Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] [Hit!] eCraft - 800 slotów - freebuild !

Gość Ray

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

powiem tak teraz mam ogarnietych ludzi a kazda pomoc sie przyda mi na pieniadzach nie zalezy dochody mam.. nikomu nie bede udzialal nipu i regonu gdy nie pobieram oplat ;]

Gość _Shadowlord
Opublikowano

T/C

Ładnie nas cały sponsor chciał w chu*a zrobić, najpierw żebyśmy mape i forum zrobili, a później bb.

TEMAT DO USUNIĘCIA!

@down

1 klasa? Czytanie ze zrozumieniem, chciał ale mu sie nie udało.

@Maxxik

Szkoda że nie wszedłeś chociaż na serwer, jaka była zaje*ista mapa, dawałem opa tylko Twoim ludziom. Więc to ktoś od Ciebie pewnie rozwalił, btw. będzie zaje*isty serwer, taki jak miałeś z Tdskiem.

Opublikowano

kolego shadow ;] to co odjebaliscie wczoraj to poezja moze przypomniec temat otwarcia serwera bez mojej wiedzy przypomniec rozjebanie serwera? cio ? glupio ci teraz nie? dla twojej wiadomosci serw powstanie z nowa ekipa bardziej ogarnieta niz wy :* pozdro i pocwicz

Opublikowano

Hahaha shadow popieram cię! Na pewno od niego.

To są takie dzieci że z nudów czy z zazdrości nam na serwer wchodzili i mapę niszczyli ! Aż śmiać mi się z ciebie Maxiku chcę gdy widzę posty pod tym tematem !

Ten 800 slotowy niby powstanie z lepszą ekipą niż oni? To siebie też musisz wywalić z tej ekipy bo jesteś nie ogarem jakich mało wśród twoich kolegów.

Pozdrawiam

achievementphp.jpgabemkor.gif
Opublikowano

zakupilem nowego ;] a ten niby wasz 16g ? 50 osobach lagi jak uj ;] a ja fakturke moge pokazac na dedyka 48g :* zazdrosc was zrzera ze ktos ma kase na lepszy sprzet ujj nie ladnie ;*

Opublikowano

ja ;] po 2 fajnie bylo wam rozjebac serwa cud miod i malinka teraz sie meczcie a wasi gracze pomagaja mi przy serwie hahahah

Opublikowano

Ta, super. Miałem być KidModeratorem na tym serwerze. A tu nagle okazało się że sponsor chciał nas tylko wykorzystać żebyśmy za niego wybudowali miasto, zrobili strone, rozreklamowali serwer etc..

Ale my się nie daliśmy. Nie polecam współpracy z tym człowiekiem, dodatkowo niszczy on serwery które mogą być dla niego konkurencją.

W między czasie, szukam DOBREGO serwera na którym mógł bym zająć stanowisko moderatora/administratora. Minimum osób 30+. Pisać pw,

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...