Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję/Zostanę Administratorem, Moderatorem, Budowniczym Serwera

wnS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostane moderatorem , ADMINEM

1.Nick:Junkzdie

2.Wiek:14

3.Doświadczenie: Posiadałem admina 2 razy

4.Staż w minecraft: rok

5.Kontakt: skype : oliverbrzoz

Umiejetności - budowanie (7/10) , komendy (8/10)

Dlaczego ja? Gdyż uważam ze jestem ogarnięty i posiadam dobre pomysły.Najchetniej zostałbym adminem serwera z frakcjami minimum 20 slotów.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1.Nick: DahakaHQ

2.Wiek: 14

3.Doświadczenie: Duże, non stop czytałem MinecraftWiki, bawiłem się pluginami

4.Staż w minecraft: ponad 2 lata z czego rok na non premium a później do dzisiaj na Premium

5.Kontakt: MPCForum PW

Opublikowano

Poszukuje administratorów, moderatorów, budowniczych i technicznego.

Wiek +14. Serwer już stoi. Kontakt skype: bombartyzed

POSTY - 50 100 200 300 400 500

Opublikowano

Poszukuje Technika Do Skonfigurowania i Spolszczenia Znaczy Klas Pluginu Heroes Na Szybko !

Minimum 15 Lat !

Co Oferuje:

-Daje Login I Hasło Do Hostingu Nawet!

- Własciciela Serwera !

-Dostęp Do FTP Po Zrobieniu Pluginu !

Wrazie Pytan Prosze Pisac Na GG: 44209183 !

Opublikowano

Zostane Modem/Adminem!

[b]1.Nick: Mateussz

2.Wiek: 12 lat (ale jestem ogarnięty w ortografii itd.)

3.Doświadczenie: Umiem zapewnic graczom wieczne atrakce...nie chodzi tu juz o eventy ale m,in. Pokazy Fajerwerek, kolejka gorska. Gralem juz na 6 serwerach na ktorych bylem adminem/modem. na kazdym mnie chwalono za ladne budowle i niezapomniane atrakcje. Komendy rozumiem bardzo dobrze w 95% Ale niebardzo w Pluginach.

4.Staż w minecraft: Z Minecraftem jestem juz ok. 3 lat Ale Na MultiPlayer ok. 2 lata. (mialem 3 serwery)

5.Kontakt: Skype : martyslaw2000 Lub PW (Niemam gg ani TS) Mam Mikro!

Licze na szybką odpowiedź

Masz jakies pyatnia? Napisz. (Mam Premium)

Opublikowano

Zostane Budowniczym/Technikiem | Tworze tylko i wyłącznie obiekty sportowe do minecrafta: Stadiony Piłkarskie, Hale Sportowe i inne typu takie budowle. Oczywiście na dużą skalę.

1.Nick: maxi94

2.Wiek: 18

3.Doświadczenie: Dość duże

4.Staż w minecraft: od 1.6

5.Kontakt: GG 7843787

nfsw_MAXXSONY.png
Opublikowano

Zostanę Architektem

Posiadam duże umiejętności w budowaniu o czym świadczy fakt , iż zająłem 8 miejsce w konkursie worth1000

http://mcrft.worth1000.com/entries/666362/fortress

Udostępniam też poniżej mój profil na PM z moimi budowlami.

http://www.planetminecraft.com/member/mcmagnus/

W MC gram od wersji beta 1.3

Posiadam Premium - nick MrMagnus95

Oczekuję jedynie poważnych ofert od serwerów minimum 40 slot !

Kontakt Poprzez forum lub GG 37996038

Pisz zawsze , często jestem na niewidocznym .

Nadal aktualne

s4ElBud.png
Opublikowano

Zostanę budowniczym. ( Lub Moderatorem, Adminem )

Coś o mnie:

- Potrafię w miarę ładnie budować.

- 16 lat.

- Premium

- Nie robię błędów ortograficznych.

- Potrafię zachować kulture osobistą.

- Poczucie humoru

- Ogarniam Komendy

Wymagam:

- Serwer DEDYKOWANY min. 20 slotów ( I nie że jak zbudujesz to kupię, ma być już )

- Ogarniętego admina z którym będę mógł się dogadać

- Serwer może być Non - Premium , Premium

- Ranga " Budowniczy" oraz dostęp do World edita

Kontakt:

Ew. Pw na forum.

76561198004076728.png
Opublikowano

Witam, poszukuję ludzi którzy pomogą w budowie mapki serwera, dedyk kupuje za równy tydzień, lecz pierw trzeba zrobić mapkę..

Podanie na PW Lub Skype(misiekvir)

1. Wiek:

2. Obycie z komendami:

3. Dlaczego ty:

4. Staż z minecraftem:

5. Staż z serwerami:

6. Czy byłeś już administratorem jakiegoś serwera:

7. Na ilu serwerach grałeś:

Opublikowano

Poszukuje 2 Budowniczych Na Serwer !

Do Zrobienia spawna na serwer !

Minimum 15 lat!

I Zdolnośći Budowlane !

Prosze O Kontakt GG!

9462911!

1368221913u387138.png

Opublikowano

Zostanę Architektem

Posiadam duże umiejętności w budowaniu o czym świadczy fakt , iż zająłem 8 miejsce w konkursie worth1000

http://mcrft.worth1000.com/entries/666362/fortress

Udostępniam też poniżej mój profil na PM z moimi budowlami.

http://www.planetminecraft.com/member/mcmagnus/

W MC gram od wersji beta 1.3

Posiadam Premium - nick MrMagnus95

Oczekuję jedynie poważnych ofert od serwerów minimum 40 slot !

