Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję/Zostanę Administratorem, Moderatorem, Budowniczym Serwera

wnS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moderator

[b]1.Nick:Spikepa

2.Wiek:15

3.Doświadczenie:Gram już bardzo długo w minecrafta i znam dużo komend pluginów oraz ciekawe pomysły na budowle chciałbym jeszcze dodać że miałem już swój serwer

4.Staż w minecraft:2 i pół roku

5.Kontakt:[email protected]

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, Poszukuje kogos kto chcialby zalozyc ze mna serwer. 40 slotowy na mineserv.eu. Oczywiscie nie moge wszystkiego zaplacic, wiec bedziecie musieli jakos wspomoc. Poszukuje osob ktorzy maja min. 15 lat. Sam mam 15. Mikro wymagane, TS3. Oczywiscie musisz ogarniac rozne pluginy. Umiec ladnie budowac. itd. Zainteresowany? Pisz na GG: 9462911

1368221913u387138.png

Opublikowano

Zostanę Administratorem / Moderatorem

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1. Nick w grze: Kondjo

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2. Wiek: 17 Lat

3. Doświadczenie: Doświadczenie z gra Minecraft mam bardzo duże... znam pluginy, umiem napisać permissions, umiem konfigurować też inne pluginy, umiem tworzyć Igrzyska Śmierci a Także tworzyć ładne budowle inne. Dasz mi jakieś zadanie wykonam je w 100%.

4. Staż w Minecrafta: od Wersji Beta 1.6 (ponad rok)

5. Posiadasz Orginalnego minecrafta: Tak.

6. Dlaczego ty: Dlaczego ja? Bo lubie grać na serwerach minecraft gdzie są Igrzyska Śmierci i tym podobne, lubie grać gdzie jest dużo ludzi, a szczególnie na serwerach dedykowanych, gdzie jest miła administracja, miło się czas spędza i wgl jest fajnie. Lubie bardzo pomagać w kłopotach, jestem wyrozumiały i nie używam wulgaryzmów, w dwóch słowach jestem Ogarnięty.

7. Kontakt: Skype: Kondjopl lub na PW (Posiadam Mikrofon)

Zbieram Like ^^

Opublikowano

czesc

chcialbym zostac adminem na serweze minecraft. mam 19 lat. nie znam rzadnych komend ale moge robic eventy np. rozdawanie diaxuw ze np. stane gdzies wysoko i bende zucal diaksami. moge terz sie bawic z graczami np nirzczyc im domki a potem ja obdudubuwywac. moge terz zbudowac taki spawn np. caly z diaxuw bo to fajnie wyglondaa. mam nadzieje ze zostane adminem bo bardzo dobże znam sie na komendach i mam durzo lat.

gz za orto ;] ty masz 19 lat. Chyba z 7 .

Opublikowano

Witam, dzisiaj poszukuje architektów na mój powstający serwer RPG/Średniowiecze.

Wymagania:

-ŁADNE BUDOWLE W STYLU ŚREDNIOWIECZNYM-

-KOMUNIKATOR GŁOSOWY :TS3,SKYPE-

NAGRODY:

-KILKUMIESIĘCZNA RANGA V.I.P-

-SPECJALNY NAPIS ZA NICKIEM-

-NAGRODA W POSTACI ITEMKÓW-

Podania:

-NICK-

-WIEK-

-STAŻ W MINECRAFCIE-

-ILOŚĆ WOLNEGO CZASU-

-PARĘ ZDAŃ O SOBIE-

-ZDJĘCIA TWOICH BUDOWLI-

Podania prosze wysyłac na pm lub w temacie.

Opublikowano

Szukamy osoby chętnej by prowadzić serwer sponsorowany maksmalnie 50 slotów. Maszyna kimsufi 24g.

Wymagamy:

- Umiejetność pracy w grupie

- Administracje serwerem

- Ogarniecie w kazdej sytuacji

- Rozmowe na TS3

- Dostosowanie sie do wymagań Administracji sieci.

- Wiek minimum 16 lat.

Oferujemy:

- Serwer 50 slotów

- Otwartą na propozycje Administrację

- Pomoc przy serwerze

- Forum

- TS3

- Automatyczny Sklep

GG: 39429928

Opublikowano

Poszukuję osoby, która napisze kilka skryptów i pluginów dla serwera z potencjałem. Od razu mówię, że nie będzie to byle jaki serwer 10 slotowy, ale porządny, dopracowany, z ciekawą fabułą RPG. Nie chcę się zbytnio rozpisywać, ponieważ żydzi są wszędzi, ale mogę zapewnić nagrodę w postaci wysokiej rangi na serwerze, lub zapłatę za pracę. ( pisanie tych skryptów i pluginów ).

