Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineCraft czy Cs 1.6 ?

Szymeek

231 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wybra?

• MineCraft
      125
    • CS 1.6
      106

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybieracie CS'a bo pewnie w MineCraft'a nigdy nie graliście i z takim podejściem mam nadzieje, że nie zagracie.

Polecam Ci Granie w oby dwie gry.

CS mozesz przez lana i kupić MineCraft'a lub na odwrót ;)

6ydVTxs.jpg

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Krew mnie zalewa, jak widzę takie coś...

I jeszcze bronienie CS "bo to jezd zaiebizde i tam som fajni kolesie i wogule"

Ani to, ani to.

Można się wziąć za coś ambitniejszego.

beznickowiec.png

By Baksiu

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

A ja polecam Minecrafta:)) Cs szybko się nudzi i za dużo cheatów gra :) na każdym servie znajdzie się taki co popyla na aimie :P A minecraft to super gierka Wszystko można uczciwie zdobyć, i zabijać innych i zdobywać eq innych xD na servach gdzie dużo osób gra :P

Opublikowano

Wróbelek15@ A wiesz co to XRay ? Lepiej pomyśl ile jest kolesi z xray'ami na serwach po 30,40,50 ludzi :]

@Topic Szczerze to Cs. Gram w niego 5 lat i jakoś mi się nie znudził. Z minecraftem zaczynam grę ,bo gram dopiero od 2 miechów.

Opublikowano

''Wróbelek15@ A wiesz co to XRay ? Lepiej pomyśl ile jest kolesi z xray'ami na serwach po 30,40,50 ludzi :]''

Wiem co to x-ray sam go używam xDDD dlatego minecraft jest fajny,więc mi tu nie ******* xD lepsi zabijają innych xD

Opublikowano

''Wróbelek15@ A wiesz co to XRay ? Lepiej pomyśl ile jest kolesi z xray'ami na serwach po 30,40,50 ludzi :]''

Wiem co to x-ray sam go używam xDDD dlatego minecraft jest fajny,więc mi tu nie ******* xD lepsi zabijają innych xD

Bez sensu. Płaczesz że w csie jest dużo cheatów a sam lepszy nie jesteś i używasz x-ray. To też jest cheat tyle że do minecrafta.

@topic

W obie gry da się grać. Minecraftem znudziłem się po jakimś czasie. W cs'a grałem. Miałem przerwę i teraz wracam :)

1325709277-U24240.png

Sygna i avatar by *ZiomQ*

Opublikowano

Obydwie gry to gówna kartonowe..

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Minecraft - lepsza grafika.

Minecraft.jpg

Chyba cię pokurwiło

Z dwojga złych gier polecam cs ze względu na to że jest to fps w którym masz jakiś dynamizm akcji i określone zadania do wypełnienia , a nie bezsensowne rozpierdalanie drzew z pięści

s2c77Oa.png

Opublikowano

cs!

Minecraft to gówno i to rzadkie.

Jest to gra bez sensu.

w cs'ie jeżeli ma się dobry klan to jest więcej zabawy

graphic.png

Opublikowano

Minecraft i cs to dwie różne rzeczy, ale dobra.

Ja polecam minecrafta, wciąga na dłuuugi czas, a jak masz chęć na multi, to wbijasz na dział minecrafta i tam szukasz ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

El Piloto wyjaśnij mi jaki jest sens w CS'ie? Latasz jak popier...... i strzelasz i cały czas to samo... Fajnie można sobie od czasu do czasu pograc ale tak ogólnie to CS jest strasznie kiepską grą...

Teraz Minecraft... Od czego tu zacząc... Dobra minecraft jest grą bardziej hmmm jakby to powiedziec... otwartą masz możliwośc robienia wszystkiego na co masz ochotę. Możesz wybudowa dom i w ogóle. Problemem jest to że ta gra strasznie szybko staje się hmmm... po prostu nudna, jakby się tak zastanowi to cały czas robisz to samo... Ale nie do mnie należy ocenianie gustów innych osób w każdej z tych gier każdy z was może znaleśc sobie coś co was zaciekawi i wciągnie...

Ale jeśli mam oceni to niezagłosuję na żadną z tych gier bo obie one są dla mnie przynajmniej bardzo słabę...

Ja jestem osobą dla której na pierwszym miejscu w grach musi stac fabuła czyli są to gry cRPG... W dupie mam czy grafika będzie dobra czy słaba ważne aby fabuła gry potrafiła wciągnąc na długie godziny...

No... To chyba tyle bo się rozpisałem... Jestem pewien że wiele osób się zemną nie zgodzi ale nie dogodzisz każdemu...

Opublikowano

Do gustu bardziej przypadł mi CS. Lubię FPS'y, a za sandboxami nie przepadam. Grafika żadnej z tych gier nie powala, ciągle robimy to samo. Wiadomo, że po jakimś czasie się znudzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...