Kontakt Poprzez forum lub GG 37996038

Pisz zawsze , często jestem na niewidocznym .

Nadal aktualne

s4ElBud.png
Opublikowano

Poszukuje Kidmodów którzy umieją ładnie budować w stylu medieval

Oferuje posade kid moda na serwerze RPG 100 slotow

min. 14 lat, najlepiej ts3 i mikro. bez screenów budowli nie rozpatruje podania

GG:11772943

Opublikowano

Zostanę Administratorem, Moderatorem Serwera lub technikiem

Imię: Rafał

Nick: outi

Ortografia: 9,5/10

Doświadczenie: Wystarczająco dobre, ponad dobry rok gry w minecraft multiplayer.

Kontakt: Gadu: 11440056

Dlaczego ja ?

Jestem uczciwą osobą.Nie mam zamiaru nic nikomu dawać , przez to gra staję się bez sensu ( można sprawdzić logi czy ktoś otrzymał ode mnie przedmiot ). Jestem w stanie reklamować serwer ile tylko się da. Oferuj pomoc każdemu.

Jestem dość często na komputerze , minecrafcie. ( ok. 3-4 godzin , w weekendy częściej ). Dzięki mojemu długiemu doświadczeniu na serwerach Multiplayer opanowałem komendy dla Admina i Moda

z komendami typu "cuboid" 100%.Mogę zrobić pliki na serwer i pomóc w pluginach.Jestem opanowanym,cierpliwym graczem z poczuciem humoru.Umiem dostosować się do otoczenia i dogaduję się z graczami. Co do technika mogę wykonać paczkę np: na serwer Hunger Games lub serwer z modami itp.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Szukam mappera, technika !

Witam, szukam kogoś kto zrobiłby mapę pod serwer FB+ Survival oraz technika który zrobiłby pliki.

Co oferuję ? Serwer 101 slotowy FB+Survival... ogarniętą administrację oraz rangi na serwerze i specjalne przywileje.

Kontakt:

GG 10571561

E-mail: [email protected]

Tylko poważne oferty !

Nie ma to jak wstawić komiks do "Pogaduszki"...

Opublikowano

Witam,

szukam redaktorów na mój nowy portal o tematyce minecraft. Portal ma być centrum polskiego minecrafta, znajdziecie tam aktualności, modyfikacje, texturepacki, ciekawe mapy oraz multimedia (filmy video, grafiki, muzykę, animacje...). Strona posiada domene .pl , ale dopiero się rozwija i szukamy ludzi którzy mogliby pisać posty o nowościach czy ciekawych modach. Serwis będzie jednocześnie posiadał własną sieć serwerów na których nasi redaktorzy będą mieli odpowiednio wysokie rangi. Mamy już 3 serwery ponad 100 slotowe i ciągle pracujemy nad nowymi.. Jeśli czujesz, że jesteś w stanie pisać posty dla innych użytkowników napisz go mnie na GG: 31130926 lub na maila[email protected]

Opublikowano

Witam,

szukam redaktorów na mój nowy portal o tematyce minecraft. Portal ma być centrum polskiego minecrafta, znajdziecie tam aktualności, modyfikacje, texturepacki, ciekawe mapy oraz multimedia (filmy video, grafiki, muzykę, animacje...). Strona posiada domene .pl , ale dopiero się rozwija i szukamy ludzi którzy mogliby pisać posty o nowościach czy ciekawych modach. Serwis będzie jednocześnie posiadał własną sieć serwerów na których nasi redaktorzy będą mieli odpowiednio wysokie rangi. Mamy już 3 serwery ponad 100 slotowe i ciągle pracujemy nad nowymi.. Jeśli czujesz, że jesteś w stanie pisać posty dla innych użytkowników napisz go mnie na GG: 31130926 lub na maila[email protected]

Szukam redaktorów na mój nowy portal o tematyce minecraft. Portal ma być centrum polskiego minecrafta, znajdziecie tam aktualności, modyfikacje, texturepacki, ciekawe mapy oraz multimedia (filmy video, grafiki, muzykę, animacje...). Strona posiada domene .pl , ale dopiero się rozwija i szukamy ludzi którzy mogliby pisać posty o nowościach czy ciekawych modach. Serwis będzie jednocześnie posiadał własną sieć serwerów na których nasi redaktorzy będą mieli odpowiednio wysokie rangi. Mamy już 3 serwery ponad 100 slotowe i ciągle pracujemy nad nowymi.. Jeśli czujesz, że jesteś w stanie pisać posty dla innych użytkowników napisz go mnie na GG: 31130926 lub na maila[email protected]

Opublikowano

1.Nick: aspaler

3.Doświadczenie: Spore. Gram już długo i umiem dawać cuby, znam komendy we, wg itp.

4.Staż w minecraft: Od wersji beta 1.6.6

5.Kontakt: gg : 44186693

1.Nick: aspaler

3.Doświadczenie: Spore. Gram już długo i umiem dawać cuby, znam komendy we, wg itp.

4.Staż w minecraft: Od wersji beta 1.6.6

5.Kontakt: gg : 44186693

Opublikowano

Szukam budowniczego który jest dość doświadczony na budowie spawnera, ponieważ takowy chcemy uzyskać, proszę pisać na gg: 31498706 z tym wzorem:

1.Nick:

2.Wiek:

3.Doświadczenie:

4.Staż w minecraft:

5.Przykładowe budowle:

6.Znajomość komend:

7.Na ilu serwerach byłeś budowniczym:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...