Jeśli jesteś zainteresowany, napisz do mnie na skype ( nalo97 - tak jestem rocznik 97 ). Wszystko dokładnie opiszę, co masz zrobić, i ustalimy nagrodę. Oczywiście dodatkowo oczekuję aktualizacji pluginów wraz z nowymi wersjami, oraz udostępnienia source, ale tylko w przypadku rezygnacji z dlaszych aktualizacji plugina

-------------------------------------------

Poszu kuję osoby, która potrafi zamienić pusty, wygenerowany generator obszar w piękną krainę. Nie wchodzą w grę żadne VoxelSnipery czy WorldPaintery, ponieważ wrzucam na mapkę główną wyspy latające, które są brzydkie, i trzeba ja zamienić w coś pięknego.

Dlatego też taka osoba powinna posiadać wyobraźnie, oraz talent. Miło by było, gdyby taka osoba również potrafiła budować budowle, najlepiej średniwieczne.

Kontakt ze mną skype: nalo97

Zanim jednak napiszesz do mnie, odpowiedz mi w PW na te pytania.

Opublikowano

Poszukuje Budowniczego na server dedykowany. Nagroda Mod/Admin

Kontakt:

-gg: 40266805

Poszukuje Budowniczego na server dedykowany. Nagroda Mod/Admin

Kontakt:

-gg: 40266805

Opublikowano

czesc

chcialbym zostac adminem na serweze minecraft. mam 19 lat. nie znam rzadnych komend ale moge robic eventy np. rozdawanie diaxuw ze np. stane gdzies wysoko i bende zucal diaksami. moge terz sie bawic z graczami np nirzczyc im domki a potem ja obdudubuwywac. moge terz zbudowac taki spawn np. caly z diaxuw bo to fajnie wyglondaa. mam nadzieje ze zostane adminem bo bardzo dobże znam sie na komendach i mam durzo lat.

Opublikowano

Szukamy osoby chętnej by prowadzić serwer sponsorowany maksmalnie 50 slotów. Maszyna kimsufi 24g.

Wymagamy:

- Umiejetność pracy w grupie

- Administracje serwerem

- Ogarniecie w kazdej sytuacji

- Rozmowe na TS3

- Dostosowanie sie do wymagań Administracji sieci.

- Wiek minimum 16 lat.

Oferujemy:

- Serwer 50 slotów

- Otwartą na propozycje Administrację

- Pomoc przy serwerze

- Forum

- TS3

- Automatyczny Sklep

GG: 39429928

kucyksygna.png

Lubisz to?

Opublikowano

Zostane Admnistratorem Serwera

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nick: SnAkeR

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Znajomosc Komend: 8/10

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Doświadczenie: Spore w tej dziedzinie,wiele razy byłem aministratorem na serwerach.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Teraz troche o mnie. Nazywam się Wojtek, moimi zainteresowaniami są: Piłka nożna/siatkówka,Żużel.

Chce zostan admnistratorem poniewaz widze co sie dzieje na serwerach gdy nie ma nikogo z Teamu.

Zaczyna sie latanie,lecenie na x-rayu.

A czego najbardziej nie lubie to klonowania itemów, co jest teraz bardzo popularne na naszych Polskich serwerach.

Nie rozdaje itemów graczom ani nawet kolegom jesli sprowadze ich na serwer, jestem uczciwy pod tym względem.

Jeśli to przeczytales i jesteś zainteresowany kontaktem ze mną pisz !

PW

GG: 34928332

! CZĘSTO JESTEM DOSTEPNY WIEC NIE MA PROBLEMÓW Z KONTAKTEM ZE MNĄ !

Opublikowano

Zostanę Administratorem / Moderatorem

1. Nick w grze: Kondjo

2. Wiek: 17 Lat

3. Doświadczenie: Doświadczenie z gra Minecraft mam bardzo duże... znam pluginy, umiem napisać permissions, umiem konfigurować też inne pluginy, umiem tworzyć Igrzyska Śmierci a Także tworzyć ładne budowle inne. Dasz mi jakieś zadanie wykonam je w 100%.

4. Staż w Minecrafta: od Wersji Beta 1.6 (ponad rok)

5. Posiadasz Orginalnego minecrafta: Tak.

6. Dlaczego ty: Dlaczego ja? Bo lubie grać na serwerach minecraft gdzie są Igrzyska Śmierci i tym podobne, lubie grać gdzie jest dużo ludzi, a szczególnie na serwerach dedykowanych, gdzie jest miła administracja, miło się czas spędza i wgl jest fajnie. Lubie bardzo pomagać w kłopotach, jestem wyrozumiały i nie używam wulgaryzmów, w dwóch słowach jestem Ogarnięty.

