musisz nam rzyczyć hacków banów i wgl

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

@up dokladnie Cie popieram ja place z sbot i co z tego mam dziecaki co chca sobie bobocic bo kasy nie maja leca za free a ja mam placic czy to jest sprawiedliwe nie wiec zycze wsztkim co crakuja boty bana i hacka :D

@edit no jak kupir jak ja to ci bd zyczyl 100 ff w 5 miesiecy :D

Opublikowano

Sprawiedliwe ?

A czy to jest sprawiedliwe ze wogole są Boty !? ;/ Bez sensu to ujmujesz.. wez pod uwage że nie kazdego na to stać.. to co Maja recznie nabijać a Inni bogacze cwaniaki Sie szczycą bo maja kase ? Wielki Mi cos.. Może niektórzy wola kupić coś innego..

"Jestem Kims.. bo Mam kase.." Szczerze? Żal takich ludzi którzy się szczyca.. Nie jestem po niczyjej stronie..

Wolałbym zeby było jak dawniej bez botów PT i jazda..

Pozdro.

1415qmo.jpg
Opublikowano

@lolek160

sam mowiles ze na temacie t bota jest link patrzylem a tam niema jak jestes taki dobry to mi podaj ten link

@EDIT

a pozatym wole sciagnac z Mpcforum niz z googli razem z keylogerami :]

Opublikowano
Sprawiedliwe ?

A czy to jest sprawiedliwe ze wogole są Boty !? ;/ Bez sensu to ujmujesz.. wez pod uwage że nie kazdego na to stać.. to co Maja recznie nabijać a Inni bogacze cwaniaki Sie szczycą bo maja kase ? Wielki Mi cos.. Może niektórzy wola kupić coś innego..

"Jestem Kims.. bo Mam kase.." Szczerze? Żal takich ludzi którzy się szczyca.. Nie jestem po niczyjej stronie..

Pozdro.

Jak cie nie stać na sbota to zacznij używać agbota bo nie bez powodu te bot jest płatny...

Cieszcie sie ze wogule mogliście sie pobawić sbotem.

76561198001815076.png
Opublikowano

piszecie tutaj o sprawiedliwosci crackow ... ale przeciez cracki juz powstaly niesprawiedliwe ... przeciez co z crackami do gier, programow ... ich twory tez chca zarobic a crack im na to nie pozwala ...

Opublikowano
Sprawiedliwe ?

Pozdro.

owszem tak powinno byc

Opublikowano

jak ktos chce boci sbotem to niech placi jak nie ma kasy niech nie boci proste nie a jak che to niech zuywa agbota tak? chyba logiczne ze jak cie stac na neta to cie stac na bota wiec nic nie mowcie mi tu ze sie wywyższam bo stwierdzam fakty chyba jest to porste i logiczne

Opublikowano

Moze i masz troche racji a moze i nie.. :P Ja tam sie nie martwie... najwyzej serwery silka beda padac po kolei od przesilenia ^^

1415qmo.jpg
Opublikowano

@Up, up, up, up, up, up itd.

same oftopy , a nie rozmowa na temat, niech modki usuną ich wpisy, bo nie można się połapać co z crackiem, btw. sbot nie jest aż tak drogi, że wy gadacie , ze kogoś nie stać, nie wydasz kilka razy w na batonika i masz, ale szkoda, ze zamknięty reg.

Opublikowano

Działa ;] Samo wpisuje kod. Jeszcze tylko Brakuje wpisywania Loginu i Hasła ^^

Edit:

No i bedzie Crack... Weeman podobno nie chce odpuścić tego... Scrakuje Sbota bo ktoś go nieźle musiał zdenerwowac i mu dogadać ze aż tak wziął sie za robote.. ;]

tampaylas. << podobno na tym forum to zostało wyczytane. nie znam języka wiec Powtarzam tylko to co słyszałem. Więc prosze sie az tak mocno nie sugerować tym co mowię.. Plotki mogą być różne..

Jak dowiem się więcej to napewno odpowiem w Tym temacie..

NIE MA ZA CO. :)

1415qmo.jpg
Opublikowano

Jezu nareszcie ktos mowi do rzeczy...

Juz tylko czekac :]

Dzieki bako za informacje

Opublikowano

No i niby wyszedł Crack.... !!

Do Wersji 1.23a Tylko nie mozna go jeszcze ściągnac... nigdzie go nie ma wrzuconego sa tylko info ze wyszedł.. i nic wiecej...

1415qmo.jpg
Opublikowano
Herman, to bylo do przewidzenia, ze bot zostanie scrackowany... To tylko kwestia czasu;)

Wiem ale ja juz od 14 popoludniu siedze pod dh na pvp i sie nudze ^^ wiec teraz bedzie mozna isc na exp :]

Opublikowano

Teraz tylko zostaje czekac az gdzies bedzie można go sciągnac.. i obadac czy nie ma jakis Wirów czy BD .. ;]

1415qmo.jpg
Opublikowano

Jesli jest jakis crack to na pewno nie produkcji weemana.

Weeman o 13.00 naszego czasu wyszedl do szkoly i na razie nie wrocil.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...