Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][Zapowiedź] iCraft

-Shogun-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No Perzot dawaj info, jak tam postępy i czekamy wszyscy na server

PS: nasza połapana ekipa też czeka xD

Opublikowano

Mamy [małe] opóźnienia, jeszcze tylko parę tabliczek, założyć cuboid na miasto i gotowe.

Tak, tak. Minusujcie mnie.. Ja wam dostarczam informacje, a wy tak postępujecie? Nie ładnie.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Wiedziałem że kolejne gówno w stylu World Of Blocks, zresztą ten sam admin, obiecuje złote góry a sami widzicie.

Skoro nie znasz daty startu to jej nie podawaj.

Jak ruszy to pewnie padnie po tygodniu maks.

A ta tania gadka o 500 slotach mnie rozbroiła =D na WoB'ie też tyle miało być , i co ? 30 osób i lekkie lagi.

Kolejna prezentacja, kolejne oczekiwanie na "pro" serwer i kolejne rozczarowanie.

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

No, jeszcze pluginy i praktycznie gotowe. Przepraszamy za opóźnienia, ale jeżeli chcemy, aby serwer działał to trzeba wszystko dobrze zrobić.

@Perzot jesteś protectorem ;P

@PedoDres, odezwał się... Zrobiłeś kiedykolwiek serwer? Założę się, że nie. Tak więc się nie odzywaj. Też myślałem, że to takie wszystko łatwe, ale team to też ludzie pewnie w porównaniu co Ciebie... Nie udzielaj się lepiej.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Pedodres wypierdalaj z tym swoim spamem i nie czekaj na ten serwer jak ci się nie podoba :)

Jak chcecie grać to musicie poczekać trochę robimy to od 14 wszystko, serwer tak naprawdę miał być za parę dni.

achievementphp.jpgabemkor.gif
Opublikowano

Wezcie nie spamujcie napiszcie wtedy gdy bedzie juz online bez WL

Pomogłem daj Lubie to

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...