7. Kontakt: Skype: Kondjopl lub na PW (Posiadam Mikrofon)

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Witam z tej strony ziomusCZW , piszę tutaj gdyż mam problem , otóż tworzę serwer MC , samym serwerem od strony technicznej zajmuję się ja ( technik na portalu minecraft.pl ) , od WebMasterki jest kolega LuraosPL ( przykładowa stronka : www.minetechnic.pl , to nie jest reklama lecz tylko przykład strony wykonanej przez moja ekipe) a od map ... no właśnie nikt ... . Jeśli chcesz do nas dołączyć do "Ekipy Minetechnic" lub poprostu zarobić ( płacę za wykonanie map/mapy ) to zapraszam do kontaktu ze mną , proszę abyś podesłał jakieś fajne SS budowli które wykonałeś , wymagam jedynie umiejętności budowania , wiek nie gra roli ( dobrze by było jakbyś grał w metina). Więcej info:

-gg- 25739664

Pozdrawiam ziomusCZW

Opublikowano

1340527824-U369501.png

1.Nick: Highlander_PL

2.Wiek: 14

3.Doświadczenie: Duże , znam każdą komendę może nie wszystkie ale w minecraft'a gram od wersji alpha .

4.Staż w minecraft: Od wersji alpha

5.Kontakt: skype : michal.wrona36

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Zostane Admnistratorem Serwera

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nick: SnAkeR

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Znajomosc Komend: 8/10

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Doświadczenie: Spore w tej dziedzinie,wiele razy byłem aministratorem na serwerach.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Teraz troche o mnie. Nazywam się Wojtek, moimi zainteresowaniami są: Piłka nożna/siatkówka,Żużel.

Chce zostan admnistratorem poniewaz widze co sie dzieje na serwerach gdy nie ma nikogo z Teamu.

Zaczyna sie latanie,lecenie na x-rayu.

A czego najbardziej nie lubie to klonowania itemów, co jest teraz bardzo popularne na naszych Polskich serwerach.

Nie rozdaje itemów graczom ani nawet kolegom jesli sprowadze ich na serwer, jestem uczciwy pod tym względem.

Jeśli to przeczytales i jesteś zainteresowany kontaktem ze mną pisz !

PW

GG: 34928332

! CZĘSTO JESTEM DOSTEPNY WIEC NIE MA PROBLEMÓW Z KONTAKTEM ZE MNĄ !

Opublikowano

Zostane Budowniczym/Technikiem

Znam sie na:

-Robie paczki na servery : FB , RPG , SURV

-Ogarniam 99% komend

-Buduje bardzo ładne budowle.

Mam 14lat moje gg: 36928820

Opublikowano

Cześć !

Poszukuje właścicieli do servera minecraft !

Server będzie 30 slotowy i nie taki który padnie po 1mies do 15dni.

Przychody mam stałe więc kasy nie zabraknie.

Typ rozgrywki - RP / RP+SV / SurvivalGames / FreeStyle

Oferuję :

<-> 13 lat <->

<-> Stabilny server opłacany w całości przezemnie <->

<-> Miłą Atmoswerę <->

<-> Konfigurację wszystkich pluginów <->

<-> Mikrofon i Skype <->

<-> Dość dużo czasu <->

Wymagam :

>-< Znajomość Komend i Pluginów >-<

>-< Mikrofon, Skype, Mozliwość i chęć razmowy >-<

>-< Dość dużo wolnego czasu >-<

>-< Kreatywność >-<

>-< Poprawna polszczyzna, ortografia (czasami nawet mnie zdarzy się jakiś błąd) >-<

>-< Minimum 13 lat! >-<

Kontakt

-

kamil25421

Opublikowano

Zostanę administratorem/modernatorem/HeadAdminem servera minecraft

Działające mikro?: TAK

Doświadczenie w minecraft : Bardzo duże

Znajomość komend : 88% (mialem swoj server)

Znajomość pluginów: 90%

Premium?: Tak

Od jakiej wersji minecraft grasz ? : 1.8.1

Kontakt

Opublikowano

Zostane

budowniczym na serwerze

doświadczenie: budowałem juz na kilkunastu serwerach

staż z minecraftem: parwie 3 lata

na ilu serwerwach grałes: ok 200

czas jaki poświecasz w grze : od 6 do 10 godzin

premium: nie

Opublikowano

Jeżeli szukasz dobrej ekipy do administrowania serwerem to napisz !

Ekipa to 4 osoby w wieku 15/16 lat.

Posiadamy bardzo duże doświadczenie z serwerami MC i jeszcze większe z samą grą.

Nasz staż z serwerami to 1,5 roku a z grą około 2 lata, pamiętamy alfę.

Nasz zespół:

• Technik/Programista - 15 lat - (Dobra znajomość języka Java, API Bukkita, świetne obeznanie w serwerach)
  • Grafik/Budowniczy - 16 lat - (Bardzo dobre opanowany GIMP 2)
  • Budowniczy - 16 lat - (Piękne budowle np: 1 2 3)
  • Budowniczy/Administrator - 15 lat - (Biegła znajomość komend)

Wszyscy posiadają skypa i działające mikrofony.

Jeżeli jesteś zainteresowany pisz na [email protected]

lub skype: TheMechanos

Serwery 10/20/30 slotów nas nie interesują

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...