Skocz do zawartości

[Zapowiedź] [Hit!] eCraft - 800 slotów - freebuild !

Gość Ray

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Shadowlord

Witam wszystkich!

Jak widać nazwa tematu jest kusząca, ale to prawda, 800 slotów. Serwer jest już opłacony na rok (3500 zł, stoi na serwerze ovh).

Informacje o dedyku :

48 GB Ram

10 Gb/s łącze

Procesor intel i7

OVH

Szukamy doświadczonych osób na stanowisko kidmoderatora, poszukujemy również osób które pomogą w budowie OGROMNEGO miasta.

Potrzebujemy również osoby, która potrafi robić bdb strony internetowe.

Serwer wystartuje najprawdopodobniej za 2 dni.

Kontakt : PW

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

co do up glupota mowisz? ja na serwerku do metka zarabiam 15 krotnosc tego co wydaje ;]

a działalność masz? : >

bo dotacje można bez działalności prowadzić tylko jeśli pokrywa Ci to koszty + ewentualnie jakieś 10% więcej to jeszcze się nie doczepią

no i nie możesz nic oferować za dotacje bo to też pod działalność podchodzi.

mnie to tam tito co Ty robisz ale potem ludzie płaczą że im urząd skarbowy sie z buta na chate wpieprzył ;-)

Co do serwa to moim zdaniem 800 slotów na początek kompletnie nie potrzebne .. maszyna będzie sie po prostu marnować przez długi okres zanim nie będziecie MEGA popularni.

nie będę tego komentował gdyż widać jesteś osłem ... bo chyba nie bardzo wiesz co się wczoraj działo z twoim serwerkiem ;] widocznie taki z ciebie admin a i ps forum masz zgłoszone do ipb za brak licencji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Zapowiedź] [Hit!] eCraft   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...