-Shogun- Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 iCraft http://www.youtube.com/watch?v=HvEYakpOj_U&feature=player_embedded Witam, połączyliśmy siły z pewnym użytkownikiem i wspólnie będziemy tworzyć projekt serwera iCraft. Serwer będzie od teraz postawiony na innym dedyku niż dotychczasowym, a o to jego parametry: Pamięć Ram: 48GB DDR3 ECC Procesor: Intel Bi Xeon X5690 2x 6x 2x 3.46+GHz Łącze: 10GB/s Architektura: 64Bit Na serwerze będzie miła atmosfera, zgrany i ogarnięty team, oraz mnóstwo zabawy.Aktualnie trwają prace nad pluginami. Na serwerze będzie system klasyfikacji postaci, oraz różne prace. Pluginy: CraftBook CommandBook Citizens AutoSave AutoMessage AuthMe AdminChat xLevel WorldGuard WorldEdit Warpz0r uQuest Stats SimpleSave RegionMarket Permissions MobArena MagicCarpet LWC LightVote jobs iConomy iConomyChestShop HeroChat godPowers FalseBook Essentials EssentialsSpawn Elevators EInvisible CraftBook Mapa zostanie ta sama co na wcześniejszym serwerze iCRAFT, lecz zostaną skasowane domy. W najbliższym czasie dojdą inne serwery! Przewidywany start serwera: Godzina 18:00 czasu polskiego. Zapraszamy! p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i Odnośnik do komentarza
Leśny Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zapraszamy, bo serwer będzie jak sami widzicie 2x lepszy niż dotychczas Jak skonfigurować połączenie FTP? Odnośnik do komentarza
Marselo Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Miło, że server znów będzie ON. Czekam... Odnośnik do komentarza
Hubi3 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Serwer będzie RP/RPG. Dojdzie jutro lub trochę później serwer Freebuild oraz Survival. Nasze strony to także www.strzelaj.com oraz www.imetin.pl Odnośnik do komentarza
Gość Maxikk Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zapraszamy Odnośnik do komentarza
hackerX Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 No czekam. Mam nadzieje, że wszystko będzie ładnie działało. Odnośnik do komentarza
VoReK Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ja też zapraszam:D Odnośnik do komentarza
DubleRs Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ja także zapraszam :> Odnośnik do komentarza
Geosus Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Cały Ser iCraft Zaprasza Odnośnik do komentarza
Perzot1818(PL) Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 I Perzot też xF Hubi a co z naszymi stanowiskami ? Odnośnik do komentarza
SzymekZGP Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zapraszam i polecam ogar serwer będzie. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
VxL Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zapowiada się ciekawie szkody tylko że będzie trzeba robić wszystko od nowa Odnośnik do komentarza
D4kai Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Jaka wersja ? HIGH I SAID HIGH HIGH VOLTAGE ROCK'N'ROLL Odnośnik do komentarza
Hubi3 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 1.6.6(Najnowsza) Odnośnik do komentarza
VoReK Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 hubi czemu ts nie dziala Odnośnik do komentarza
Perzot1818(PL) Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 I Forum też nie. Ale to pewnie dlatego że przechodzimy na potężnego Dedyka :P Odnośnik do komentarza
VoReK Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 a siedzicie teraz na jakiś ts? Odnośnik do komentarza
-Shogun- Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Na skype omawiamy sprawy serwera. p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i Odnośnik do komentarza
VoReK Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 to dawajcie na ts ip:188.165.154.163:3330 to jest ip strony strzelaj.com Odnośnik do komentarza
Skarpetek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ile slotow serwer ? Czyby to ten sam serw co miał 800 slotów i padł po 1 dniu ? Odnośnik do komentarza
VoReK Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 to nie ten co padł po 1 dniu ten tez ma 800 slotów Odnośnik do komentarza
Perzot1818(PL) Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Nie znaczy tak ale odpoczątku : 2 serwery ICraft i ECraft się połączyły ECraft dał maszyną a ICraft dał Team Odnośnik do komentarza
PedoÐres Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Pfuuu!!!! oplułem monitor jak to zobaczyłem... Shogun to 10 latek, w grze gra jako "gucio" na piracie, na mpc serwie denerwował każdego, na world of blocks również, prawie na każdym was powkurwia, spamuje swoimi dziecinnymi tekstami, w ogóle nie gra, nic nie robi, tylko chce zrobić show na chacie. Nie czytałem co tam napisał i szczerze gówno mnie to interesuje. Serwer będzie niewypałem. Nie wierzycie? to się przekonacie. @Down z nim ? czy z tobą? nie mamy o czym gadać. Jesli gucio nie jest w teamie to dobrze. Życzę powodzenia tylko zbanujcie go bo graczy stracicie . @2xDown Kto tu offtopuje? Wyraziłem tylko swoją opinię na temat tego przyszłego serwera. @3xDown Może masz 14 lat ciałem, ale mentalnie jesteś na poziomie 10 lat. Przeczytałem co jest w temacie. Nic ciekawego, podałeś parametry i nic więcej. Prawdopodobnie kolejna klapa "która uciągnie 500 osób" buahahaha bo padnę. Szkoda że jeszcze Oskara w teamie nie macie Czepiam się ciebie, bo chyba jako jedyny spotykam cię na każdym serwie, kiedy ty spamujesz, a ja próbuję drewno narąbać, cały czas ten spam mnie rozprasza. Chcesz to raportuj, ja regulaminu nie złamałem. Bądź konfidentem i zraportuj, śmiało. Brzydzę się kabli. Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony Odnośnik do komentarza
nano' Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Pozdrowienia dla PedoDres'a! Gucio nie jest w Team więc zamknij jadaczkę albo chodź na Skype to zobaczymy kto jest dzieckiem! Odnośnik do komentarza
Hubi3 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 To się przekonamy teraz spier***aj i nie offtopuj, serwer będzie miał narazie 500 slotów Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.