Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineCraft czy Cs 1.6 ?

Szymeek

231 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wybra?

• MineCraft
      125
    • CS 1.6
      106

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja Ci powiem tak... jestem zapalonym graczem CS'a i gram w niego od kilku lat i z doświadczenia wiem, że można w niego grać jakieś 3 godziny naraz. Odegraj te około 3 godziny i jak Ci się znudzi na ten dzień to pograj trochę w MC.

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zdecydowanie Counter Strike - dostarcza tyle rozrywki co 3 gry ;ddczyli polecam cs'a;dnie uzależnia ;...;d

hahahah ;)

Mocne!!! Nie uzależnia. hahahaha o kurwa ale mnie rozwaliłeś tym tekstem ;o

Ale i tak masz racje że CS1.6 - Dużo rozrywki a przy MineCraft, - wybudujesz sobie domek, kopalnie, drzewka i co dalej ? yy a w CS1.6 rutyna, jednak bardzo zajefajna ta rutyna.

PS: Ja już nie gram. Muszę się oduzależnić od tego, bo miałem wakacje w które grałem 12/24 xD

sygnanu.jpg

Opublikowano

Cs oczywiście :)

Minecraft to gówno...

Wiesz może i gówno ale gra jest bardziej rozbudowana.

A w cs'ie robisz 1 i to samo. Szczerze sam 3 lata gralem w cs ale stwierdzilem ze gra jest bez sensu.

Mam kolege w liceum co chodzi po szkole z pistoletem na kulki...

I szkoda mi go... Nawet Nauczyciel do jego starych tak mówi, więc pierw pomyśl potem pisz. ;]

Opublikowano

To i to. Jak można wybierać pomiędzy dwiema tak różnymi grami? -.-

Można !

CS ma grafikę do... Inne gry FPS są lepsze - WR , CA , CF

MineCraft - też grafika słaba , ale gra się w nią fajnie :>

beznickowiec.png

By Baksiu

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wstawiam na Minecrafta < 3 ; *

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

MineCraft.

Zapraszamy do minecrafta.

@jesteś głupi.

a więc taka prawda grafika tam nie jest niewiadomo jaka choc jak kto woli ja polecam cs choc no sprawdz sam;]

;]

Opublikowano

Wiadomo że minecraft, to nowa gra i... Jest zajebista. :)

CS to stare ścierwo, jednak jak kto woli, niektóry graja w tibie a niektóry w metina... Jeszcze inni w CS... Ja zaś preferuje Minecrafta,

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

ps. Zamiast CS'a polecam Crysis'a.

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Nakurwiaj w MC , niż Cs zjebana gra.

Opublikowano

polecam Ci csa. W CSie, są zawody, mistrzostwa, ta gra ma sens. Stajesz się lepszy, szukasz dobrego klanu, gracie klanówki, zaczynacie grać na eslach, potem możecie też nawet grać na mistrzostwach. A minecraft? Sam w niego gram (mam steama i minecrafta więc, się nie plujcie) i on jest raczej wolną grą, robisz co chcesz, więc to czy kupisz minecrafta czy csa, jest Twoją sprawą, lecz ja brałbym csa. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...